Gtx460

poruka: 182
|
čitano: 22.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gtx460

Kupio sam prije 2 dana palitovu GTX460 1GB, te mislim da nešto nije uredu vezano za drivere, naime skinuo sam sa službene stranice najnovije, u igrama mafija2, dirt2 problemi, kod mafije2 bilo da je uključen nvidia psyhx ili antisropic filtering, antialiasing, brejka, kod dirt2 prođem kroz vodu u bilo kojoj stazi dok je voda na vjetrobranskom staklu mi se prikaže staza iz Hrvatske... Zadnji direct x i driveri su instalirani?! Plač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gtx460
colezgd kaže...

Kupio sam prije 2 dana palitovu GTX460 1GB, te mislim da nešto nije uredu vezano za drivere, naime skinuo sam sa službene stranice najnovije, u igrama mafija2, dirt2 problemi, kod mafije2 bilo da je uključen nvidia psyhx ili antisropic filtering, antialiasing, brejka, kod dirt2 prođem kroz vodu u bilo kojoj stazi dok je voda na vjetrobranskom staklu mi se prikaže staza iz Hrvatske... Zadnji direct x i driveri su instalirani?! Plač

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180561&st=20

Probaj ove Beta drivere.

17 godina
Gtx460

Gdje bi se mogao kupiti SLI mostic i jel se zna mozda kada bi trebale GTX 460 pojeftinit kod nas.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Gdje bi se mogao kupiti SLI mostic i jel se zna mozda kada bi trebale GTX 460 pojeftinit kod nas.

Hvala!

Nisi ga dobio uz maticnu?

16 godina
neaktivan
Gtx460
Sto će ti SLI mostic kad ti maticna ne podržava SLI?
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znam da nije niti vrijeme niti mjesto da pitam,zas na takvu konfu Caviar Blue 320 gb.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 21:14 (ivanoile).
17 godina
microman kaže...
Sto će ti SLI mostic kad ti maticna ne podržava SLI?

Podrzava... Nije od pocetka ali je dobila podrsku sa novim biosom klik.

EDIT: i oba pci ex su 2.0 x16

ivanoile kaže...

Znam da nije niti vrijeme niti mjesto da pitam,zas na takvu konfu Caviar Blue 320 gb.

Ne znam ni sam, ali eto, dao sam taj novac za bolje napajanje. Namjeravam i tako kad malo pojeftine kupit SSD i 1T caviar green (volim tisinu). A da ti budem iskren nije ni ploca bog zna sto. Nazalost nisam imao previse para kada sam kupovao pa sam morao negdje ustedit. Nisam htjeo kupiti nesto bezveznije jer racunalo mislim koristit malo duze i mjenjat samo grafu i dodat disk.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 21:58 (ShadoW).
15 godina
Gtx460

po čemu je gtx 460 1gb bolja od gtx 460 768mb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
256mb više vrama,šira/veća propusnost i još neke jedinice za texturiranje i sl.
15 godina
pod009 kaže...
256mb više vrama,šira/veća propusnost i još neke jedinice za texturiranje i sl.

768mb je isto ok?

16 godina
neaktivan
da, al za visoke rezolucije bi bolja opcija bila 1gb verzija. Uzmeš msi 768mb cyclone,malo oc-aš i deri...
16 godina
neaktivan
Mew kaže...
colezgd kaže...

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=180561&st=20

Probaj ove Beta drivere.

Nije pomoglo, kod Dirt2 sve radi pošto sam skinuo službeni patch gdje sve ispravljeno...

15 godina
Gtx460

postoji li razlika između PointOfView GTX460 i MSI GTX 460?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
referentnih? U opremi (kabeli,dodatni programi tipa afterburner i sl.),cijeni...
15 godina
Gtx460

cijena je ista, samo se uz PointOfView GTX460 dobije Prince of persia

PointOfView GTX460 i MSI GTX 460

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
onda POV, praktički je svejedno
16 godina
neaktivan
Gtx460
MSI čisto zbog toga sto su veće šanse da dobiješ gs primjerak.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gs? Golden sample? Oc primjerak? Nisu svi extremni oceri :)
16 godina
neaktivan
Gtx460
Pa čisto da se nađe, a uostalom takvi primjerci rade na manjim voltazama nego je to uobičajeno,recimo moja je radila na 0,935v, dok je standard 0,975v.grafa se je direktno vidljivo manje grijala,manje je trosila,a potezala je do 40Mhz vise nego standardne.
Od viška glava ne boli. :))))))
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx460

LJudi kupio sam nvidiu gts 450 1024 mb ddr5  128 bita  prije nje sam imao 9800 gtx+, gts 450 mi se ne cini nesto boljom volio bih cuti strucno misljenje koja je kartica bolja

elvirb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
talijan001 kaže...

LJudi kupio sam nvidiu gts 450 1024 mb ddr5  128 bita  prije nje sam imao 9800 gtx+, gts 450 mi se ne cini nesto boljom volio bih cuti strucno misljenje koja je kartica bolja

Iz šupljeg u prazno!

GTS450=HD5750

HD5750=9800GTX

GTS450=9800GTX

15 godina
neaktivan
talijan001 kaže...

Bolje bi bilo da si kupio HD5770 ili HD4870.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 14:05 (xxCROsainTxx).
17 godina
talijan001 kaže...

Ala prešao sa jače kartice na slabiju. Svaka čast.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
Gtx460

Sreća pa ova tema u sebi nema naslov GTX460, a tema o GTX450 hvala bogu ne nedostaje..... Neodlučan

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Sreća pa ova tema u sebi nema naslov GTX460, a tema o GTX450 hvala bogu ne nedostaje..... Neodlučan

Brkate te prefikse GTX i GTS, mada ja toj GTX 460 nebi dao GTX ni u ludilu već samo GT.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 10:55 (Hyperion).
15 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

mada ja toj GTX 460 nebi dao GTX ni u ludilu već samo GT.

LOOL

kakve veze ima ime/prefiks/sufiks  kartice?

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 11:05 (Weky).
17 godina
Gtx460

Htjeo je reći: "ATI is the best". Neodlučan

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 11:06 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Hyperion kaže...

mada ja toj GTX 460 nebi dao GTX ni u ludilu već samo GT.

LOOL

Bgti kakve veze ima ime/prefiks/sufiks  kartice?

Pa zar to nema veze s jacinom kratice?

GT=slabe

GTS=jace

GTX=jos jace

Neznam ali sam tako nesto citao na nVidionoj stranici!

Oprosti ako grjesim

15 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Htjeo je reći ATI is the best. Neodlučan

lol, kolko sam skuzio iz njegovih postova rječ je o težem slučaju oboljevanja atijeve boje/imena/izgleda kojem nema ljekaSmijeh

Što se mene tiče moze se kartica zvat nVIDIA Slower 460SE ali kada ima odlične perfomanse za tu cjenu i nenadmašna je u svom segmentu, onda je to sve što je potrebno.

Isto kao i ATi-jeve kartice. Baš me briga jeli HD ili Low profile edition, ako su perfomanse na mjestu ostalo je sve više manje nebitno.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
doktor1 kaže...

Htjeo je reći ATI is the best. Neodlučan

lol, kolko sam skuzio iz njegovih postova rječ je o težem slučaju oboljevanja atijeve boje/imena/izgleda kojem nema ljekaSmijeh

Što se mene tiče moze se kartica zvat nVIDIA Slower 460SE ali kada ima odlične perfomanse za tu cjenu i nenadmašna je u svom segmentu, onda je to sve što je potrebno.

Isto kao i ATi-jeve kartice. Baš me briga jeli HD ili Low profile edition, ako su perfomanse na mjestu ostalo je sve više manje nebitno.

A istina al opet imena znace!

pa vidis da sve ispod 450 ima sufiks GTS a iznad GTX

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice