Ekstenzije

poruka: 6
|
čitano: 1.137
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ekstenzije

Molio bih objašnjenje za neke podprograme:

firewall mi blokira Orb.exe

ne želim ga propustiti jer ne znam za šta mi služi

na netu sam našao nekoliko llinkova ali na kraju od silnih informacija ne znam za koji klinac služi

molim laičko objašnjenje

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ekstenzije

Moguce da je ovo http://www.orb.com/en/screenshots

Pronadji na hard disku di se nalazi orb.exe . U istom direktoriju ces naci jos datoteka od kojih ce

neke biti tekstualne , procitaj koji od tih datoteka da potvrdis moj pronalazak...

U svakom slucaju, odi u control panel pa add/remove software pa nadji taj program i uninstaliraj ga jer taj program je nist-koristi

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan

obrisao bih ja njega, ali nemam ga kao program

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ekstenzije

Odi na Start -> Run upiši: "regedit.exe" i otvorit će ti se registar .... i tamo pronađi orb i obriši ga.

EDIT: joj... sad sam  shvatio da ga nisi ni instaliro - onda ovaj registar nevrijedi.

brb
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 23:16 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...

EDIT: joj... sad sam  shvatio da ga nisi ni instaliro - onda ovaj registar nevrijedi.

Instaliral ga je i kaže da ga je deinstaliral,ali da mu se i dalje pokušava spojiti na internet.  Za autora; pogledaj u registru kak ti je fićo3d napisal , ili instaliraj Revo Uninstaler pa vidi dali ga on ima kao program ,ili neki alat za čišćenje registra pa sa njim odskeniraj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice