eBay, nimalo neočekivano, odbio ponudu GameStopa z

poruka: 5
|
čitano: 1.928
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "eBay, nimalo neočekivano, odbio ponudu GameStopa z".
18 mjeseci
eBay, nimalo neočekivano, odbio ponudu GameStopa z

Nekad je bilo čudno da mala riba pojede veliku, ali slučaj Monsanto Bayer gdje je Monsanto deset puta veći planirao kupiti Bayer i naišao na očekivani otpor građana (Monsanto kao proizvođač GMO usjeva). I gle čuda , mali Bayer kupi giganta Monsanto.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: eBay, nimalo neočekivano, odbio ponudu GameSto
Mali Bayer, kompanija koja nam je donila heroin.
Ne znam odakle ti te informacije, jedini ko se bunia su dionicari Bayera kad je ta budala sta im je tad bila CEO odlucila kupila kompaniju sa 'milion' tuzbi na vratu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
Bunili se Euoropljani kad je Monsanto htio kupiti Bayer.
12 godina
Monsanto nikad nije pokusa kupit Bayer, a tuzbe za roundup u EU ne bi prosle ni pod razno.
Ka sta kažem bunili su se jedino dionicari Bayera, a amerikanci jedva docekali da oderu stranu kompaniju, tuzbe su do preuzimanja ugl bile 'u zraku'.
I odakle ti to mali Bayer, godinu prije preuzimanja vridija je duplo vise sa godisnjim prometom koji je vise od pola ukupne vrijednosti Monsata, do sad su platili 11 milijardi nagodbama, a kupili su ih za 66 milijardi i jos nije gotovo.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 mjeseci
Ako se dorbo sjećam čitao sam o toj trakavici nekoliko godina , da je Monsanto htio kupiti Bayer i da je tada bio veći.
Dezinformacija?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice