Pozdra, zanima me kako spojiti firewire u komp?
Ne radi se o kartici, nego o onome kao malom ulazu koji se direktno spaja na matičnu, e sad je meni problem što ne znam kako i gdje to naći na matičnoj? Jeli to standardno ili?
Ne radi se o kartici, nego o onome kao malom ulazu koji se direktno spaja na matičnu, e sad je meni problem što ne znam kako i gdje to naći na matičnoj? Jeli to standardno ili?
Pitanje je da li tvoja matična uopće ima firewire na sebi ;)
Koja je ploča u pitanju?
ćaos!
imam ovu: Gigybte P31-DS3L
to je tocan naziv modela. nemogu pronaci utor za firewire na maticnoj nisam siguran dali ga ima
ćaos!
imam ovu: Gigybte P31-DS3L
to je tocan naziv modela. nemogu pronaci utor za firewire na maticnoj nisam siguran dali ga ima
Nema ga tvoja matična
Jedino ti preostaje kupovina FW kartice
hvala ti!
14o kuna mi je previse dat za karticu pokusat cu nac neku polovnu preko oglasa.
nevjerojatno koja losa maticna, da nema te ulaze..
hvala ti!
14o kuna mi je previse dat za karticu pokusat cu nac neku polovnu preko oglasa.
nevjerojatno koja losa maticna, da nema te ulaze..
Većina s775 matičnih neke srednje klase nema FW na sebi... tako da to nije mjerilo kvalitete ploče.
Pozdrav.
Treba mi rjesenje za spojiti firewire 400 uredaj na firewire 800..konkretno, na imac.
Pokusao sam pronaci par stvari po lokalnim ducanima i jedino sto sam uspio naci je:
http://www.conrad.hr/?websale8=conrad-hr&pi=986392&channel=conrad-hr&queryFromSuggest=1&refKey=K8LeM9Wzv
Dal je to odgovarajuce rjesenje? Ili da trazim direktno kabele(koji su ujedno za 130kn skuplji) :D
Hvala puno.