ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.971
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ja sam istu uzeo na njuškalu za 45kn + 4kn poštarine i foliju za ekran gratis. {#}

Materijal je dobar, ali primjedba mi je da će vrlo brzo olabaviti. Nakon nekih 10 skidanja mi se pojavljuju mali zračni jastuci gdje je raširim da je skinem.

I više je ne skidam {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 20:41 (Historix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ZTE Blade III
Faith.. kaže...

platila sam je 60 kn,puno previse al sta ces,zadovoljna sam al se dosta prlja pa cu kupit neku drugu boju! ima na ebayu devet maskica plus devet folija za oko 120 kn.

moželi link do oglasa? i sam tražim neke screen protectore ili futrole folio tipa(preklopne)

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
Faith.. kaže...

platila sam je 60 kn,puno previse al sta ces,zadovoljna sam al se dosta prlja pa cu kupit neku drugu boju! ima na ebayu devet maskica plus devet folija za oko 120 kn.

moželi link do oglasa? i sam tražim neke screen protectore ili futrole folio tipa(preklopne)

stavim sutra,sa laptopa jer ovo pisem s moba pa neznam link stavit tu.. al sutra svakako..

Nego,vidite kako sam popusila,i svi ostali koji su tako uzeli mob,naime ja uzela tarifu 75 (250 min,250 sms,250 mb) plus 35 opcija uredjaj,dakle sve skupa oko 115 kn mjesecno,plus odma za mob 199 kn,a sad je mob za 1 kn odma,u tarifi 75 u koju je ukljuceno 250 min,250sms, i 1 giga te 24 kn opcija uredjaj,znaci popusila sam 440 kn,ajde nije mi zao al malo mi je krivo jer jos nije ni deset dana proslo od kupnje,mogli su to stavit ranije.. smrc..{#}

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

i da,maskica olabavi ,meni nakon dva skidanja u gornjem dijelu..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Ja sam uzeo onu tvrdu hrapavu masku s ebaya koju je netko preporučio. Meni je odlična. Ove gumene mi ne pašu baš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
ZTE Blade III

ja naručio s e baya silikonsku crnu za 35 kn i super je maska stvarno,čak mi izgleda bolje mob nego bez maske i ima dobar grip pa ne klizi iz ruku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 14:38 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

evo obecala sam linkove, ja imam ovu http://www.ebay.com/itm/New-Black-S-line-Soft-TPU-Gel-Wave-Case-Cover-For-ZTE-Blade-3-III-V889M-N880F-/221235894189?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3382afd7ad samo bijelu. 60 kn u teletovom ducanu, prezadovoljna sam jedino sto se bijela jako maze, tj pozuti,al da se obrisat .. a inace odlicno lezi u ruci , ne klize ni malo, super je, iza je pola matirana da ne klize , a pola se sjaji , i sastrane ima one tockice koje sprecavaju klizanje ..

a planiram naruciti ove : http://www.ebay.com/itm/9-x-New-Shell-Ultra-thin-Hard-Cover-Case-Film-For-ZTE-Blade-3-III-V889M-N880F-/290880922143?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item43b9daa21f

ili ove : http://www.ebay.com/itm/8x-Cover-Case-for-ZTE-Blade-III-3-V889M-N880F-Black-Blue-Pink-Purple-Red-Yellow-/390610722935?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5af236a077 neznam koje bi bile bolje al mislim da one prve jer su iz cijelog ..

jel netko ima tu zastitnu foliju, u tele 2 kosta 30 kn, a ako narucim ove maskice uz svaku ide gratis i folija, zanima me dal se da ljepo naljepit ili je  problem ??

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 10:50 (Faith..).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ja imam foliju i moram reci da je to vrhunsko za imat. osim sto stiti ekran od znojnih prstiju, imas osjecaj kao da je ekran kvalitetniji jer prsti lakse klize po njemu. za zaljepit treba samo precitnost i mirna ruka. mozda se pojave zracni jastuci po ekranu, ali oni nestanu nakon tjedan dana.

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

kolko ovaj jede bateriju,odigrala sam deset min igricu,obavila tri kratja poziva,pogledala prognozu,i vec je ns 35 %,a na bateriji je tek 6 sati nepunih.. 

jel i vams tak nalo traje baterija,malo me to muci,a ekran mi je na najmanje,osim vani,wifi i sve ovo iskljuceno,aplikacije gasim redovito i u vecini slucajeva je zakljucan i stoji tako,u cemu je onda problem ?

i da vas pitam,ima na njemu neke aplikacije koje ne koristim,ako kliknem onemoguci,pise da bi to moglo nekaj smetat,jel se to smije ili ne,npr messenger,google plus i te neke sitnice koje ne koristim?

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

kolko ovaj jede bateriju,odigrala sam deset min igricu,obavila tri kratja poziva,pogledala prognozu,i vec je ns 35 %,a na bateriji je tek 6 sati nepunih.. 

jel i vams tak nalo traje baterija,malo me to muci,a ekran mi je na najmanje,osim vani,wifi i sve ovo iskljuceno,aplikacije gasim redovito i u vecini slucajeva je zakljucan i stoji tako,u cemu je onda problem ?

i da vas pitam,ima na njemu neke aplikacije koje ne koristim,ako kliknem onemoguci,pise da bi to moglo nekaj smetat,jel se to smije ili ne,npr messenger,google plus i te neke sitnice koje ne koristim?

Ja ga stavljam na punjač cca svakih 48 sati. Ja sam pogasio sve te gluposti koje nikad ne koristim. Maps, you tube, animirana pozadina itd itd.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Ja sam ga bio odveo na garanciju jer mi se svako malo palio i gasio, i baterija je jako malo trajala, popravili su mi ovaj problem sa paljenjem i gasenjem, ali baterija se jos brzo trosi, cim ga skinem sa punjaca, ona padne 7% a evo sad je 15:15min od jutros kad sam ga skinio u 10:30 baterija je 16%, mislim da ide opet na garanciju
Smrdljivi skakavac.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

mislim da baterija neide pod garanciju! ili ? a jel ti daju zamjenski uredjaj? u tele2? 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ajme,2 dana ???znaci slobodno stisnem onemoguci tamo na upravitelju zadatka za to sto ne koristim?

13 godina
Neznam ti nista, al samo znam da kad mi se vratio sa garancije da je pisao problem restartiranje softvera(paljenje i gasenje), regeneracija baterije(baterija), sutra cu otic pa vam javim :)
Smrdljivi skakavac.
12 godina
neaktivan

ok,javi svakako,muz si je isto kupio kad i ja ,znaci oko dva tj i tek ga je dvaputa punio,istina ne koristi ga koliko ja al svejedno.. i javi dal se dobije zamjenski uredjaj?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 15:35 (Faith..).
17 godina

Kako se unroota ovaj mobitel?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
Faith.. kaže...

ok,javi svakako,muz si je isto kupio kad i ja ,znaci oko dva tj i tek ga je dvaputa punio,istina ne koristi ga koliko ja al svejedno.. i javi dal se dobije zamjenski uredjaj?

ocu, javim ti cin se vratim iz tele2 centra

Smrdljivi skakavac.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ok .. tnx !

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas ga uzeo solidan mobitel,samo nemogu nigdje nac sto onaj led indikator znaci,njegove boje,recimo kad svijetli zeleno.il crveno 

13 godina
neaktivan
Faith.. kaže...

Možeš pogasiti to što ne koristiš. Bateriju ti pojede igra, slab GPU mobitel ima, pa se napati kad izvršava. Svoj punim svakih cca dan i pol, dva. Ali nisam heavy user pa...

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Kako se unroota ovaj mobitel?

Ako si ga rootao koristeći ovaj postupak, samo ga ponovi, a kad pita opcije, odaberi X odnosno unroot (prilikom roota odabire se 1).

14 godina
Ryder007 kaže...

danas ga uzeo solidan mobitel,samo nemogu nigdje nac sto onaj led indikator znaci,njegove boje,recimo kad svijetli zeleno.il crveno 

Zeleno ti svijetli kad imaš propušten poziv, nepročitan sms ili e-mail. Fora stvar. Crveni se upali, bar koliko sam skužio, prilikom punjenja dok je baterija ispod 90% i kad ga resetiraš.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ja bi iščupa taj led xD

Inače kad ti se baterija napubi iznad 90% pozeleni

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i kad izgubi signal ili roaming (crveno) meni se to cesto desava,neznam zasto,bit ce da je zbog teletova signala..

12 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...
Faith.. kaže...

iiiiiii??{#}

13 godina
Faith.. kaže...
chrispy450 kaže...
Faith.. kaže...

iiiiiii??{#}

evo odveo, ga jucer nisam ima vremena pa sam jutros oko 10 isao, rekla je da nezna do cega je pa da ce ga poslat u zagreb na popravak, a ako nebudu uspjeli popravit da ce dat novi mob

Smrdljivi skakavac.
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Tele2 snizio cijene, postojeći korisnici ga mogu dobiti za 895 kuna, a novi za 945 kuna preko web shopa, odnosno 995 u trgovini!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 20:16 (drexcya).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

a jesi dobio zamjenski uredjaj da koristis dok je tvoj na servisu?

da,snizio je i na pretplati,prije dva tj ga ja platila 200 kn plus 35 kn 24 mj (opcija uredjaj) a sad je 1 kn plus 24 kn .. nije fer!

1 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

a jesi dobio zamjenski uredjaj da koristis dok je tvoj na servisu?

da,snizio je i na pretplati,prije dva tj ga ja platila 200 kn plus 35 kn 24 mj (opcija uredjaj) a sad je 1 kn plus 24 kn .. nije fer!

Da živimo u nekoj razvijenoj državi gdje odnos prema kupcu nije samo nužno zlo za trgovca, vjerojatno bi dobila naknadno popust.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice