Xi otvara vrata, Tajvan ih blokira. Što se stvarno

poruka: 7
|
čitano: 2.245
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xi otvara vrata, Tajvan ih blokira. Što se stvarno".
16 godina

Prva recenica govori kako ovo nije bio diplomatski posjet gdje se iscitavaju politicke prijetnje, a onda ostatak clanka objasnjava da ipak je

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

2 0 hvala 1
10 godina
Re: Xi otvara vrata, Tajvan ih blokira. Što se stv
stirko55 kaže...

Prva recenica govori kako ovo nije bio diplomatski posjet gdje se iscitavaju politicke prijetnje, a onda ostatak clanka objasnjava da ipak je

Moderno novinarstvo, ukratko.

8 godina

https://www.index.hr/vtrump-napustio-peking-bez-vecih-ugovora-koji-bi-ohrabrili-trzista

komunjare nevaljaju...ali njihove pare može...tako je čokolinda imala strašno djetinjstvo u tamnici naroda s jednom vrstom jogurta...ali joj nije smetalo otiči u Kinu...moljakati komunjarske pare

za razliku od TACO-a...nisu Kinezi cicali vesla pa da ih se lako može preveslati

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2026 16:36 (HCMAA).
Moj PC  
3 2 hvala 0
7 godina
stirko55 kaže...

"Trumpov posjet Pekingu nije bio samo diplomatski posjet gdje se između redova iščitavaju političke prijetnje, kurtoazno smiješka pa onda mudro klima uz izraz lica igrača pokera..."

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
7 godina

Malo se kasno sjetio da bi se s Kinezima moglo i pregovarati.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

2 1 hvala 0
16 godina
Uvjeravam te da je to naknadno prepravljeno jer sam par puta procita tu recenicu kad sam pisao komentar
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
18 mjeseci
Sjeća li se itko kako je TACO primio Xija i ženu mu te je za vrijeme ručka napao Siriju sa 60 raketa i to nabio na nos Kinezu.

https://www.reuters.com/article/world/trump-ordered-syrian-air-strike-before-dinner-with-xi-idUSKBN1792W4/
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice