Poslije inst. win. komp mi se restartira

poruka: 12
|
čitano: 1.605
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Ovako....komp mi se je i prije restartirao pretezito kada sam slusao WMP i bio na Internetu preko Mozile Firefox>>prije instalacije win.<<:pojavio bi se plavi ekran sa nekim brojevima i nekim upozorenjem i restartirao bi se....>>poslje<<:samo se restartira....sada kada sam promjenio windowse i stavio SP3,dogadja se opet isto...

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znaci, hardverski prblem, kolika ti je temperatura procesra, povjeri napojnu

MB GIGABYTE EP45-DS3R; INTEL CORE 2 DUO E8400 2x 3.0 GHz; DDR II 4GB (2x2GB kit) 800MHz OCZ Gold XTC; ASUS ATI EAH4870 512MB GDDR5

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno ti je do nekh drivera.

P.S. 400ti post!

"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Poslije inst. win. komp mi se restartira
Amon Ra39 kaže...

Proveri pastu na procesoru!!!
16 godina
neaktivan

sto ti pise na BSOD-u

"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
joseNo1 kaže...
Amon Ra39 kaže...

Tu pastu nisam dira otkad je kupljen komp....ima 2 god.....ali je moguce da se "istrosila"?
-sta je BSOD???
16 godina
Dalmatinac kaže...
joseNo1 kaže...
Amon Ra39 kaže...

Tu pastu nisam dira otkad je kupljen komp....ima 2 god.....ali je moguce da se "istrosila"?
-sta je BSOD???
BSOD je Blue Screen of Death,tj.plavi ekran smrti.

Asus A8N5X, AMD Athlon 3000+2GHz ,1GB DDR,nVidia GeForce 6600 256MB DDR,WDC 160GB
17 godina
neaktivan
autorov komentar

to mi se vise ne pojavljuje sada se samo restartira....a prije je pisalo....kao da se win morao hitno restartirati kako se nebi prouzrocila steta na kompu,ako sam promjenijo kakav hardware da vratim stari i to je to

16 godina
Dalmatinac kaže...

to mi se vise ne pojavljuje sada se samo restartira....a prije je pisalo....kao da se win morao hitno restartirati kako se nebi prouzrocila steta na kompu,ako sam promjenijo kakav hardware da vratim stari i to je to

Problem ti može biti u driverima,napajanju,neispravnoj memoriji - jesi li možda stavio memoriju dva različita proizvođača i jesi li možda stavio jedan jednostrani,a drugi dvostrani memorijski modul?I na kraju, jesi li overclockirao?Uzroka tog problema može biti puno!
Asus A8N5X, AMD Athlon 3000+2GHz ,1GB DDR,nVidia GeForce 6600 256MB DDR,WDC 160GB
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 19:35 (Izzy).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Izzy kaže...
Dalmatinac kaže...

jesi li možda stavio jedan jednostrani,a drugi dvostrani memorijski modul?
 da...(vidis sada kada se sjetim imao sam i prije sa memorijom problema....morao sam mjenjat utore da bi se komp upalijo)
16 godina

Misliš morao si mijenjati memoriju ili matičnu ploču.Ako hoćeš testiraj memoriju sa MemTestom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isključi automatski restart u Windowsima i napiši koji ti je uzrok BSOD-a.Prvo napravi to a ako ti to ne pomogne onda provjeri memoriju kak su ti već preporučili,a onda provjeri hard disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice