Mikrotrzanje

poruka: 10
|
čitano: 982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mikrotrzanje

koliki je ovo proplem kod dual gpu konfiguracija?, mislio sam uzeti 2 x GTX 460, ali ako svaka igrica trza zbog toga onda cu radije ic na HD 5870...

kod koliko igrica je to problem i dali se moze nekako riješiti?

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mikrotrzanje

single gpu iste jacine je uvijek (bar kolko sam informiran) skuplje rjesenje, ali takoder i bezbolno. nemas sli/crossfire probleme, sacuvas zivceke i potrosis malo vise para.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
problem su pare, starci mi daju ogranicen budžet :)
ugl, mogu potrosit 6000kn, a za te pare je najbolje dvije gtx 460...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan

Ti mislis tu/te grafe na tu konfu pod "Moj PC"? Mislim da ti je i jedna gtx460 bottleneck, a kamoli dvije, i da se za 6000 kn dade nac i bolje single GPU rjesenje

Mozda gtx580? I jos ti ostane, a ako pak mislis na taj PC ja ne bih, bolje za tu lovu cijeli komp novi

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
18 godina
Mojpismonosa kaže...

Ti mislis tu/te grafe na tu konfu pod "Moj PC"? Mislim da ti je i jedna gtx460 bottleneck, a kamoli dvije, i da se za 6000 kn dade nac i bolje single GPU rjesenje

Mozda gtx580? I jos ti ostane, a ako pak mislis na taj PC ja ne bih, bolje za tu lovu cijeli komp novi

pa i hoce uzeti novi komp,rekao je da ima 6000 kuna na raspolaganju

-=PiS=- CROZOKI
15 godina
Mikrotrzanje

A da pricekas 9.1.2011.??Tada izlaze novi Intelovi procesori i MBO pa onda nesto sklopi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 19:46 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

pa i hoce uzeti novi komp,rekao je da ima 6000 kuna na raspolaganju

Ajooooj :S...Fulao ja, hvala na ispravci :)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
neaktivan
ako mislis na sandy bridge i buldozer, oni ce biti skupi kad izađu...
no mozda cu konfu tad kupovat, pa cu vidit sta ce bit, mozda danasnji pojeftine :)
naravno da to nejde na ovu pod moj pc, pod moj pc je laptop :D
nego, nitko nije rekao KOLIKI je zapravo problem mikrotrzanje???
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
nego, nitko nije rekao KOLIKI je zapravo problem mikrotrzanje???

Imaš dosta toga na netu pod pojmom "micro stuttering".

Microstuttering FAQ

Također, već postoji slična tema.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 20:34 (Random.).
16 godina
neaktivan
leobugi kaže...

A da pricekas 9.1.2011.??Tada izlaze novi Intelovi procesori i MBO pa onda nesto sklopi..

kakvi novi, nisam u toku bas u zadnje vrijeme? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice