ok, ako ovo nije iPhone rip off onda neznam što je pazi razmještaja ikona i dizajna
Uzasno izgleda ta modifikacija sucelja, ako se moze tako nazvati.
Stavite najobicniji andorid i mozda kao Htc neki Sens UI i dovoljno!
ok, ako ovo nije iPhone rip off onda neznam što je pazi razmještaja ikona i dizajna
sličan je iphoneu ali puno samsunga tako izgleda
sličan je iphoneu ali puno samsunga tako izgleda
Kao iphone,ali nije iphone
pocetni ekran sa 4 ikone a i izbornik mi puno vise lice na LG-jev S CLASS UI na Areni, bas upada u oci
Wow... ovaj Samsung bi mogao biti bolji i od sljedeceg iphonea :)
Odite na gsmarena.com i otvorite vijest pa pogledajte video clipove o njemu
Wow... ovaj Samsung bi mogao biti bolji i od sljedeceg iphonea :)
Odite na gsmarena.com i otvorite vijest pa pogledajte video clipove o njemu
Jedino ako sljedeci iphone bude losiji od ovoga...
ali i lg-evi mobiteli (s touchscreen-om) imaju takav dizajn... to je rip off onog tko je tu ideju osmislio a ne Apple-a, odnosno iPhone-a
ma meni je drago što u naprednom sučelju i dizajnu mogu uživati i svi oni koji seru po Apple-u. :-) istina je da kojim slučajem nisu toliko srali, mogli bi uživati u svemu več prije cca 4 godine, ali nikad nije kasno. A ovo je dokaz kako je krilatica "nemožeš li biti originalan, uvjek možeš kopirati" pronažla mjesto u IT industriji. :)
Ne kuzim o cemu pricate. Ikone u vise stupaca? Kockaste glossy ikone? Jel to ta krada? :)
Sto prije iPhona, nije bilo kockastih multicolumn ikona?
Sto prije iPhona, nije bilo kockastih multicolumn ikona?
Pravimo se ludi, a? Daj pogledaj sliku jos jednom.
Ne, nego samo postavljam pitanje. Kockaste ikone sa popisom aplikacija su poznate na telefonima prije Iphona. Zar ne?
Ne, nego samo postavljam pitanje. Kockaste ikone sa popisom aplikacija su poznate na telefonima prije Iphona. Zar ne?
aj postaj mi neki telefon kojeg je 2G ovako ripao ... a koji je izašao prije 2Ga.
mislim, mogli su napraviti nešto slično a ne ovako očigledno.
Da, imas pravo. Mogli su staviti bg picture. Jel bi onda bilo ok?
Dobro da nisi napravili ovo što okružuje prednju stranu od kroma još... a i ove ikone, ako je LG pokušao neka i oni.
Kopira se puno stvari sa iPhone, neki rade pa skoro identične kutije kao od iPhonea...
svi mobiteli na androidu imaju takav izbornik. a sad jel google namjerno kopira apple, sumnjam.
Ajde da se kopira UI, ili drukciji UI a slicno kuciste, al da je kao cijelina tolko slican, to je vec jadno.
svi mobiteli na androidu imaju takav izbornik. a sad jel google namjerno kopira apple, sumnjam.
je imaju, copy pejstali su.
mislim ono, nemoš skužiti jel ajfon ili nije dok se dobro ne zagledaš. Al ok, ripali su, i apple ponekad ripa nekog ( recimo sad bookstore su dobrim djelom ukrali od delicious library ja, to sam pratio, htjeli su ih kupiti al je čovjek reko da nemaju para za njega pa su ga ripali ... donekle. )
Al ne kontam kad netko kaže d aovo nije ripp off ... lol, vilio bih vidit da je ta osoba dizajnirala GUI za iPhone pa da vidi ovo kako bi reagirala ... smješno.
meni je još super i to kaj su svi srali da je iphone prevelik da ima glupo sučelje da ser ovo da trac ono.
Extra super mi je kaj su svi skužili da na iPhone, za razliku od win mobile nemožeš ovo i ono i da je to glupo.. a NAJSUPER mi je kaj već godinama slušam najave iphone kilera od svakojakih proizvođača. Ovo mi dođe ko "klonovi napadaju" posljednja prilika da se uništi taj mrski nam neprijatelj u obliku nagrižene jabuke.
-Faza 1- napravimo sve mobitele takvima da nevjerojatno nalikuju na iphone.
-Faza 2- ograničimo programere kod programiranja aplikacija sa kojekakvim zabranama.
-Faza 3- Napravimo 5, 6 app storova.
-Faza 4- izbacimo flash.
i utopimo iphone u masi.... Plan za razvoj iphone kilera je kao što vidite dugoročan i danas cca 4 godine od njegove najave polako se približava svom vrhuncu. Samo da ovi Jabučari ne izbace novu verziju koja će zasrat tako brilijantan plan.
je imaju, copy pejstali su.
mislim ono, nemoš skužiti jel ajfon ili nije dok se dobro ne zagledaš. Al ok, ripali su, i apple ponekad ripa nekog ( recimo sad bookstore su dobrim djelom ukrali od delicious library ja, to sam pratio, htjeli su ih kupiti al je čovjek reko da nemaju para za njega pa su ga ripali ... donekle. )
Al ne kontam kad netko kaže d aovo nije ripp off ... lol, vilio bih vidit da je ta osoba dizajnirala GUI za iPhone pa da vidi ovo kako bi reagirala ... smješno.
Dubrad. :)
meni je još super i to kaj su svi srali da je iphone prevelik da ima glupo sučelje da ser ovo da trac ono.
Ajde ne pretjeruj.
Extra super mi je kaj su svi skužili da na iPhone, za razliku od win mobile nemožeš ovo i ono i da je to glupo.. a NAJSUPER mi je kaj već godinama slušam najave iphone kilera od svakojakih proizvođača. Ovo mi dođe ko "klonovi napadaju" posljednja prilika da se uništi taj mrski nam neprijatelj u obliku nagrižene jabuke.
-Faza 1- napravimo sve mobitele takvima da nevjerojatno nalikuju na iphone.
-Faza 2- ograničimo programere kod programiranja aplikacija sa kojekakvim zabranama.
-Faza 3- Napravimo 5, 6 app storova.
-Faza 4- izbacimo flash.
i utopimo iphone u masi.... Plan za razvoj iphone kilera je kao što vidite dugoročan i danas cca 4 godine od njegove najave polako se približava svom vrhuncu. Samo da ovi Jabučari ne izbace novu verziju koja će zasrat tako brilijantan plan.
To sa iPhone killerom je žalosno više, ako nakon tri godine kopiraju koliko će im trebati da smisle nešto svoje. I na kraju... to je kopija i ništa više, a i kada pogledam malo tu sliku ovaj meni mi izgleda žalosno, kao neka jadna kineska kopija. Neznam jesu to boje, ili što su ikone kvadrati ili šta već ali mi izgleda otužno.. mogli su barem malo urediti a ne ovo.
Vidjeti ćemo kako će se prodavati... ali za sebe znam da nikada nebi mijenjao svoj 3GS za ovo, jedino što Samsung ima je veliki ekran al neznam jel to ipak malo preveliko, nisam još isprobao mobitel sa tolikim ekranom.
jedan od standardnih pogleda http://www.hebote.com/gadgeti/iphone-3g-lijep-na-prvi-pogled/
prema videu isto ko i apple prije 4 godine a što se tiće pixela u kamerama... kao fotograf odgovorno tvrdim (što više pixela na istoj površini to su pixeli manji, što su oni manji to je manje informacija pohranjeno prilikom fotkanja što rezultira lošijom fotografijom.) Dakle 2 megapixa prekrasno, 3 megapixa za HD video sasvim dovoljno, više od toga je marketing
U tome se i ne slazemo. Po tebi je to jedan od "standardnih" pogleda, insinuirajuci da je to vecinsko misljenje. Ja tvrdim da nije i da pretjerujes.
prema videu isto ko i apple prije 4 godine a što se tiće pixela u kamerama... kao fotograf odgovorno tvrdim (što više pixela na istoj površini to su pixeli manji, što su oni manji to je manje informacija pohranjeno prilikom fotkanjašto rezultira lošijom fotografijom.) Dakle 2 megapixa prekrasno, 3 megapixa za HD video sasvim dovoljno, više od toga je marketing
To nije logicno. :)
ma da se mi slučajno ne razumijemo krivo, ja sam ti jabučar :-) i nije samo telefon umene takav nego sam sav takav i osobno iskustvo mi veli da svako malo neko dođe sa pričom "...ti meni sa tog svog sranja nemožeš poslat ništa sa blututom..." a meni se neda objašnjavat.. :-) Nego razumijem da "svaki cigo svoga konja hvali" i sve što treba je prebrojit "konje" pa da ti zdrav razum kaže kako je veći broj onih koji će braniti uređaj koji su platili i navoditi xxrazloga zašto nisu kupili neki drugi, "lošiji" uređaj. Druga se stvar koliko su takvi iskreni ili nisu, ali mora se priznati da imaju velik utjecaj na one koji se ne informiraju sami nego slušaju šta ko kaže pa zaključuju :) a takvih je najNAJviše. Danas, nakon toliko godina nije problem dobiti nekog na svoju (apple) stranu u raspravi barem što se telefona tiće, Ali razmisli zašto su tako negativne najave i loši komentari na iPad nakon tako dobrih rezultata kod iPoda i iPhona? iPad kiler je novi sveti gral. "Bitka za najtelefon" je izgubljena ali to je samo jedna bitka u ratu. :-) ovo je pretjerivanje :-) Ono gdje svi griješe jest sljedeće... Apple proizvodi su kreirani za krajnjeg korisnika i Apple standard kaže da moraju, MORAJU biti turbo jednostavni i MORAJU ponuditi korisniku ono žto zaista treba. Dakle Apple neće ponuditi na svom uređaju opciju "može sve" A to je glavni temelj za napad i prije negi itko išta proba... (nema blutut, nem a usb, nema...) pa ako nema ništa od toga mora da je sranje jer moje jeftinije ima sve to i to po 2 puta. Istina da se time ne koristim i da je zbog toga uređaj često deblji, nezgrapniji, ružniji, i... ali ima. Tako da kad ljudi počnu razmišljat na način Šta imam i Što mi zaista treba počet će realno gledati na tržište, a kad se to dogodi Industrija kakvu znamo propada ali to je prića za neku drugu priliku ja sam samo htio reć da ne pretjerujem. i u znak pomirenja vidi reklamu