LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.224.280
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav forumaši, 

Ubio sam touch, odnosno staklo na svom G3. Kakve su šanse da to sam promijenim? Mijenjao sam na par Lumia i tamo je to bilo peace of cake. Mogu li kako doći do sadržaja, odnosno pristupiti mobitelu, USB mi je samo na charging a nemam uključen USB debugging, htio bi si napraviti backup prije nego odnesem mobitel na servis.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Evo i

http://download.cyanogenmod.org/?device=d855&type=nightly

za naš G3, koristim ga svega par dana i odličan je, izuzev kamere koja je mrvicu lošija od lg v30b/n stock, ali samo u mračnim uvijetima. Kao što sam prije napisao za MIUI OS, preporuka ako netko hoće promjenu, jer je stabilan i za svakodnevnu upotrebu. Samo se još čeka implementacija CM Theme Engine i to će biti to.

<----skorvy----> [tcbalkan.eu]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
skorvy kaže...

Evo i

http://download.cyanogenmod.org/?device=d855&type=nightly

za naš G3, koristim ga svega par dana i odličan je, izuzev kamere koja je mrvicu lošija od lg v30b/n stock, ali samo u mračnim uvijetima. Kao što sam prije napisao za MIUI OS, preporuka ako netko hoće promjenu, jer je stabilan i za svakodnevnu upotrebu. Samo se još čeka implementacija CM Theme Engine i to će biti to.

Samo da potvrdim gore navedene činjenice kolege. Korisnim ga čim se pojavio Thread na XDA i nemam trenutno niti najmanje probleme u korištenju. Još sam instalirao Pixel Launcher kao System APP kao i Google Assistant i doveo je uređaj na potpuno višu razinu. Preporuka svakako! (Y)

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
17 godina
LG G3 - Rasprava

Prijatelju su se pojavile neke naranđaste fleke na ekranu na novom LG g3.

Jel se može to nekako rješiti ili da ga nosi na garanciju?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Prijatelju su se pojavile neke naranđaste fleke na ekranu na novom LG g3.

Jel se može to nekako rješiti ili da ga nosi na garanciju?

Hvala

Samo zamjena ekrana...i to nema smisla jer se opet pojave...ja sam mjenjao 3 ekrana pod garanciju...dopizdilo mi pa sam pustio tako....

17 godina
LG G3 - Rasprava

Znači to im je mana.

Pojavljivanje tih naranđastih mrlja na ekranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

imam G3 skoro 2,5g i nikad nikakva mrlja...doduse cijeli ekran ima malo naglaseniju zuckastu/narancastu boju...tako da bijela boja nije bijela onako da ubija oci po mraku i to mi ful odgovara, tako da neznam kad budem presao na drugi mob koji bude imao normalan ekran, sa bijelom bijelom! bojom...morat cu neke filtere stavljati haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Jel lostoji neka aplikacija za screenshotanje?

Jednstavno mi nije uopce zgodno to raditi na uredjaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

trebam pomoc kod flashanja cm 14,kad ga pokusam flashat odma na pocetku mi izbaci neki binary sd carcd error u twrp,prije flashanja sam napravio wipe,i jel  dobar signal kod cm14,i jel ima mobile data

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mani se ćorava posla xD
Ja sam imao cm13 i odlucio sam se vratit na stock bas radi nepouzdanosti...kamo li tek cm14... jos nije izasao ni 13 stable dok sam imao mob...neznam dal ga uopce jos ima ili je nightly...i da..unisti kameru...nakraju ispadne od svih kemija najbolje tvornicko...
17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jel ima tko iskustva sa Fulmicsom 6.7? Imam 6.1 i čini mi se da ima nekakav battery drain. Čitao sam o tome i nisam jedini. Ima li kakvih poboljšanja? Mislim se sad flashat 6.7 ili vratit na tvornički V30N.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

ima kakva maskica na ebayu ili negdje al da dobro izgleda i da ljepo lezi u ruci te da nije preklopna? 
ove standardne su mi pre ružne..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav svima, zadnjih mjesec dana mobitel cesto sam od sebe uđe u restart loop i pojavljuje se plavi ekran....ima tko iskustva kako riješiti problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brunofzd kaže...

Pozdrav svima, zadnjih mjesec dana mobitel cesto sam od sebe uđe u restart loop i pojavljuje se plavi ekran....ima tko iskustva kako riješiti problem?

Plavi ekran sam ja imao na svom G3 32GB . To ti je problem s pločom - meni je pomagalo stavljanje komada papira ispod dijela gdje je kamera ( na lim gdje se nalazi eMMC ) . Nekima je pomagala pećnica , ali to nisam isprobao.

10 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
brunofzd kaže...

Plavi ekran sam ja imao na svom G3 32GB . To ti je problem s pločom - meni je pomagalo stavljanje komada papira ispod dijela gdje je kamera ( na lim gdje se nalazi eMMC ) . Nekima je pomagala pećnica , ali to nisam isprobao.

Mozes pomoci s nekom fotkom ili objasnjenjem gdje tocno da zaljepim komad papira i cemu on sluzi? :D

14 godina
neaktivan

Ako ti se javlja plavi ekran ( bez ikakvog teksta ) , tada moraš rastaviti mobitel i stavit komadić papira ( bolje je malo veći komad, pa presavij da bude malo jači pritisak ) , pogledaj sliku gdje točno staviš i sastaviš mobitel.

Meni se to počelo javljat i s tim trikom sam riješio problem i mob je radio kako treba. Nadam se da će i tebi tvoj proradit, al taj problem ukazuje na problem s pločom.

Pretpostavljam da si probao flashat stock MM da bi otklonio sumnju na softverski problem .

10 godina
neaktivan

Imam stock v30c vec 5 mjeseci radio je ok do sada a lijen sam napravit reset moba :D..tako je plavi ekran bez teksta
i restart loop

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 20:53 (brunofzd).
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Piso sam ovdje o problemu koji sam imo, da se telefon restartuje kad nestene signala, kad se koristi zadnja kamera s blicem itd... i kolega je napiso da bi mogla bit baterija sto i jeste bila...promjenio sam bateriju i telefon sljaka, dobro radi, ali sam opet primjetio da kad sam u nekoj zavucenoj prostoriji i nestane signala ili je slab da se  telefon restartuje. dal bi mogla bit fora u GSM anteni ili do utora od sim kartice??

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 23:08 (master07).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Poz kod nove nadogradnje vibera ,nema mi tipkovnice ,jel imao neko taj problem ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Ako ti se javlja plavi ekran ( bez ikakvog teksta ) , tada moraš rastaviti mobitel i stavit komadić papira ( bolje je malo veći komad, pa presavij da bude malo jači pritisak ) , pogledaj sliku gdje točno staviš i sastaviš mobitel.

Meni se to počelo javljat i s tim trikom sam riješio problem i mob je radio kako treba. Nadam se da će i tebi tvoj proradit, al taj problem ukazuje na problem s pločom.

Pretpostavljam da si probao flashat stock MM da bi otklonio sumnju na softverski problem .

Hvala! stavio papir - radi :D!!

14 godina
neaktivan
brunofzd kaže...
mstaglicic kaže...

Hvala! stavio papir - radi :D!!

Ja sam to napravio, koristio uređaj kratko vrijeme , ništa zahtjevno , pa ne znam koliko se to stavljanje odnosi na zagrijavanje samog uređaja . 
Kad ti više ne bude radio trik s papirom, možeš probat pećnicu . 

10 godina
smot1318 kaže...
Poz kod nove nadogradnje vibera ,nema mi tipkovnice ,jel imao neko taj problem ?

do vibera je, popravili su slijedećom nadogradnjom.

Ja imam Samsung Note 3 na lollipopu pa sam imao isti problem

11 godina
LG G3 - Rasprava

pozdrav ovako imam problem krenuo sam gledati video na youtubeu i zasteka mi mob,morao sam izvaditi bateriju,upalim mob i cijelo vrijeme mi stoji lg logo kad se pali mob i to je to nista,dali je itko od vas imao slican problem i kako ga rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marsovac zemaljski kaže...
smot1318 kaže...

do vibera je, popravili su slijedećom nadogradnjom.

Ja imam Samsung Note 3 na lollipopu pa sam imao isti problem

I meni se to dešavalo na G2, al samo bi izaša iz app, maka je iz taska i onda bi bilo OK.

11 godina
toma20 kaže...

pozdrav ovako imam problem krenuo sam gledati video na youtubeu i zasteka mi mob,morao sam izvaditi bateriju,upalim mob i cijelo vrijeme mi stoji lg logo kad se pali mob i to je to nista,dali je itko od vas imao slican problem i kako ga rijesiti?

netko,znate kako je biti bez moba hh :/

13 godina
LG G3 - Rasprava

Jesi ga rootao, stavljao TWRP ili custom rom? 

Probaj drzati tipku za paljanje i volume down button u isto vrijeme dok ti se ne pokaze lg logo, kad ti se pokaze lg logo pusti to i opet isto stisni (dakle power + volume down u isto vrijeme).

To je kod lga vracanje na tvornicke postavke. Probaj to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
mrbean kaže...

Jesi ga rootao, stavljao TWRP ili custom rom? 

Probaj drzati tipku za paljanje i volume down button u isto vrijeme dok ti se ne pokaze lg logo, kad ti se pokaze lg logo pusti to i opet isto stisni (dakle power + volume down u isto vrijeme).

To je kod lga vracanje na tvornicke postavke. Probaj to.

stavio sam ga prije 2mj. na 5.1 i radio je normalno do jucer idem gledati video i zasteka mi mobitel,do jucer nisam imao problema sa njim,nikada nije zastekao ni nista...budem probao ovo sa volume pa javim

11 godina
LG G3 - Rasprava

uspijem uci i idem vratitit sve na tvornicke pokaze mi se logo lga opet i onda ova slika tj error...

uglavnom nisam uspio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toma20 kaže...

uspijem uci i idem vratitit sve na tvornicke pokaze mi se logo lga opet i onda ova slika tj error...

uglavnom nisam uspio

Probaj samo u download mode pa flashaj 5.x ili 6.x

11 godina
bender_007 kaže...
toma20 kaže...

uglavnom nisam uspio

Probaj samo u download mode pa flashaj 5.x ili 6.x

probao sam i to prije nece,sada sam uspio vratiti na tvornicke postavke i kada upalim mob izbaci mi ovo

Android is starting...

Optimising app 22 of 62,uglavnom na 22 mi stoji vec pola sata cini se da je opet zastekalo nesto...uzas         

EDIT: poslao upit u ovlasteni servis kazu okvirno,popravak ce kostati 1600 kn haha....pa pa lg g3                    

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 17:24 (toma20).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice