Ljubicasti ekran smrti?

poruka: 5
|
čitano: 1.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ljubicasti
danas dok sam igrao neki rpg slika mi se smrzla uz jednu ljubicastu nijansu. Racunalo nije reagiralo pa sam ga morao resetirati. To se mos jednom ponovilo, nakon toga sam usao u bfbc2 i tu je u izborniku opet crklo. Komp se ne pali izbacuje cudne crte po ekranu. Komponente su foxcon mars 8800gt c2de7300. Promjenio sam grafulju jer sam na nju sumnjao,ali onda je samo jako pistao i nije htio startati. Moguce dijagnoze?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ljubicasti ekran smrti?

Nešto se sigurno spržilo.moguće da je procesor...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ljubicasti ekran smrti?

i onda kažu da je Intel za igre... Cool

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ljubicasti
Pislje kaže...
danas dok sam igrao neki rpg slika mi se smrzla uz jednu ljubicastu nijansu. Racunalo nije reagiralo pa sam ga morao resetirati. To se mos jednom ponovilo, nakon toga sam usao u bfbc2 i tu je u izborniku opet crklo. Komp se ne pali izbacuje cudne crte po ekranu. Komponente su foxcon mars 8800gt c2de7300. Promjenio sam grafulju jer sam na nju sumnjao,ali onda je samo jako pistao i nije htio startati. Moguce dijagnoze?

Bilo bi korisno kada bi naveo i matičnu ploču i napajanje (model i koliko wati).

Kako se kompjuter ne pali, i izbacuje čudne crte po ekranu? Krene sa paliti i onda izbaci čudne crte i ne upali se?

Moguće je da se komponente pregrijavaju, slabo napajanje, ili iako sam to samo jednom vidio da je otkazao utor za grafičku karticu.

cassini kaže...

i onda kažu da je Intel za igre... Cool

Ne baljezgaj.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
protjeran
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice