ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.975
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pored postojećih odnosno već odrađenih Benchmark testova za ovaj mobitel, koristeći Stock ROM, sada imamo malo kompletniju sliku. Testirali smo ZTE Blade III s Aurora Borealis ROM-om, AnTuTu i Quadrant benchmarke. Koristili smo pretpostavljeni takt procesora ali i zavrtili testove na 1152MHz i 1190MHz. Na 1229MHz mobitel je postao nestabilan i zablokirao.

Rezultate možete pogledati ovdje.

{#}

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Aurora radi dobro,bolje nego stock al iman osjecaj da baterija znatno krace traje,a nije diran clock ni nista

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

0 0 hvala 0
14 godina
Re: ZTE Blade III
in_rust_we_trust kaže...

Aurora radi dobro,bolje nego stock al iman osjecaj da baterija znatno krace traje,a nije diran clock ni nista

Tak i meni izgleda, ali moj proc je clockan pa je možda i to razlog.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Odvrtija san i ja benhmark na aurori (quadrant) i ok je rezultat.Sad skidam CM10 (4.1.2) pa cu i na njemu odvrtiti kratko cisto radi usporedbe pa postam slike kasnije
PS.Sve je bez clockanja

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

Odvrtija san i ja benhmark na aurori (quadrant) i ok je rezultat.Sad skidam CM10 (4.1.2) pa cu i na njemu odvrtiti kratko cisto radi usporedbe pa postam slike kasnije
PS.Sve je bez clockanja

brane47 kaže...

Ljudi, koliko vam traje baterija?Meni dosta malo i to mi je cudno.

Svjetlina je na najjace, ali kad idem vidjeti sto trosi bateriju, uvijek je zaslon na manje od 10 posto. Ne koristim puno mobitel..Poruke vecinom, par poziva od par minuta, pogledat koju vijest.

I izdrzi jedan dan..Nemoguce..I prva 3 na list sto trosi su stanje cekanja celije, operacijski sustav android i jos nesto takvo..nemoguce da u standbyu toliko trosi..

Vas dvojica bi nam mogli pomoći nam da kompletiramo test. Znači izvritit benchmarke na CM10 (restart mobitela, u task manageru ugasite nepotrebne aplikacije), AnTuTu i Quadrant, uhvatit screenshot i negdje okačit.

Također, ako radite OC, bilo bi super kad bi napravili i benchmark tipa na 1152MHz > screenshot, pa na više dokle ide... Ali obavezno jedan na default taktu. Rezultate bi ubacili u onaj članak kojeg sam par postova dalje spomenuo.

Što kažete, ima zainteresiranih?

13 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Ljudi, koliko vam traje baterija?Meni dosta malo i to mi je cudno.

Svjetlina je na najjace, ali kad idem vidjeti sto trosi bateriju, uvijek je zaslon na manje od 10 posto. Ne koristim puno mobitel..Poruke vecinom, par poziva od par minuta, pogledat koju vijest.

I izdrzi jedan dan..Nemoguce..I prva 3 na list sto trosi su stanje cekanja celije, operacijski sustav android i jos nesto takvo..nemoguce da u standbyu toliko trosi..

Zanimljivo, meni baterija radi skroz ok i nikakvih primjedbi nemam, stock ROM. Vjerujem da je kod tebe problem 100% osvjetljenje, zanemari što piše tamo koliko što troši, zaslon ovog tipa je najveći potrošač energije. Stavi automatsko (ako ti kao i meni ne pašu oni grubi prijelazi postavi si neki default koji ti odgovara, a kad si vani stavi 100%).

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

jel od vas netko vidio ovaj novi zte grand x pro, kako vam se cini ?? jel bolji od ovog , mislim jel se isplati on bolje od zte blade 3 ili ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 15:20 (Faith..).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Faith.. kaže...

jel od vas netko vidio ovaj novi zte grand x pro, kako vam se cini ?? jel bolji od ovog , mislim jel se isplati on bolje od zte blade 3 ili ??

Čitao sam malo o njemu, i usprkos pristojnim specifikacijama, ljudi se tuže kako se smartphone doslovno vuče. Bilo mi je teško povjerovati u to, ali onda sam naišao na

i sam se uvjerio.

{#}

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

i ja sam to gledala, al mi se vise ovaj u videu cini nesposoban nego mob, mozda i grijesim , neznam .. nema bas o njemu nesto po netu jer je fiski .. U srijedu sam kanila po blade a sad mi i ovaj zapeo za oko .. al mislim da ce blade meni biti ok posto android jos nisam ni u rukama nikad imala , jedino sto mi je kamera dosta bitna, a vidim da ovaj ima bljeskalicu i 8 mp, premda me mp ne interesiraju tolko jer je i 5 sasvim dovoljno .. al mislim da ce kamera bit ok, ja je trebam po danjem svijetlu, vani, a za to okruzenje kazete svi da je ok , mislim, nokia x2 moja ima 5 mp pa mi je radila odlicne slike ( dok kamera nije crkla :) ) tako da ako je u rangu s njom barem, bit ce ok ..

edit: ovo su mu detaljne specifikacije :

MARCA E MODELLO

Marca: Zte
Modello: Grand X Pro
MISURE E DIMENSIONI

Peso: 110 g
Altezza: 113 mm.
Larghezza: 66,1 mm.
Profondità : 9,4 mm.
DISPLAY

Display: 720x1280
Doppio Display: No
Principale: 720x1280 a 4,5 pollici TFT touch a colori
Secondario: No
Touchscreen: Si

Info Display
multi touch capacitivo, accelerometro, sensore di prossimita' e di luminosita'
Display 3D: No
AUTONOMIA

Batteria: Li-Ion 2000 mAh
Standby:
Conversazione:
HARDWARE E SO

S.O.: Android OS
Versione: 4.0 Ice Cream Sandwich
Processore: MTK6577T a 2x1,2 GHz (dual core)
Ram: 1.024
Rom4.096
FUNZIONI BASE

Dual Sim: No
Rubrica: Avanzata
Fotorubrica: Si
Vibracall: Si

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 17:16 (Faith..).

0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Ak ti je kamera bitna onda Blade i nije neki odabir. Ovak iz sjećanja, mislim da radi slabije slike od X2.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

nije da mi je sad bas profi bitna, al ovak za poslikat klince malo i to.. ma vidjet cu, u srijedu idem ili produzit ugovor u vip ili sklopit drugi u tele 2, vidjet cemo , zvala sam u tele 2 i imaju i zte blade i zte grand x ukljucene za isprobat, pa kad isprobam, javim dojmove .. ipak se nadam da ce me odusevit blade jer mi je nekako prirastao srcu vec sad .. :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drexcya kaže...
Također, ako radite OC, bilo bi super kad bi napravili i benchmark tipa na 1152MHz > screenshot, pa na više dokle ide... Ali obavezno jedan na default taktu. Rezultate bi ubacili u onaj članak kojeg sam par postova dalje spomenuo.

Što kažete, ima zainteresiranih?

Ja sam radio test na Aurori, ali ispadne mi cca 100 pts niži Antutu score od tvoga...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
17 godina
ZTE Blade III

Ako radite antutu benchmark onda izuzmite SD karticu iz testa jer, vise-manje, imamo razlicite klase i velicine.

Evo moji scor trenutno na CM10. Cpu na 1150.

Quadrant standrad na 1190MHz Quadrant standrad na 1190MHz
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 20:49 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

koliko otprilike se baterija brže troši sa OC procom na 1152MHz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Toliko da neces primjetiti.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Danas sam uzeo mobitel u vipa i nakon istraživanja mobitela (ovo mi je 1. android) odmah sam se bacio na rootanje. Hvala Hexfire na ohrabrujućim uputama {#}

Cilj mi je instalirat Auroru Borealis i sve što ste naveli kao korisno. Ali ne znam kako da napravim backup prije same aurore. imam app titanimu backup koji je poznatiji pa sam njega instalirao. Ono što ne znam je, dal moram imat SD karticu da baš na nju stavim backup? ili ima drugih načina

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Ja sam radio backup sa Nandroidom i stavio je na SD. Stvarno nemam pojma da li baš mora ići na SD. Pretpostavljam da ne, jer još i danas izlaze uređaji bez SD utora. Niš te ne košta da probaš napraviti backup, pa ak ide ide.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ako imam ovaj problem

Ne preostaje mi ništa drugo nego ga poslati u servis?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
ZTE Blade III

Ak si probao factory reset, mislim da nemaš neku drugu opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

eto ljudi, kupili i ja i muz zte blade u tele 2 , nismo ih jos postavili jer se pune a i nemamo trenutno vremena, samo smo pokusali onu prvu postavku, znaci wi fi , htjeli se spojit na kucni internet, ocitalo je odmah nas signal i signal je puni, e sad trazi lozinku, a koja je to lozinka, tj gdje se nalazi, probali smo one sve ispod modema koje pisu , i nista.. moze pomoc ??? hitno ??'

0 0 hvala 0
15 godina
ZTE Blade III

ukoliko ste izgubili  loznku od Wifi-ja, zovite službu za korisnike od internet providera (bnet,t-kom, iskon.. koga god već imate) ,pa nek vam promijene i stave novu....

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ZTE Blade III

Treba ući u postavke routera i provjeriti koja je šifra. Ili provjerite na nekom drugom uređaju koji se spaja na Wifi, laptop naprimjer. Pretpostavljam da ima barem jedan pošto je mreža aktivna. U postavkama internet konekcije piše šifra.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

mob je ooodlican..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Napravljen bench sa cm10 i score je oko 1000,izrazito lose ali radi normalno.U 3 dana mi se 2 puta resetira,a od toga je jednom bilo ono sa plavim ekranom.Kao dnevni rom se moze koristiti ako ne igrate igrice i ako vam je trajanje baterjije od zivotne vaznosti

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ima li koji widget za brzo uklj.isklj.mobilnog interneta? preporuke?? hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ekipa neznan za vas al ja se vracam na stock svega.Netriba mi ni root ni aurora,cm10..Jedino sto nisan napravia backup official 4.0 pa me sad muci kako i sto.Jel mogu stock recovery flashati ovako:

1. copy recovery-cwm6032-atlas40.img to the root of your phone's sdcard
2. execute following commands in terminal emulator

su
dd if=/sdcard/recovery-cwm6032-atlas40.img of=/dev/block/mmcblk0p17

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ja samo povucem padajuci izbornik sa vrha i iskljucim podatke ondje, ako je to ono sto mislis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

ima li koji widget za brzo uklj.isklj.mobilnog interneta? preporuke?? hvala

Ima ih hrpa.

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.miabit.android.dataonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0Lm1pYWJpdC5hbmRyb2lkLmRhdGFvbm9mZiJd

Evo ti jedan pa ti se uz njega prikazuje i hrpa drugih. Ili samo u search upiši 3G on off ili data on off.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pozz.svim forumašicama i forumašima .evo još jednog (NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA ).imam zte blade  III. pa bih znalcima postavio par pitanja pošto mi je ovo prvi android.  1.u snimanju video zapisa kamerom nakon puštanja istog zvuk se jedva al stvarno jedva čuje,bez obzira koliko se približim izvoru zvuka razlika je vrlo mala;mob pojačan do kraja.yu tube i stari video radi normalno.2 malo malo sam izbaci poruku da mi je sd kartica uklonjena a neče ni očitati svaku .3 i kada pustim pijesmu preko ikone glazba kako ju najlakše ugasiti .pozz

0 0 hvala 0
17 godina
Pero, kaj se tice jacine zvuka pri snimanju, mislim da nema opcije da bude jace, jednostavno ovaj mobitel ima losiju kameru i moramo se s time pomiriti (a s time i snimanje). kaj se tice sd kartice, identican problem imam i ja i mislim da je to do samih kartica. Ja imam neku znj, cura ima bolju i njoj nikad taj problem.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice