Pozdrav,imam problem,kad mi je xf uključen nemogu pokrenuti cod4 a kad je isključen mogu igrati i mp i sp
jel moguće to kako fix-ati da radi i s xfireom...:)
Pozdrav,imam problem,kad mi je xf uključen nemogu pokrenuti cod4 a kad je isključen mogu igrati i mp i sp
jel moguće to kako fix-ati da radi i s xfireom...:)
Kako misliš blokira, znači jel ju ne pokreće uopće ili..?
Instaliraj sve pacheve i dedektat će ti igru .. ili ručno nađi folder gdje je igra.
Instaliraj sve pacheve i dedektat će ti igru .. ili ručno nađi folder gdje je igra.
Slažem se s ovim drugim dijelom tvog odgovora, a vjerovatno ima sve patcheve instalirane kad mu bez xfire-a radi :)
To podešavanje da manualno xfire pronalazi igru ide ovako:
1. Tools> Options... > Games
2. dole pod Not Installed pronađeš Call of Duty4..., označiš ga i premjestiš sa Automatically na Manual Detect
3. onda Browse i pronađeš gdje je instaliran i taj postupak ponoviš iz SP i MP
Nadam se da sam pomogao, ali imam osjećaj da nisam :)
Nažalost niko od vas nije pomogao,igra je detektirana,pokrenem ju dok je xfire disablan,radi bez problema,uključim xfire i joinam se na neki server i pokrene se cod4 i piše xfire_toucan...i neče :/
Nažalost niko od vas nije pomogao,igra je detektirana,pokrenem ju dok je xfire disablan,radi bez problema,uključim xfire i joinam se na neki server i pokrene se cod4 i piše xfire_toucan...i neče :/
Gdje ti to piše? :/
Uključi UAC. Zna to zezati
I u Windows Firewall properties dodaj iznimku za cod4_mp, xfire ili što već treba.
Piše mi dok pokrenem igru crni je ekran i nakon par sekundi se scrasha i to piše pod fault,nemogu uključit UAC a firewall je ugašen
:S
može koji print screen? ovo je pogađanje na slijepo.