Xfire blokira igru

poruka: 8
|
čitano: 2.381
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xfire blokira igru

Pozdrav,imam problem,kad mi je xf uključen nemogu pokrenuti cod4 a kad je isključen mogu igrati i mp i sp

jel moguće to kako fix-ati da radi i s xfireom...:)

Start playing,stop being played!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Xfire blokira igru

Kako misliš blokira, znači jel ju ne pokreće uopće ili..?

16 godina
neaktivan
Xfire blokira igru

Instaliraj sve pacheve i dedektat će ti igru .. ili ručno nađi folder gdje je igra.

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Instaliraj sve pacheve i dedektat će ti igru .. ili ručno nađi folder gdje je igra.

Slažem se s ovim drugim dijelom tvog odgovora, a vjerovatno ima sve patcheve instalirane kad mu bez xfire-a radi :)

To podešavanje da manualno xfire pronalazi igru ide ovako:

1. Tools> Options... > Games

2. dole pod Not Installed pronađeš Call of Duty4..., označiš ga i premjestiš sa Automatically na Manual Detect

3. onda Browse i pronađeš gdje je instaliran i taj postupak ponoviš iz SP i MP

Nadam se da sam pomogao, ali imam osjećaj da nisam :)

14 godina
Xfire blokira igru

Nažalost niko od vas nije pomogao,igra je detektirana,pokrenem ju dok je xfire disablan,radi bez problema,uključim xfire i joinam se na neki server i pokrene se cod4 i piše xfire_toucan...i neče  :/

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Nažalost niko od vas nije pomogao,igra je detektirana,pokrenem ju dok je xfire disablan,radi bez problema,uključim xfire i joinam se na neki server i pokrene se cod4 i piše xfire_toucan...i neče  :/

Gdje ti to piše? :/

Uključi UAC. Zna to zezati

I u Windows Firewall properties dodaj iznimku za cod4_mp, xfire ili što već treba.

** Live 4 Music **
14 godina
Xfire blokira igru

Piše mi dok pokrenem igru crni je ekran i nakon par sekundi se scrasha i to piše pod fault,nemogu uključit UAC a firewall je ugašen

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

:S

može koji print screen? ovo je pogađanje na slijepo.

** Live 4 Music **
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice