- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A zašto jednostavno ne reinstaliraš Winamp? Kao da se radi o OS-u? Pa onda javi ako ti se budu javljali slični problemi.
Jesam reinstalliro sam par puta.. Uradio sam i clean uninstall s Revo Uninstallerom i još par programa. Sve bude dobro nekih mjesec dana, a onda krene crashat. Instalirao sam samo Winamp Essentials tako da nebih rekao da je do plug-inova. Zašto stalno javlja pogrešku sa in_mp3.dll ?
Sigurno zbog toga što nakon tih mjesec dana dođe do nekakve softwareske promjene programa. A zbog čega se to dešava teško je sada reći. Probaj eksperimentirati. Koju imaš verziju Winamp-a? Očisti ju sa Revo Uninstallerom i instaliraj 5.5.
To je vista koliko vidim? Meni se winamp počeo rušiti odkako sam prešao na vistu.
Probao sam barem jedno 5 verzija i isto toliko wave-out pluginova i na 2 različite zvučne kartice.
Rješenje: prešao na AIMP2, jako dobar klon winampa, čak i bolji.
To je vista koliko vidim? Meni se winamp počeo rušiti odkako sam prešao na vistu.
Probao sam barem jedno 5 verzija i isto toliko wave-out pluginova i na 2 različite zvučne kartice.
Rješenje: prešao na AIMP2, jako dobar klon winampa, čak i bolji.
Ne nije Vista, samo transformation pack :P
Ma verzija je 5.541. Čini mi se da je sve počelo kad sam prvi put instalirao ShoutCast plugin, od tad se crasha :S