ovako, uzeo sam ss u igri i taman kad sam izasao iz igre pukne veza na xfire-u i neponudi mi da uploadam slike.... imam slike u folderu xfire/screenshots , ali nemam u local screenshots na xfireu, dakle da uploadam moraju biti u local(to vec znate)........... znam da se ovako nemoze pa me zanima jel moguce nekako staviti iz tog foldera xfire/ss u local screenshots??
Xfire ss problem
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.050
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
pa kako? jel kazem da nemam na xfire-u u local screnshots. nemam uopce opcije za upload. prvo je bilo i bile su velicine 0 bajta, i nisu se htjele uploadati, stalno nekakav error i restartam xf i nema ih vise....... a u folderu ss od xfirea stoje.
bump
tebi se to desilo kao da si tudju sliku stavio u folder i nece da je uploda...
Kako ces uplodat tu sliku evo ti tut !
Odes u igru uslikas SS i to zovemo ss_1
sad pritisni tipke da minimiziras igru al ne da izadjes, i pojavit ce ti se od xfire ono za ssove i tu ces vidit ss_1 i nemoj nista dirat, znaci nemoj upload ili cancel samo nek to ostane (prozor)
Udji opet u igru !
sad opet uslikaj i to zovemo ss_2 izadji iz igre
nemoj dirati onaj prozor gdje je ss_1 nek radi on
odi u folder gdje su slike od xfire i nadji ss_2 otvori je u PAINTU ili drugom programu i u ss_2 ubaci sliku koju zelis i spremi je pod istim imenom i tipom fila.
Sad ss_1 (od xfire) to ponisiti (cancel) i nakon par sekundi ce se pojavit isti prozor ali samo za sliku ss_2 i uplodaj i to je to
ovo ss_1 i ss_2 nisu imena slika nego sam ja samo tako napisao da ti bude jasnije