Winamp se crasha

poruka: 6
|
čitano: 945
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Winamp se crasha

U zadnje vrijeme često se dogodi da se winamp crasha bez razloga i iskoči mi prozor Send, Don't Send. Evo stavio sam sliku pa ako možete kako pomoći molim učinite to. Hvala

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 14:56 (makaweli).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Winamp se crasha

A zašto jednostavno ne reinstaliraš Winamp? Kao da se radi o OS-u? Pa  onda javi ako ti se budu javljali slični problemi.

17 godina
neaktivan

Jesam reinstalliro sam par puta.. Uradio sam i clean uninstall s Revo Uninstallerom i još par programa. Sve bude dobro nekih mjesec dana, a onda krene crashat. Instalirao sam samo Winamp Essentials tako da nebih rekao da je do plug-inova. Zašto stalno javlja pogrešku sa in_mp3.dll ?

17 godina
neaktivan

Sigurno zbog toga što nakon tih mjesec dana dođe do nekakve softwareske promjene programa. A zbog čega se to dešava teško je sada reći.  Probaj eksperimentirati. Koju imaš verziju Winamp-a? Očisti ju sa Revo Uninstallerom i instaliraj 5.5.

17 godina
Winamp se crasha

To je vista koliko vidim? Meni se winamp počeo rušiti odkako sam prešao na vistu.

Probao sam barem jedno 5 verzija i isto toliko wave-out pluginova i na 2 različite zvučne kartice.

Rješenje: prešao na AIMP2, jako dobar klon winampa, čak i bolji.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kowach kaže...

To je vista koliko vidim? Meni se winamp počeo rušiti odkako sam prešao na vistu.

Probao sam barem jedno 5 verzija i isto toliko wave-out pluginova i na 2 različite zvučne kartice.

Rješenje: prešao na AIMP2, jako dobar klon winampa, čak i bolji.

Ne nije Vista, samo transformation pack :P

Ma verzija je 5.541. Čini mi se da je sve počelo kad sam prvi put instalirao ShoutCast plugin, od tad se crasha :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice