RDIMM modul od 16 GB

poruka: 10
|
čitano: 2.123
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "RDIMM modul od 16 GB".
15 godina
neaktivan
RDIMM modul od 16 GB

192GB {#}

--------------------------

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RDIMM modul od 16 GB

314 dolara za jedan modul? Dzaba :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RDIMM modul od 16 GB

314*12   uff

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: RDIMM modul od 16 GB
BLKnez kaže...

314 dolara za jedan modul? Dzaba :(

a sta ti ocekujes da jedan RDIMM modul od cak 16 GB bude po regularnoj cijeni mislim malo bolje razmisli,,a i pise ti fino da je namijenjeno PROFESIONALNIM KORISNICIMA sto hoce da kaze da nije za svakoga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 11:50 (dr_evolution).
14 godina
neaktivan

Izvini molim te, nisam imao namjeru da te nerviram {#} (ja sam ipak neko, a ne svako). Valjda imam pravo da iznesem svoje misljenje pobogu covjece! Po momo misljenju je ta cijena paprena i tacka {#}

17 godina
RDIMM modul od 16 GB

Hell yeaaaaa....

GO JAPAN!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
BLKnez kaže...

Izvini molim te, nisam imao namjeru da te nerviram {#} (ja sam ipak neko, a ne svako). Valjda imam pravo da iznesem svoje misljenje pobogu covjece! Po momo misljenju je ta cijena paprena i tacka {#}

Jest, ali nije tebi niti namijenjena. To je za one koji neće ispitivati po forumima "isplati li mi se kupiti", nego će ju kupiti i za par mjeseci rada će mu se isplatiti :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
RDIMM modul od 16 GB

prvi put da vidim plav modul :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RDIMM modul od 16 GB

a ništa postat profesionalac i ubost 12 komada {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BLKnez kaže...

ja ne osporavam to tvoje misljenje i da imas pravo na to,al trebao bi malo razmislit prije nego sto sta napises.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice