Pozz...
Imam problem sa GPU , sve je uredu dok PC radi , bez pokretanja igara...
Cim pokrenem neku igru nakon par sec dobijem plave linije po ekranu ... Stavljeni novi driveri i opet isto .
U cemu bi mogo biti problem ? Hvala !
Pozz...
Cim pokrenem neku igru nakon par sec dobijem plave linije po ekranu ... Stavljeni novi driveri i opet isto .
Pozz...
RAM na grafičkoj je odapeo. Moguće je i da se grafička pregrijava.
Dali se moze kako RAM promijeniti ? I kako sa sigurnoscu znati dali je do njega ?
Dali se moze kako RAM promijeniti ? I kako sa sigurnoscu znati dali je do njega ?
pa imas plave linije, eto kako...nemoze se promjeniti!
Možeš ju ispeći. 
Možeš ju ispeći. 
Vidio sam temu o tome... Al ne kuzim sto se dogada grafickoj prilikom " pecenja " :O
Ako je lem popustio (tzv. hladni lem), ponovno se stopi.
A ne'am pojma. Navodno neki "mrtvi lem" koji zagrijavanje riješi.
Nemaš što izgubiti, možeš pokušati, možda pečenjem produžiš životni vijek ovoj još koji mjesec. Frendu sam pržio neku staru nVidiu par puta. Od prvog prženja do konačnog krepavanja je prošlo neke dvije godine.
Uglavnom, provjeri još za svaki slučaj, kabal, monitor... Ali ako se javlja samo dok igraš nešto(dok je grafa pod većim opterećenjem) vjerojatno je ona u pitanju..
A ne'am pojma. Navodno neki "mrtvi lem" koji zagrijavanje riješi.
Nemaš što izgubiti, možeš pokušati, možda pečenjem produžiš životni vijek ovoj još koji mjesec. Frendu sam pržio neku staru nVidiu par puta. Od prvog prženja do konačnog krepavanja je prošlo neke dvije godine.
Uglavnom, provjeri još za svaki slučaj, kabal, monitor... Ali ako se javlja samo dok igraš nešto(dok je grafa pod većim opterećenjem) vjerojatno je ona u pitanju..
Pokusati cu sve prije przenja... Pa javim sta je bilo ako uspijem , nesta srediti ... A pod koljom si temp. peko XD ?
Hm.. Mislim 180 stupnjeva, 9 min. Ali pogledaj još u onoj temi.
Hm.. Mislim 180 stupnjeva, 9 min. Ali pogledaj još u onoj temi.
Budem hvala
Kolac se dobro ispeko i radi :D