znaci kad zelim bilo koji app skinuti mi trazi da na webu podesim na str. od wp-a stavku moja obitelj...
nemam poima za taj problem, pa probaj podesit ili otvori novi ms account
znaci kad zelim bilo koji app skinuti mi trazi da na webu podesim na str. od wp-a stavku moja obitelj...
nemam poima za taj problem, pa probaj podesit ili otvori novi ms account
Imam jedan mali problem koj me lagano zivcira...Kada stavim sliku neke osobe iz mobitela, a da nije preko face-a ili sa gmaila, nakon nekog vremena ta ista slika mi postaje zrnasta, vide se pikseli i nema kvalitetu kao orginal...dali netko zna rijesenje? hvala
Evo i ja danas kad sam dosao kuci i spojio se na wifi uradio update uredaja ..
Mogu reci da sam zadovoljan s njim, oslobodio mi je 170MB interne memorije i nema vise , prije povremenih, laggova pri izlasku iz aplikacija ili otkljucavanja uredaja .. Nista vise, no svakako fino poboljsanje
jel zna netko HTC 8S iz bonbona jel zaključan na t-mobile?
Koliko znam, svaki mob kupljen U PAKETU može se otključati na druge mreže! A i svaki kome je isteklo barem 12 mjeseci ugovora...
Koliko znam, svaki mob kupljen U PAKETU može se otključati na druge mreže! A i svaki kome je isteklo barem 12 mjeseci ugovora...
To znam i ja ali me zanima jel zaključan ili nije
Većina mobitela iz HT-a i Vipa su zaključani (vjerojatno svi), dok su većina novijih iz Tele 2 otključani. PALAC GORE ZA Tele2!
Ne želim ih reklamirati, no zaista su najpovoljniji i najsusretljiviji operater u HRvatskoj. Usporedite cijene i pogledajte mišljenje korisnika, pa ćete vidjeti...
Tele2? sigurno nisu najpovoljniji a po iskustvu s njima ni najsusretljivi i moj 8S je došao iz Vipa otključan.
Većina mobitela iz HT-a i Vipa su zaključani (vjerojatno svi), dok su većina novijih iz Tele 2 otključani. PALAC GORE ZA Tele2!
Ne želim ih reklamirati, no zaista su najpovoljniji i najsusretljiviji operater u HRvatskoj. Usporedite cijene i pogledajte mišljenje korisnika, pa ćete vidjeti...
Kod t-mobile da kod vipa ne ... kod vipa su gotovo sve nokie otključane kao i HTC 8S tako je i kod Tele2. A kod t-mobile su gotovo svi zaključani ali znam da nokie 710 nisu bile zaključane pa me zanima jel netko kupio HTC 8S kod bonbon ili T-mobile a da je zaključan?
Tele2? sigurno nisu najpovoljniji a po iskustvu s njima ni najsusretljivi i moj 8S je došao iz Vipa otključan.
Bojim se da nisi u pravu. Jesi li pogledao i usporedio njihove cijene?
Ima i još jedna kvaka - malo vas obraća pozornost na to - u pretplati imate 1000 besplatnih minuta - ali to je LAŽNO OGLAŠAVANJE pošto plaćate za svaki poziv 0.29 lipa! Dakle - 1000 poziva i eto vas već na 300kn dodatnog troška! LUKAVI SU ONI, he he... A toga kod Tele 2 nema, barem ne na pretplati.
Ajmo dalje - na bnonove njihova Revolucija daje za taj novac (30-35kn) jako puno u odnosu na konkurenciju. Čak ni Tomato im ne može u tome konkurirati.
Ako želiš, možemo raspraviti. Dat ću ti i linkove pa ćemo računati.
Što se tiče susretljivosti - Vip je tu uvjerljivo najgori, moja iskustva s njima su tihi užas, Tmobile je tako-tako, ponekad gamad lopovska a ponekad susretljivi (valjda ovisi na koga se namjerite), ali cijene su im SULUDO VISOKE. No oni su monopolisti pa se ponašaju tako - dok mogu.
Tomato i Bonbon neću komentirati jer su oni derivati Vipa i HT-a, i nisu ni malo povoljni kako ljudi misle niti imaju dobre uređaje u ponudi.
EDIT: Šta mi ovo lupaju minuse djelatnici Tcoma i Vipa ha ha
Šta je tcomovci, istina boli, ha?
Koristim obične ugrađene bing karte i nadam se na ce nokia napokon pustit svoju navigaciju na sve uređaje iako HTC kaže da razvija svoju navigaciju..
http://wmpoweruser.com/report-says-htc-is-developing-their-own-navigation-service-for-windows-phone/
Zar nitko danas/ovih dana nije dobio ovaj update od 420mb?
sad kaže ovako:
Imam samo pitanje, da li ima neki poseban razlog što meni nakon ovog update-a od jučer ne piše ovo slovo "P" na kraju Verzija radijskog softvera..
sa ove slike
Dali netko ima isti problem da se kvaliteta slike smanji nakon nekog vremena u phonebooku? Odnosno kada se pina?
Dali netko ima isti problem da se kvaliteta slike smanji nakon nekog vremena u phonebooku? Odnosno kada se pina?
misliš slika pune rezolucije koju si stavio za određeni kontakt bude jedno vrijeme ok i kasnije postane zrnata?
ako na to misliš, kažem ti za koji dan ako treba, jer danas sam stavio jednu sliku full rezolucije pa ću vidit kasnije kako je..
ja ga ni ne mogu probat, jer mi ga ne nalazi u aplikacijama, ne znam zašto.. zna netko?
ja ga ni ne mogu probat, jer mi ga ne nalazi u aplikacijama, ne znam zašto.. zna netko?
Ne mogu ga probat ni ja, nece mi poslati aktivacijski kod
Koliko vidim u recenziji na store, nisam jedini ......
kada sam unio podatke o svom accountu i zemlji (Hrvatska) nestala mi je opcija glazbe u Windows Store-u, tj napisao mi mobitel da opcija nije podržana za moju zemlju..
Vjerojatno se radi o tome.. (da li si unosio svoje podatke??)
kada sam unio podatke o svom accountu i zemlji (Hrvatska) nestala mi je opcija glazbe u Windows Store-u, tj napisao mi mobitel da opcija nije podržana za moju zemlju..
Vjerojatno se radi o tome.. (da li si unosio svoje podatke??)
Vjerovao ili ne, meni je Microsoft HR rekao da se obratim HTC-u. I jesam, telefonski sam razgovarao s nekom njihovom u Tajvanu. Nakon pola sata natezanja (ne znaš tko gore govori engleski, ona ili ja) uspjeli smo zaključiti da treba dodati još jedan account (osim hotmaila) te me je pitala serijski i imei broj mobitela. Nakon toga mi je Store najnormalnije proradio.
misliš slika pune rezolucije koju si stavio za određeni kontakt bude jedno vrijeme ok i kasnije postane zrnata?
ako na to misliš, kažem ti za koji dan ako treba, jer danas sam stavio jednu sliku full rezolucije pa ću vidit kasnije kako je..
Da, mislim na to, slika postane zrnasta, ajde molim te provjeri pa napisi kaj bude, meni vec za nekih sat, dva postane zrnasta.
ja sam ga probao i odlican je! Poruke brze dolaze i odlaze od onoga prije Vibera(bete) a poziv sam bas danas jedan odradio preko 2G mreze s frendom koji je bio na Rabu(ja u ZG) i najnormalnije smo se culi! je da malo kao kasni govor,mozda sekundu ali sam skuzio da kad se duze prica da se polako vraca u realno vrijeme! Znaci preko 2G mreze je to sve bilo tak da pretpostavljam da je preko 3G jos bolji( nije mi se dalo palit 3G)!
DommY kaže...
odi na WPCentral internet stranicu i tamo pod News ili Apps nađi Viber( Clanak je od prije 2 dana cini mi se) i oni ti daju QR kod koji mozes skenirat i odmah te baci u Store na Viber!
Da, mislim na to, slika postane zrnasta, ajde molim te provjeri pa napisi kaj bude, meni vec za nekih sat, dva postane zrnasta.
Probao sam..tj pogledao sam sada. I meni je slika zrnata.. očito je neki bug na softveru. Ima još netko isti "problem"?
Kopite0310, hvala ti!! našao sam QR kod i instalirao Viber.
Ujutro mi se pojavila obavijest da skinem neku nadogradnju od HTC-a, prihvatio sam, pa su se vrtjela dva kotačića i na kraju se pojavio tužan smajlić. Nakon toga mobitel je tako ostao, ekran i iza njega dosta toplo i ne mogu ga više nikako ugasiti pošto je riječ o ovom mobitelu gdje se baterija ne može izvaditi van! Što da napravim??
Ujutro mi se pojavila obavijest da skinem neku nadogradnju od HTC-a, prihvatio sam, pa su se vrtjela dva kotačića i na kraju se pojavio tužan smajlić. Nakon toga mobitel je tako ostao, ekran i iza njega dosta toplo i ne mogu ga više nikako ugasiti pošto je riječ o ovom mobitelu gdje se baterija ne može izvaditi van! Što da napravim??
Koju tipku dolje sa strane? Na kraju sam uspio ugasiti mob jer je pri kraju bila baterija, upalim ga opet se vrte neki kotačići i onda tužni smajlić. Tako non-stop...
Koju tipku dolje sa strane? Na kraju sam uspio ugasiti mob jer je pri kraju bila baterija, upalim ga opet se vrte neki kotačići i onda tužni smajlić. Tako non-stop...
Zvao onaj broj od HTC-a i kažu da se to već dogodilo nekim korisnicima baš na ovom modelu te da je najbolje odnjet na servis.
Sad mi je žao što sam išao prihvatiti tu šugavu nadogradnju jer do nje je mobitel radio super! Ništa, otići ću na servis...
jel wp8 ima opciju brzog biranja?
Sve novije "malo teže" igrice koje dolaze na WP8 neće se moći igrati na ovom mobitelu jer zahtjevaju 1 GB RAM-a. Čak niti je*eni TEMPLE RUN koji leti na Iphone 3gs ili na Xperii X8. Sve više i više mi ovaj mobitel počinje ići na živce. Malo jače dotaknem ekran i boje se prelijevaju, svako malo zašteka kad mi je više prozora otvoreno u browseru, da ne napominjem da mi je sa 30 cm pao na pod i ekran se raspao ( popravak 730 kn). Nije da sam Samsung fanboy, ali niti na jednom samsungovom mobitelu mi se to nije desilo. Padali su note, s2, s3 pa čak i iPhone i to sa puno većih visina...nikad ništa, možda tu i tamo koja ogrebotinica. Znam da ovo nije mobitel od 5 tisuća kuna, ali neke stvari su stvarno trebali bolje napraviti. Naravno, ovaj mobitel ima i neke vrline. Kamera je solidna, odličnog je dizajna i vrlo je atraktivan. Mogu slobodno reći da mi je ovo najljepši mobitel koji sam ikada imao (grey yellow).
No dobro, da ne pričam previše... zna li ko neku dobru alternativu RunKeeperu na wp8 ?
zna tko koliko traju popravci otprilike?