kao sto u naslovu teme pise, kad se pojavi prozor za odabir particije u win7,meni je sve prazno!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i da kad pokrenem instalaciju iz win xp prikaze sve particije ali kad krenem instalirat iz xp-a nece
Vjerojatno, s obzirom da je to najčešći slučaj kod današnjih matičnih ploča, ti je SATA disk spojen na RAID kontroler koji je u AHCI i RAID modu. Windows instaler nema odgovarajuće drivere, pa ti zato ne prepoznaje disk. Dvije su mogućnosti:
- isključiti u BIOS-u AHCI/RAID mode na kontroleru ili
- napraviti disketu s driverima
mislim da cu isključiti u BIOS-u AHCI/RAID mode na kontroleru jer nemam citaca za disketu
Vista podržava AHCI, pa tako mislim da bi i Win7 trebao podržavati AHCI bez potrebe za disketom kao što treba za XP.
ak sam dobro skuzio ja trebam ukljucit AHCI ili....ako da, gdje se u biosu nade ta opcija.
ak sam dobro skuzio ja trebam ukljucit AHCI ili....ako da, gdje se u biosu nade ta opcija.
a sta da onda napravim ako nece pronaci hard pri instalaciji win7???
a sta da onda napravim ako nece pronaci hard pri instalaciji win7???
Joj sad sam se sav izgubio jedni kazu ovak drugi ovak.........aj rec kak se ukljuci ahci u biosu
maticna:ms-7270
verzija biosa......v2.59
Joj sad sam se sav izgubio jedni kazu ovak drugi ovak.........aj rec kak se ukljuci ahci u biosu
maticna:ms-7270
verzija biosa......v2.59