001 fajlovi

poruka: 9
|
čitano: 2.560
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
001 fajlovi

Skinu sam igru i dobijem 53 fajla sa nastavcima 001,002,003,004 itd. Kad dvaput kliknem na bilo koji otvori mi se u svakome iso fajl. E sad je problem. U HJspliteru sam ih pokusao join i proces se zavrsi, medjutim dobijem jos jedan fajl bez nastavka i kad ga otvorim u njemu je opet iso fajl koji sam pokusao sa poweriso programom extraktirati ali mi javi please input r00. ne kuzim....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 001 fajlovi
Kad ih otvoriš, taj ISO fajl koji ti je unutra drag and drop metodom povuci gdje želiš, to će ti extractati arhivu. I onda ćeš moći koristiti taj ISO fajl.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina

desni klik na bilo koji pa extract here. i to ti je sva mudrost

17 godina
001 fajlovi
dejo6 kaže...

desni klik na bilo koji pa extract here. i to ti je sva mudrost

Netočno, nikako ne extract here već ko na slici

Skini si 7-zip i ekstraktaj 001, 002... fajlove s njim ko na slici.

To ti je to.

ekstrakt ekstrakt
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 14:44 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Skinu sam igru i dobijem 53 fajla sa nastavcima 001,002,003,004 itd. Kad dvaput kliknem na bilo koji otvori mi se u svakome iso fajl. E sad je problem. U HJspliteru sam ih pokusao join i proces se zavrsi, medjutim dobijem jos jedan fajl bez nastavka i kad ga otvorim u njemu je opet iso fajl koji sam pokusao sa poweriso programom extraktirati ali mi javi please input r00. ne kuzim....

To ti je najverovatnije 7zip splitani arhiv, WinRar zna imati problema s njihovom ekstrakcijom jer ne prepoznaje format splitanih arhiva.

Najednostavnije bi ti bilo da skines 7zip i ekstraktas, imas i zipanu standalone verziju ako ga ne zelis instalirati.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan
001 fajlovi

Hvala Denny_HR. To je to. Ne mogu vjerovati da to sam nisam pokusao. Uspjelo je.

0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

Netočno, nikako ne extract here već ko na slici

ja uvjek idem extract here i nikad problema.

17 godina
neaktivan
001 fajlovi

Evo još jedan način:

Otvoriš WinRAR (samo program, ne zipani fajl) > Options > Settings > Integration > pod 'User defined archive extensions' upišeš "001" (bez navodnika)

Zatvoriš WinRAR i onda extractaš fajl(ove) koji si dobio.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 15:06 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Hvala Denny_HR. To je to. Ne mogu vjerovati da to sam nisam pokusao. Uspjelo je.

No frx.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice