Danas, opet kada sam pokrenuo računalo, taman je windows trebao započeti onaj svoj loading sa animacijom, ali nije, malo je osvijetlio ekran kao da bi to trebalo doći, no niti se animacija pokrene već samo stoji dok ga ne restetiram onda mi dođe da mogu birati da ga pokrenem u safe modu, zadnja dobra konfiguracija i normalno, najbolje da vidite slike:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..''? nekuzim te ja nista ....jeli ti mozes dici windowse do desktopa kad stisnes "start windows normally" ?? u cemu je problem ???
pa da. odaberi start windwos normally i onda bi se trebao podići
a to ti se dogodilo jer se komp iz nekog razloga ugasio dok se prethodni put bootao
Danas, opet kada sam pokrenuo računalo, taman je windows trebao započeti onaj svoj loading sa animacijom, ali nije, malo je osvijetlio ekran kao da bi to trebalo doći, no niti se animacija pokrene već samo stoji dok ga ne restetiram onda mi dođe da mogu birati da ga pokrenem u safe modu, zadnja dobra konfiguracija i normalno, najbolje da vidite slike:
o stavio post i pobego ccc kad se vratis odgovori ljudima da ti znamo pomoc
znači ponekad kada palim računalo ne želi pokrenuti windowse, tek na restart pa onda hoće
znači ponekad kada palim računalo ne želi pokrenuti windowse, tek na restart pa onda hoće
ma, prije manje od mjesec dana su mi opet instalirani winodwsi zbog problema sa stand by-em, c/ mi je bio potpuno obrisan
mene samo zanima zašto se to događa, tj. mogu li što popraviti i je li to ozbiljno
mene samo zanima zašto se to događa, tj. mogu li što popraviti i je li to ozbiljno
pa, zapravo nisam, kako, isključen mi je autoupdate
možda si instaliravao neki program pa je nestalo struje ili slično...
ne, ovu grešku javlja jer ga ja za vrijeme prošlog učitavanja,tj. ne učitavanja ja resetirao jer se ona traka nije animirala a nije ni posvijetlio do kraja
ne, ovu grešku javlja jer ga ja za vrijeme prošlog učitavanja,tj. ne učitavanja ja resetirao jer se ona traka nije animirala a nije ni posvijetlio do kraja
Moguće je da ti hard ide u vječna lovišta
a opet i ne mora bit...
ajme meni ovo vi mene zezate, u zadnje vrijeme hard disk mi je tako bučan kada god radi jako zuji tj. kad god radi ona lampica od njega (crvena) čuje se bzzz, bio je u servisu jer ima garanciju još par mjeseci (ukupno 3 godine) a rekli su da im je bilo otvoreno kučište i da ništa nisu čuli.
ili provjeri hard ili napravi clean install windowsa.
s čime da ga provjerim?a windowsi su friško prije mjesec dana instalirani
Pa ti si u tih mjesec dana mogao milijun programa instalirati.. kad ti se to pocelo događati? Kad si izbrisao nesto ili instalirao??
s čime da ga provjerim?a windowsi su friško prije mjesec dana instalirani
meni je isto tako na kompu,samo sto ga ne mogu nikako pokrenuti ,koju god opciju stisno ponovo ga restarta
ja sam imao isti takav problem (pogledaj u moje threadove) nisam ga mogao pokrenut ni iz safe mode-a, dao na popravak, ustanovili da je otisao hard... zamjenili hard.. i pozdravio se sa mnogo, mnogo stvari koje su mi silno trebale :'(
ma znam,treba sigurno reinstall windowsa ili sto vec....
Pa ti si u tih mjesec dana mogao milijun programa instalirati.. kad ti se to pocelo događati? Kad si izbrisao nesto ili instalirao??
ne muci sebe i nas, kupi novi disk stari stavi u slave i digni win na novom disku
nakon toga dok ovaj stari jos trpi prebaci sve bitno sa njega (slike i office manja vjerojatnost virusa) i baci ga ca ili formatiraj pa vidi oce radit