Ovako....komp mi se je i prije restartirao pretezito kada sam slusao WMP i bio na Internetu preko Mozile Firefox>>prije instalacije win.<<:pojavio bi se plavi ekran sa nekim brojevima i nekim upozorenjem i restartirao bi se....>>poslje<<:samo se restartira....sada kada sam promjenio windowse i stavio SP3,dogadja se opet isto...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci, hardverski prblem, kolika ti je temperatura procesra, povjeri napojnu
Vjerojatno ti je do nekh drivera.
P.S. 400ti post!
sto ti pise na BSOD-u
to mi se vise ne pojavljuje sada se samo restartira....a prije je pisalo....kao da se win morao hitno restartirati kako se nebi prouzrocila steta na kompu,ako sam promjenijo kakav hardware da vratim stari i to je to
to mi se vise ne pojavljuje sada se samo restartira....a prije je pisalo....kao da se win morao hitno restartirati kako se nebi prouzrocila steta na kompu,ako sam promjenijo kakav hardware da vratim stari i to je to
Isključi automatski restart u Windowsima i napiši koji ti je uzrok BSOD-a.Prvo napravi to a ako ti to ne pomogne onda provjeri memoriju kak su ti već preporučili,a onda provjeri hard disk.