ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.954
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
Faith.. kaže...

ima li koji widget za brzo uklj.isklj.mobilnog interneta? preporuke?? hvala

Povuci notifikacijsku traku na vrhu prema dolje, i tu pališ/gasiš mobilni internet pristiskom na tipku "Podaci".

Možeš i widget dodati na zaslon, uđi u widgete i odaberi Podaci widget (imaš ih i u obliku gdje su svi zajedno, WiFi, 3G, GPS itd...)

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
13 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

Ekipa neznan za vas al ja se vracam na stock svega.Netriba mi ni root ni aurora,cm10..J

Smijem pitat što te ponukalo na povratak?

13 godina
neaktivan
perojug2 kaže...

pozz.svim forumašicama i forumašima .evo još jednog (NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA ).imam zte blade  III. pa bih znalcima postavio par pitanja pošto mi je ovo prvi android.  1.u snimanju video zapisa kamerom nakon puštanja istog zvuk se jedva al stvarno jedva čuje,bez obzira koliko se približim izvoru zvuka razlika je vrlo mala;mob pojačan do kraja.yu tube i stari video radi normalno.2 malo malo sam izbaci poruku da mi je sd kartica uklonjena a neče ni očitati svaku .3 i kada pustim pijesmu preko ikone glazba kako ju najlakše ugasiti .pozz

1. Kod mene se normalno čuje, nije nešto ekstra glasno ali sigurno nije tiho (pazi kako držiš mobitel, da se slučajno prst ne nađe na mikrofonu, drugih ideja nemam).

2. Ili je kartica defektna ili je problem u mobitelu. Odmah to provjeri (isprobaj par različitih kartica, ako i dalje nastavi isti problem, odnesi u servis)

3. Uđu u aplikaciju (ona i dalje svira u pozadini, samo moraš ponovo kliknuti na ikonu), tu ugasi pjesmu i izađi iz aplikacije sa strelicom. Najčešće appovi tog tipa dok rade u pozadini osnovne funkcije (play, stop) drže u notifikacijskoj traci, pa možeš i nju povući i tu ugasiti, čini mi se najlakše.

Ova nova ekipa što je kupila mobitel, imate hrpu informacija kod mene na sajtu, dobrim djelom skupljenih od ekipe ovdje, pa bacite oko da ne odgovaramo stalno na ista pitanja.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Što da postavim za governor i scheduler u appu No-frills CPU Control?

Došlo je sa governor: ondemand

i scheduler: cfg

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Historix kaže...

Što da postavim za governor i scheduler u appu No-frills CPU Control?

Došlo je sa governor: ondemand

i scheduler: cfg

Nisam ništa mijenjao te postavke. Samo sam šibnuo proc na 1152 i bok.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Ima na xda forumu objasnjenje. Governor, ovisi kaj oces - performanse, ustedu energije ili nekaj izmedju. Interactive i njegova x verzija su odlicni. Jako brzo skalira gore-dolje. Scheduler jako kao najbolji deadline. Vr ti je odlican za benchmarkove (ak ti to kaj znaci u zivotu).
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ima na xda forumu objasnjenje. Governor, ovisi kaj oces - performanse, ustedu energije ili nekaj izmedju. Interactive i njegova x verzija su odlicni. Jako brzo skalira gore-dolje. Scheduler jako kao najbolji deadline. Vr ti je odlican za benchmarkove (ak ti to kaj znaci u zivotu).

Po tim objašnjenjima stavio sam interactive za guvernera i noop za schedulera.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pozdrav..

da  li se kome dogodilo da mu se mob uopće ne želi upaliti? 

od sinoć pokušavam, i samo mi se pokaže lik android i onda slova andorid se presijavaju i to stoji po pola sata.

ne želi ništa. vadila sam bateriju preko noći i sad opet neće.

hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
ivana146 kaže...

pozdrav..

od sinoć pokušavam, i samo mi se pokaže lik android i onda slova andorid se presijavaju i to stoji po pola sata.

Došlo je samo od sebe ili si prčkala nešto?

Možeš eventualno probati factory reset prije nego ga odneseš na reklamaciju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav jučer sam kupio mobitel i zasada me služi jako dobro i zadovoljan sam ali me zanima jedna stvar: Imam na njemu neograničen internet od svog operatera na 2 godine i internetski promet se normalno troši kad surfam ili sam u Play trgovini.Mene zanima da li bi mi se promet trošio i da li bi mogao skidati aplikacije preko Play-a da se spojim putem WI-FI-a na svoj ruter?

0 0 hvala 0
14 godina
racerblade3 kaže...

Pozdrav jučer sam kupio mobitel i zasada me služi jako dobro i zadovoljan sam ali me zanima jedna stvar: Imam na njemu neograničen internet od svog operatera na 2 godine i internetski promet se normalno troši kad surfam ili sam u Play trgovini.Mene zanima da li bi mi se promet trošio i da li bi mogao skidati aplikacije preko Play-a da se spojim putem WI-FI-a na svoj ruter?

Naravno da možeš skidati. Dok god si na Wi-Fi ne troši se promet.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

gornja rupica na zte-u da li je to još jedan spiker ili?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

eto svi pričaju da je blade kupljen u tele 2 otključan na sve mreze kod mene nije tako kupljen je u tele 2 u osijeku i zaključan je ili možda postoji neka caka 

:-)

0 0 hvala 0
14 godina
perojug2 kaže...

eto svi pričaju da je blade kupljen u tele 2 otključan na sve mreze kod mene nije tako kupljen je u tele 2 u osijeku i zaključan je ili možda postoji neka caka

Ja sam ga kupio 12.4 u Dugom Selu, radi sa HT eronet karticom u BiH bez problema

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Imate li kakvu preporuku koju igricu da skinem sa Stora?Trenutno imam instaliran samo Temple Run 2 koji radi savršeno...

0 0 hvala 0
17 godina
perojug2 kaže...

e lega onda si stvarno maler, ja kupio u županijskoj kod nas i otključan je naravno...možeš ga dati dekodirat jedino

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Koliko vas ima masku? Mozete napisati jeli kvalitetna.

5 Da, imam
8 Ne, nemam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Imam crni hard case s ebaya koji je preporučio netko na početku teme. Meni je odličan jer mi je puno ugodnije koristiti mob sa njim. Daleko bolje leži u ruci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZTE Blade III

Evo odnio mob na garanciju jer se gasio i palio stalno, kazu da je najvjerovatnije do softvera, dolazi za 15-ak :)

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chrispy450 kaže...

Evo odnio mob na garanciju jer se gasio i palio stalno, kazu da je najvjerovatnije do softvera, dolazi za 15-ak :)

Hahaha, i meni su tvrdili da je softver. Bio jedno 3x na servisu (oko mejsec dana)  i kada ga svaki put primim mi se ne želi upaliti, a poslali ga "ispravnog".

Na kraju mi je slučaj preuzeo državni inspektorat, baš nemam sreće

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
neaktivan
racerblade3 kaže...

Imate li kakvu preporuku koju igricu da skinem sa Stora?Trenutno imam instaliran samo Temple Run 2 koji radi savršeno...

Ovo je kod mene instalirano, sve rade normalno:

• Temple Run
• Temple Run 2
• RacingMoto
• Speedx3D free
• KvizoMan
• Jetpack Joyride
• Angry Birds
• Air Control Lite (super zarazna)
• Subway Surfers
• Cut the Rope Lite
• Draw Something Free
• Icy Tower 2
• Unicorn Dash

13 godina
neaktivan
perojug2 kaže...

Jesi li uzimao prepaid ili na pretplatu iz neku tarifu? Možda to ima nekakve veze.

Inače, tip za ostale:

Najbolja opcija je zamoliti prodavača u poslovnici da ti pokaže mobitel (kao na foru, želiš ga osjetiti u ruci i sl.), a kad je mobitel već van kutije, kažeš dobro, kupit ću ga, ali mogu li samo ubaciti svoju karticu da vidim radi li s njom? Tu sad ovisi o prodavača, netko neće dati, netko hoće, ovisi i o vašem pristupu/nastupu, ali vjerujem da shvaćate što želim reći. Uglavnom, to je najbolja opcija, tik prije kupnje na licu mjesta isprobati. Ako je zaključan, ništa od kupnje ili ti se možda čak ponudi drugi primjerak, nikad ne znaš :)

13 godina
neaktivan
ivana146 kaže...

pozdrav..

Jesi li prčkala nešto tipa instalacija custom ROM-a, overclockiranje itd? Ako nisi (a imam neki osjećaj da nisi), onda nosit u servis, nema druge.

13 godina
neaktivan
MrCrow48 kaže...

gornja rupica na zte-u da li je to još jedan spiker ili?

Dodatni mikrofon, služi za stišavanje okolne buke i stavlja glas u fokus. Iskreno, neku razliku i ne vidim kad usporedim s "običnim" mobitelima s jednim mikrofonom.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Jeli valja ovaj materijal iz ovog oglasa TPU guma? Koja su mu svojstva; elastičan, tvrd, mekan... ?

http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/zastitna-maska-zte-blade-3-ili-racer-3-folija-gratis-oglas-7679895

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 21:15 (Historix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sam da javim jedan pozitivan dojam. Next Launcher Lite - najfluidniji launcher koji postoji valjda. Isprobajte.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Nakon dugog premisljanja o vracanju na stock rom odusta san od toga!Desava mi se da prilikom bilo kakvog diranja procesora (clock,governer) dobijen plavi ekran i restart tako da ga vise ne diran i od tad je sve dobro

I jedna velika novost,prekretnica u "zivotu" naseg malog Bladea.Izlazi Ubuntu Touch koji ce biti stabilan za dnevnu upotrebu,nadamo se da ce sve raditi i da ce biti kako spada!
Za sad verzija za Blade je u povojima ali sinoc je izbacena stabilna verzija koja se samo treba portati na nas hardver i to je to,zabava moze poceti

http://www.modaco.com/topic/361024-devrom262-ubuntu-touch/

http://www.jonobacon.org/2013/06/01/ubuntu-phone-dogfooding-update/

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ZTE Grand X Pro - znam da nije ovo njegova tema, ali dok se ne skupi par vlasnika možemo i ovdje. Malo sam pregledavao internet u potrazi za informacijama o ovom mobitelu i predstavio ih u obliku članka.

ZTE Grand X Pro ima 4.5" TFT HD zaslon, Cortex A9 dvojezgreni 1.2GHz procesor, PowerVR SXG53 čip za grafiku, 1GB radne memorije, 4 GB za pohranu (2.5 dostupno), 8MP kamera + bljeskalica, 0.3MP VGA prednja, 2000mAh baterija i Android 4.0 (??).

Cijena? Za postojeće Tele2 korisnike 1595 kuna, obični prepaid 1745 kuna (sjetimo se da je prijašnji ZTE model u Tele2 dolazio otključan).

Pročitaj pregled.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drexcya kaže...

ZTE Grand X Pro - znam da nije ovo njegova tema, ali dok se ne skupi par vlasnika možemo i ovdje. Malo sam pregledavao internet u potrazi za informacijama o ovom mobitelu i predstavio ih u obliku članka.

ZTE Grand X Pro ima 4.5" TFT HD zaslon, Cortex A9 dvojezgreni 1.2GHz procesor, PowerVR SXG53 čip za grafiku, 1GB radne memorije, 4 GB za pohranu (2.5 dostupno), 8MP kamera + bljeskalica, 0.3MP VGA prednja, 2000mAh baterija i Android 4.0 (??).

Cijena? Za postojeće Tele2 korisnike 1595 kuna, obični prepaid 1745 kuna (sjetimo se da je prijašnji ZTE model u Tele2 dolazio otključan).

Pročitaj pregled.

Dali postoji u Tele2 opcija da predam zadnji mobitel koji sam kupio odnosno moj blade 3 za taj uz nadoplatu?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ne postoji. Mislim da je VIP jedini imao takvo nešto, ali tipa doneseš bilo kakvu kantu i dobiješ popust cca 100kn na novi uređaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice