koliki je ovo proplem kod dual gpu konfiguracija?, mislio sam uzeti 2 x GTX 460, ali ako svaka igrica trza zbog toga onda cu radije ic na HD 5870...
kod koliko igrica je to problem i dali se moze nekako riješiti?
koliki je ovo proplem kod dual gpu konfiguracija?, mislio sam uzeti 2 x GTX 460, ali ako svaka igrica trza zbog toga onda cu radije ic na HD 5870...
kod koliko igrica je to problem i dali se moze nekako riješiti?
single gpu iste jacine je uvijek (bar kolko sam informiran) skuplje rjesenje, ali takoder i bezbolno. nemas sli/crossfire probleme, sacuvas zivceke i potrosis malo vise para.
Ti mislis tu/te grafe na tu konfu pod "Moj PC"? Mislim da ti je i jedna gtx460 bottleneck, a kamoli dvije, i da se za 6000 kn dade nac i bolje single GPU rjesenje
Mozda gtx580? I jos ti ostane, a ako pak mislis na taj PC ja ne bih, bolje za tu lovu cijeli komp novi
Ti mislis tu/te grafe na tu konfu pod "Moj PC"? Mislim da ti je i jedna gtx460 bottleneck, a kamoli dvije, i da se za 6000 kn dade nac i bolje single GPU rjesenje
Mozda gtx580? I jos ti ostane, a ako pak mislis na taj PC ja ne bih, bolje za tu lovu cijeli komp novi
pa i hoce uzeti novi komp,rekao je da ima 6000 kuna na raspolaganju
A da pricekas 9.1.2011.??Tada izlaze novi Intelovi procesori i MBO pa onda nesto sklopi..
pa i hoce uzeti novi komp,rekao je da ima 6000 kuna na raspolaganju
Ajooooj :S...Fulao ja, hvala na ispravci :)
Imaš dosta toga na netu pod pojmom "micro stuttering".
Također, već postoji slična tema.
A da pricekas 9.1.2011.??Tada izlaze novi Intelovi procesori i MBO pa onda nesto sklopi..
kakvi novi, nisam u toku bas u zadnje vrijeme?