Krivi prikaz procesora

poruka: 5
|
čitano: 961
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Krivi prikaz procesora

Kada pokrenem komp piše mi da imam Athlon 1200 MHz, a zapravo je Athlon 1900+ 1.60 GHz...

Sve je radilo do onda kada sam "upičio" MP3 player!!! Molim vas da riješite moj problem jer mi komp ne radi baš... I recite ako želite da stavim slike!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Krivi prikaz procesora
felonterx kaže...

Kada pokrenem komp piše mi da imam Athlon 1200 MHz, a zapravo je Athlon 1900+ 1.60 GHz...

Sve je radilo do onda kada sam "upičio" MP3 player!!! Molim vas da riješite moj problem jer mi komp ne radi baš... I recite ako želite da stavim slike!

skini program CPU-Z i pogledaj sta tamo pise...imao sam ja jednog Durona od 800MhZ a pokazivalo je 750 pri bootanju
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 15:33 (leo_819).
16 godina
Krivi prikaz procesora

tamo mi isto piše da je 1200 MHz!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-zbog 'nekog' problema, bios se resetirao na 'safe' ... podigni FSB sa 100 na 133 i to je to.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
ihush kaže...

-zbog 'nekog' problema, bios se resetirao na 'safe' ... podigni FSB sa 100 na 133 i to je to.

ovo je pomoglo, BRAVO majstore! Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice