Imam doma Wacom Bamboo(doduše,nijedan od ovih)i po meni svakako vrijede to što koštaju.Downside je što se vrhovi brzo izližu,a nisu baš jeftini za komade lijevane plastike.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam u Algoritma za 3000 kuna kupio Wacom Intuos 4 medium.I bas sam primjetio kako se oni nibovi brzo izližu od njega heh.Neznam sad kolika će biti to razlika između bambooa create i Intuosa?Vidim da bamboo podrzava touch rukom ali Intuos nema tu opciju.Naglasio bi da su svakako skupi i precjenjeni u Americi dodje jedan Intuos medium skoro pa dvostruko manje preračunato oko 1450 kuna.A i nisam primjetio bogzna kolku tolku razliku između moga novoga Intuosa i staroga Genius tableta.E da dali netko zna gdje mogu kupiti nove nibove (one plastične vrhove) zato jer mi se ovi prebrzo troše? Valjda necu morati ponovo kupovati novi tablet radi njih
Imas u Finderu svih vrsta nibova. Ovi noviji intuosi a i bambooi imaju malo matiranu podlogu sto daje bolji feel like flomaster, ali se brze trose.
Wacom je najbolji, ali se posao moze napraviti i na jeftinijim tabletima, stvar je komocije.
A da, sto se cijena tice, amerikanci su stvarno privilegirani ( sto je kod njih 100 dolara u EU je 100 eura, a kod nas 100 eura + pdv + jos )
Osvojite Wacom Bamboo Pen preko Finderovog facebook nagradnog kviza