Bilo bi idealno kad bi svi planovi (prikolice, Skandinavija) bili gotovi do Božića i onda za Božić da izbace neku akciju opet. Nikad se ne zna. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi idealno kad bi svi planovi (prikolice, Skandinavija) bili gotovi do Božića i onda za Božić da izbace neku akciju opet. Nikad se ne zna. :D
Mozda i hoce,skandinavija je vecinu gotova kontam a i prikolice bi mogle uskoro..Bumo vidili,drzi fige 
Dali ste za da se napravi neki header za Bug VTC....ja cu nesto probati cim uhvatim vremena, a vi sa vise vremena volje i ideje slobodno nesto napravite pa predstavite ostalim zaposlenicima BUG vtc-a
na koji header mislis, kao home page da bude drukciji? Takodjer bilo bi dobro kada bi imali vise opcija da upisujemo u logbook tj da se prati vise statistika, ali eto nisam programer i ne razumijem se u te stvari, ako postoji neki drugi nacin za pomoc voljan sam.
Dali ste za da se napravi neki header za Bug VTC....ja cu nesto probati cim uhvatim vremena, a vi sa vise vremena volje i ideje slobodno nesto napravite pa predstavite ostalim zaposlenicima BUG vtc-a
na koji header mislis, kao home page da bude drukciji? Takodjer bilo bi dobro kada bi imali vise opcija da upisujemo u logbook tj da se prati vise statistika, ali eto nisam programer i ne razumijem se u te stvari, ako postoji neki drugi nacin za pomoc voljan sam.
De sada ti je krivo sto u mene kamion manje trosi :) heheh pa nama statistika kriva samo manje Ks i to je to!
De sada ti je krivo sto u mene kamion manje trosi :) heheh pa nama statistika kriva samo manje Ks i to je to!
ma kod mene ti je u jednoj garazi sve preko 600 KS hehehe, trenutno vozim volvo FH16 750 KS hehe , ma nek trosi dobro se zaradjuje :d
ma kao da bude u potpisu slika od nase firme..na to sam mislio
a vtc je pravila ekipa valjda koja je napravila mp... znaci ja nemogu nista dodavati niti mjenjati to vlasnici stranice mogu..mi samo ovo sto smo i do sada, mozda se jednog dana prosiri na vise toga ko ce ga znati.
Nažalost nemam sliku ali uz pomoć tempomata i penzionerske vožnje sam uspio spustit potrošnju na 29.5l na 100km sa Scaniom R580.
Sutra ću opet pokušat pa stavim sliku :)
Eh, jucer dos'o zeleni zelenko i vec nam se smijesi sa 1. mjesta ...
...
... 
mora da ne gasi cruise control :D, a vidi avan garde zadnji, dotukao ga onaj tenk :D
Nažalost nemam sliku ali uz pomoć tempomata i penzionerske vožnje sam uspio spustit potrošnju na 29.5l na 100km sa Scaniom R580.
Sutra ću opet pokušat pa stavim sliku :)
Ma kakvi penzioneri, ovo je prosjek 7 voznji i 4300 km ... 
mora da ne gasi cruise control :D, a vidi avan garde zadnji, dotukao ga onaj tenk :D
Ma kakav cruise control, ja samo jos ne kuzim 'el gura/vuce kamion ili ga nosi ... 
nakon tog tenka skoro isao prevoziti lokomotivu 82t al nije bila u blizini grada di sam bio nego 500km pa mi se nije dalo...
na Volvu 750ks preko tempomata uspijem oko 38l al kao sto kaze fele firma dobro zaradjuje pa nije bitno dali trosi i 50l :P
Jyväskylä -Finska, zemlja sa 1000 jezera, samo oko ovog grada je 328 jezera
http://en.wikipedia.org/wiki/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4
https://www.google.com/maps/place/62%C2%B014'30.0%22N+25%C2%B044'30.0%22E/@62.2448221,25.8742427,10z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x0?hl=en
Grad kao grad i nije mi se nešto previše dopao, ali je priroda okolo zaista zadivljujuća :
Ovaj DLC Scandinavia ce biti nesto najglluplje od pocetka ETS-a.Zasto Scandinavia kad su moderi iz Promodsa vec to odradili fantasticno??.Vjerujem da ovi ETS-a imaj neku povezanost sa momcima iz Promodsa.Kako glup potez,pa logicnije bi bilo da su iz ETS-a radili dalje Francusku,Italiju i dali nam malo Spanije ili recimo da su radili DLC Balkan
nadam se samo da cemo moc koristit i promods i taj dlc zajedno , da ne bude samo da promods mora izbacit svoje a da oni svoje gluposti ubace
Promods i DLC će raditi zajedno, tj. Promods ekipa će prilagoditi svoju mapu s DLC-om. Kad izađe DLC on će biti ''must have'' ako ćete htjeti igrati Promods mapu. Već smo tu pisali o tome.
Ovaj DLC Scandinavia ce biti nesto najglluplje od pocetka ETS-a.Zasto Scandinavia kad su moderi iz Promodsa vec to odradili fantasticno??.Vjerujem da ovi ETS-a imaj neku povezanost sa momcima iz Promodsa.Kako glup potez,pa logicnije bi bilo da su iz ETS-a radili dalje Francusku,Italiju i dali nam malo Spanije ili recimo da su radili DLC Balkan
Potpisujem 110% ... 
Preciznije je: "... vec imaju pola napravitog malo promjene i to uobicajeno naplate ... nisu ludi" - no comment ...
Potpisujem 110% ... 
Preciznije je: "... vec imaju pola napravitog malo promjene i to uobicajeno naplate ... nisu ludi" - no comment ...
Nama koji igramo sa modovima,tacnije sa Promod mapom ovaj DLC Scandinavia je tako da kazem budalastina.Nista novo necemo vidjeti sto nismo dosad vidjeli.Kakav fail od strane SCS-a
malo će ušminkati mod i prodavati ga za cca 9.99 eura. i njima super jer će hrpa ljudi kupiti. ovaj prošli dodatak s prikolicama je isto bio glupost, hrpa besplatnih modova za te stvari a oni izbace dodatak za igru u kojemu se to plaća. vidjeli su da mogu pa će tako i nastaviti sa budućim ekspanzijama
To svaki developer radi i ništa tu ne možete. Get over it.
jer su ljudi glupi pa nasjedaju. nažalost
jer su ljudi glupi pa nasjedaju. nažalost
Zasto su ljudi glupi? Jel ti bolje trpat modove pa da ti igra koci i zahebava ili da imas fino original? Ako do bozica sve izbace mogla bi biti neka akcija za par eura tako da ne vidim problem,ako bude ja cu si kupit sigurno,toliko su zasluzili...
ako se tebi kupuje, nitko ti ne brani. no onaj tko zna srediti modove će se samo nasmijati na ove njihove dlc-ove za igru jer je očito u kojem smjeru su krenuli
Da se razumijemo nebi ja sada dao recimo 50 eura za DLC gdje su prikolice.Ako je recimo 10 eura ali da ima ubacenu mapu i prikolice onda bi..Uvijek bude akcija za blagdane tako da ce i ovaj put biti..
Vjerovatno su SCS(ETS2) i momci iz Promodsa dogovorili neku saradnju.Oni su prije par mjeseci bili u sjedistu SCS-a u Pragu i dolaskom DLC Scandinavia moze se reci da su oni produzena ruka SCS-u.Vjerovatno ce i oni imati neke zarade od novog DLC-a,ali zasluzili su nema sta 
A sta to mozemo (radimo) kad ih hvalimo ?
Zar onda ne vazi "Get over it." ?
Vjerovatno su SCS(ETS2) i momci iz Promodsa dogovorili neku saradnju.Oni su prije par mjeseci bili u sjedistu SCS-a u Pragu i dolaskom DLC Scandinavia moze se reci da su oni produzena ruka SCS-u.Vjerovatno ce i oni imati neke zarade od novog DLC-a,ali zasluzili su nema sta 
Samo mnogo ljepse i kulturnije bi bilo (pa mozda i prihvatljivo) da to priznaju i jedni i drugi, ali ovako ima bas neugodne mirise ...
Treba sacekati da dodje taj DLC pa onda vidjeti koliko se preklapaju mape a ne ovako na par slika suditi. Slažem se da je pored moda, i da ima drugih aspekata igre gdje se moze uraditi dosta posla, npr generalni gameplay, to nepotrebno al ovi iz SCS gledaju svoj profit. Ja bi prvi volio kad bi ovo bio pravi simulator a ne obicna arkada od tacke a do tacke b...Kad bi gledali realno onda bi World of Tanks mogli poredeci sa ovim nazvati uber simulacijom, al i to je samo obicna arkada.
Što bi još htjeli uvesti da igra postane manje arkadna?
Btw, koristite li manual ili automatic mjenjač?
| 20 | manual |
|---|---|
| 17 | automatik |
ABERDEEN (ŠKOTSKSA) - grad koji je bio naseljen još prije 8000 godina na ušću rijeka Deen i Don, statistički najhladniji grad Ujedinjenog Kraljevstva.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aberdeen