Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.046.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Ti pametujes njemu JW65ZC-u,a u stvari valjas vece gluposti od njega i znas ti onu stvar kad ce izac za PC ko i svi mi ostali,na ovom forumu u zadnje vrijeme sve vise neki nestabilnih novih ljudi...Eto sad si dobio svoje!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 17:46 (The White Wolf).
18 godina
neaktivan
GTA 5

Ne vjerujem za San Diego jer oni u principu ne rade nove gradove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Vidim da sam s jednim postom zatrolo cijelu stranicu, fino {#}

Ugl, da igra izade na pc-u odmah bi napravio preorder, kao i 80% pc igraca koji bi ucinili isto, ali ovako im nitko iz inata nece kupit igru, nego ce skinut pirata kao i ja kad izade, jer za pc uvijek kasni.

Oni ne shvaćaju da su na gubitku tako.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 18:32 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
St0ka kaže...
antimadridista kaže...

U ovim zadnjim slikama otkrili su nešto na gta forumu, ovaj znak je navodno u stvarnosti u San Diegu, tako da je moguće da imamo San Diego u igri.

Ne nužno. Prije da se na toj slici radi o ulazu u marinu. A rasprava o tome jel SD u igri ili ne se već dugo vodi. Ali nekakvih pravih dokaza još nema.

znam da nije sigurno, zato sam i napisao da je moguće da je to to. Ali znak stvarno izgleda praktički isto kao i taj u San Diegu, pogotovo pazi ono zaokruženo na slici gdje se uvija sa strane. I zanimljivo je da su unutar igre zacrnili slova da se ne vidi što piše na znaku.

Heh na kraju to je R*. Od njih uvijek valja očekivati iznenađenja.

17 godina
MARKOcVp kaže...

Vidim da sam s jednim postom zatrolo cijelu stranicu, fino {#}

Ugl, da igra izade na pc-u odmah bi napravio preorder, kao i 80% pc igraca koji bi ucinili isto, ali ovako im nitko iz inata nece kupit igru, nego ce skinut pirata kao i ja kad izade, jer za pc uvijek kasni.

Oni ne shvaćaju da su na gubitku tako.

Nisu zapravo u nikakvom vecem gubitku, stvar je u tome sto mnogi imaju konzole i PC..... da igra dode istovremeno za konzole i PC, mnogi bi odustali od kupnje i jednostavno piratizirali igru na PC-u jer je to logicno bolja verzija, a i puno lakse je naci "besplatnu" verziju i pitanje je tko bi sve na kraju platio/kupio igru (takav je sklop u glavama mnogih). Na konzolama se ove razvikane igre prodavaju odlicno, no, na PC-u to nije bas slucaj.... pa koliko trebas primjera za to? pa nije GTA jedina igra koja se ceka mjesecima, godinama itd. Mnoge od tih razvikanih igara dodu za konzole i PC istovremeno, a PC gameri ne vole bas kupvati igre i ne vole bas preordati igre unatoc tome sto su jeftinije, unatoc tome sto imaju bolju grafiku, sto mozes modati igre itd. Ti bi mozda napravio preorder ali itekako pretjerujes kada kazes: "80% igraca" jer to bi znacilo da bi PC verzija igre ostvarila puno bolje rezultate od konzolaskih verzija (PC gamera ima daleko vise od console gamera ili potencijalnih gamera koji imaju dovoljno jak hardver za pokrenuti igru barem na low), tako da, to da bi 80% pc gamera kupilo igru je sigurno daleko od istine (brojke govore suprotno)

Dakle, ne odnosi se ovo konkretno na tebe ili nekog u ovoj temi ali u globali PC gameri ne cijene toliko proizvodace igara (dokaz ti je i Android/iOS, i tamo je piratzacija velika cak i za one igre/aplikacije koje se prodavaju za svega 1-5 dolara).... tako da, ne mozemo tu kriviti R*, oni sigurno znaju sto im je najbolje. Da je kojim slucajem na PC-u zarada globalno odlicna, ne brini, dosla bi u isto vrijeme kada i za konzole (ipak im je profit najvazniji). Takoder, nitko odnosno vecina ne govori da nece doci za PC (a i ne vidim bas da netko zeli da zaobidu PC), nitko nebi bio ljubomoran kada bi dosla za PC (osim pojedinaca), stovise, gotovo svi i ocekuju naknadno PC verziju jer je gotovo svaki GTA kasnio za PC, a PC takoder ima prednosti.

Ljubomorni su oni PC ONLY igraci jer su GTA igre (jos od GTA 3) uvijek dolazile pola godine prije za konzole, takoder su ljubomorni, da ne kazem ljuti sto jos nema sluzbene potvrde o PC verziji... a ljubomorni su i oni koji imaju jednu platformu i ocekuju igru A, a igra dode bas za onu drugu koju nemaju (ista stvar je kod PC only gamera ili console only gamera). Zato ja uvijek imam konzole i PC, i jednostavno nemam razloga biti ljubomoran/ljut na nekoga, niti me zanima tko ce sto igrati na cemu... volim odigrati sve i svasta (svjestan sam da mi to ne moze pruziti samo jedna platforma), a bome nisam jedini.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 19:01 (lovac82).
13 godina
neaktivan
GTA 5

vidim i mod stranice igra na konzoli pa sam dobio kartonček, nema veze kad izađe za pc ja ću vas podsjećati (čitaj :spamati) kako sam bio u pravu i kako igram na kristalnoj slici dok konzolaši gledaju u ************ (ne želim još jedan karton mada znamo u šta će gledati )

2 7 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ma nije mi tolko bitno oce igra izac za pc, nego samo kazem da ako izade sigurno necu kupit zbog razloga koje sam naveo. Ipak sam ja primarno battlefield igrac {#}, ali ove sp igre se igraju usput. 

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

vjerujem da je Rockstar vec dobro proucio sto im se najvise isplati.

po nekoj logici, ako igru izdaju na isti datum za konzole i pc, zarada ce im biti manja; cisto iz razloga sto ce velik dio ljudi skinuti pc verziju. neki od tih ljudi posjeduju konzole, a neki ne. u ovom slucaju ce neki ljudi kupiti konzolu samo kako bi to odigrali (frend kupuje polovni xbox samo da odigra gta v, a pc verziju ce dl-at kad izađe), a vlasnici konzola ionako kupuju. istina je da bi prodali vise pc verzija ukoliko bi ih releasali na vrijeme, ali bi im sveukupna zarada bila manja - iz razloga sto bi dobar dio pc igraca svejedno downloadao, dio konzolasa bi downloadao i nitko ne bi kupovao konzolu samo radi gta 5-ice (ovi su u manjini, ali ih ima). vjerojatno postoji jos hrpa razloga kojih nisam svjestan, ili koji mi trenutno ne padaju na pamet.

nemojte mislit da ovi iz Rockstara to nisu isplanirali najbolje moguce.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 21:29 (forGood).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Bla, bla, bla, bla, bla, bla... Smorih se više čitajući dve stranice unazad. Neko potegnu priču za PC izlazak, odmah konzolaška gungula skače neće, ne može, zna Rockstar šta radi, PC-jaši se brane, dok neki čak imaju i poverljive nepouzdane informacije o zahtevima na High, neki dobijaju i žute kartone, neki psuju, neki vređaju, neki ovo, neki ono... SMOR!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kign kaže...

Takvi ka ti su najgori, neces vjerojatno ni kupit igru kada izade za PC, a glumis uvrijedenu frajlu...

Uostalom izaci ce kada ga oni odluce izbaciti svidalo se to tebi ili ne jer im primarno konzole donose zaradu.

Pa normalno da neću, nisam lud da dajem 500 kn za neku tamo igricu. Pa nisam ja Rockefeller.{#}

15 godina
Winchester01 kaže...
kign kaže...

Takvi ka ti su najgori, neces vjerojatno ni kupit igru kada izade za PC, a glumis uvrijedenu frajlu...

Uostalom izaci ce kada ga oni odluce izbaciti svidalo se to tebi ili ne jer im primarno konzole donose zaradu.

Pa normalno da neću, nisam lud da dajem 500 kn za neku tamo igricu. Pa nisam ja Rockefeller.{#}

Niti jedna PC igra ne dodje 500 kuna...

Vjerojatno cemo sljedece vijesti vidjeti tek na Gamescomu

14 godina
neaktivan
kign kaže...
Winchester01 kaže...
kign kaže...

Niti jedna PC igra ne dodje 500 kuna...

Vjerojatno cemo sljedece vijesti vidjeti tek na Gamescomu

Dobro, 450 kn. Preskupo, kako god okreneš.

15 godina
neaktivan
GTA 5

A kako si ti zaključio da je preskupo?

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

ako bude 500 tinjak kuna bit će preskupo pa čovjeće s tim neki ljudi moraju živit mjesec dana ali će vjerovatno biti oko 300 kn što i dalje nije malo...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Zekat kaže...

nema se sta tu razgovarati je li skupo ili nije,tebi je jeftino njemu nije ili meni.

Nije svako iste financijske situacije.Meni je također isto skupo JER NEMAM TOLIKO NOVACA da bi kupovao igre a isto mi se igrica kao i svima ostalima,zato stavim jogurt verziju.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
GTA 5

kad izlazi igra? negdje procitam na zimu, a negdje u proljece..

0 1 hvala 0
16 godina
_CR7_ kaže...

kad izlazi igra? negdje procitam na zimu, a negdje u proljece..

17.9 izlazi za konzole.

O PC verziji još uvijek ne znamo ništa službeno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Možete li ikako to, da kad vidim narančasto GTA 5 da otvorim i vidim nove informacije, a ne ova nekakva nikakva rasprava?
Be Water My Friend
16 godina
GTA 5

Vidim da nitko nije stavio novu sliku. Rockstar je počeo stavljati GTA V promo materijale u kutije svojih drugih igara, ovu je sliku dobio neki korisnik na GTA forumu u kutiji od L.A. Noirea.

Ako ubuduće kupujete neke igre od Rockstara, dobro provjerite kutije {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 12:53 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Dobro, ako ti imaš plaću 10000 kn tebi nije preskupo, meni je.

Misli malo s tom šupljom glavom i pogledaj kolika je prosječna plaća u Hrvatskoj.

16 godina
GTA 5

koja je poanta ove rasprave uopće, jeli ovu igru moraš obavezno kupiti, netko vas sili na to? ako vam je skupo nemojte kupiti, simple as that. Uglavnom koliko vidim na raznim stranicama, cijena preordera je u rangu sa drugim igrama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 13:58 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5

Hahahahaha. Ja neznam od koga ti kupuješ za 500 kn. {#} Ja si nabavim 10 igrica za 50 kuna bes problema. pa koliko ti onda daješ love za te igrice? {#} .

0 28 hvala 0
13 godina
JW65ZC kaže...

Hahahahaha. Ja neznam od koga ti kupuješ za 500 kn. {#} Ja si nabavim 10 igrica za 50 kuna bes problema. pa koliko ti onda daješ love za te igrice? {#} .

Ajde onda i meni reci di mogu nabaviti 10 igara za 50 kuna... ( orginala ) 

nemoj trollati.

15 godina
neaktivan
razermario kaže...
JW65ZC kaže...

Ajde onda i meni reci di mogu nabaviti 10 igara za 50 kuna... ( orginala ) 

nemoj trollati.

klik 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
GTA 5

Nisu PC igre 450 kuna, odakle vam to?

Sve koje sam kupovao bile su ispod 300 kuna, neke cak i ispod 200 na dan izlaska. Normalno, ne kupuje se svaka igra, za 4 ili 5 igara godisnje sigurno mozete izdvojiti novce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Kupuju se mp igre, koje ces igrati dugo vremena i na koje neces "bacit" novac, npr. battlefield, cod, to se igra u velikoj mjeri i nijedna sp spomenute nemoze zamijenit. Ovo ostalo je usput, malo se isproba ili cak prijede sp, ali to ne traje vise od par dana. Dalo bi se raspraviti sto se isplati kupit, sto ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 15:13 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5

Cijena kod nas je 439,00kn, dok je na Amazonu oko 39,99 £

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5

439 kuna za igricu? Mislim halooo. Neznam gdje vi uzimate tolke pare za igrice? Kolko onda drobite na normalne stvari? Znate šta bi još bilo super? Ono da možeš sebe staviti u igricu. To sam več negdje vidjeo i odlična mi je ideja. Netreba biti ono baš ko ti al da možeš sređivati liku zurku, veličinu itako to.

0 15 hvala 0
17 godina
GTA 5

kako meljete gluposti. imam steam acc sa preko 35 orginal igara. sve su blockbusteri i neke imaju mp i neke nemaju, ne kupujem zbog mpa. i da, nijedna nije placena vise od 30 eura. blazeni steam popusti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mar123 kaže...

kako meljete gluposti. imam steam acc sa preko 35 orginal igara. sve su blockbusteri i neke imaju mp i neke nemaju, ne kupujem zbog mpa. i da, nijedna nije placena vise od 30 eura. blazeni steam popusti.

Daj mi reci šta ti radiš? Pa koliku imaš plaču da možeš dati 1000 eura za igrice? Pa to je koda baciš 1000 eura.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice