Skinu sam igru i dobijem 53 fajla sa nastavcima 001,002,003,004 itd. Kad dvaput kliknem na bilo koji otvori mi se u svakome iso fajl. E sad je problem. U HJspliteru sam ih pokusao join i proces se zavrsi, medjutim dobijem jos jedan fajl bez nastavka i kad ga otvorim u njemu je opet iso fajl koji sam pokusao sa poweriso programom extraktirati ali mi javi please input r00. ne kuzim....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
desni klik na bilo koji pa extract here. i to ti je sva mudrost
desni klik na bilo koji pa extract here. i to ti je sva mudrost
Netočno, nikako ne extract here već ko na slici
Skini si 7-zip i ekstraktaj 001, 002... fajlove s njim ko na slici.
To ti je to.
Skinu sam igru i dobijem 53 fajla sa nastavcima 001,002,003,004 itd. Kad dvaput kliknem na bilo koji otvori mi se u svakome iso fajl. E sad je problem. U HJspliteru sam ih pokusao join i proces se zavrsi, medjutim dobijem jos jedan fajl bez nastavka i kad ga otvorim u njemu je opet iso fajl koji sam pokusao sa poweriso programom extraktirati ali mi javi please input r00. ne kuzim....
To ti je najverovatnije 7zip splitani arhiv, WinRar zna imati problema s njihovom ekstrakcijom jer ne prepoznaje format splitanih arhiva.
Najednostavnije bi ti bilo da skines 7zip i ekstraktas, imas i zipanu standalone verziju ako ga ne zelis instalirati.
Hvala Denny_HR. To je to. Ne mogu vjerovati da to sam nisam pokusao. Uspjelo je.
Netočno, nikako ne extract here već ko na slici
ja uvjek idem extract here i nikad problema.
Evo još jedan način:
Otvoriš WinRAR (samo program, ne zipani fajl) > Options > Settings > Integration > pod 'User defined archive extensions' upišeš "001" (bez navodnika)
Zatvoriš WinRAR i onda extractaš fajl(ove) koji si dobio.
Hvala Denny_HR. To je to. Ne mogu vjerovati da to sam nisam pokusao. Uspjelo je.
No frx.