Odigram tu i tamo na i7 4790 (integrirana) i s ovim patch-em imam više fps :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam što su radili ali maxed postavke uredno preko 60 fps, sd klijent afkors.
Imal' kakav aktivni domaći klan za dvojicu novopečenih entuzijasta?
Meni je pomoglo...
Hvala, radi

Kreće stream kroz minutu/dvije.
Po prvi put streamam kao muž, a ne dečec :D :D .
www.twitch.tv/dokmanic
isprobah i HD klijent, sve max,te teksure na high i sjenke na max (ne ultra) i dalje vozim u preko 95% slučajeva na više od 60 fps-a.
isprobah i HD klijent, sve max,te teksure na high i sjenke na max (ne ultra) i dalje vozim u preko 95% slučajeva na više od 60 fps-a.
fin je ovaj novi engine, meni je sve na ultra, bez blur efekta lockano na 60 fps, a prije patcha je u prosjeku 50 negdje malo vise, negdje manje, a windstrom prokleti 35-40. Samo da ovo sa zvukom posade poprave
fin je ovaj novi engine, meni je sve na ultra, bez blur efekta lockano na 60 fps, a prije patcha je u prosjeku 50 negdje malo vise, negdje manje, a windstrom prokleti 35-40. Samo da ovo sa zvukom posade poprave
Ja sam juče uzeo da odigram nakon 20 dana i to čisto da probam ima li razlike. Jedino što sam primjetio da kad je v-sync uključen da nema više padova da je konstantno 60-61fps dok sa isključenim v-sync imam oko 90-95 fps sve na max sem blura i smanjene trave jer me trava nervira.
Ti si prvi kog trava nervira
Frank,
sorry, zaigrali se pa nisam stigao pogledat forum :)
Loco_9, sibi2016, markobosnjakovic85
Ti si prvi kog trava nervira
Zavisi kakvog je kvaliteta
Nego sad ozbiljno ni ja nikada nisam volio imati ukljucenu tu travu, samo mi smeta
Nakon par dana tenkova vec sam pozelio zaigrati malo sa brodovima
kod radi fala,nego danas je ludnica...odgro 30 tekmi otprilike,u 20 njih nakon recimo 3min pola mog tima nepostoji ,ono reza nakon 2,3 min 8-2 i tako
glupa igra mi se smrzava nakon bitke ,radilo je prije 9.15 normalno
ne uvijek al cesto
Tocno to...poludio sam danas s tim problemom...ne mogu cak ni izac iz igre (alt+f4 ne funkcionira).
ako imate nvidiu probajte iskljucit program,( geforce panel) ako vam je upaljen
pozz ljudstvo, nije me odavno bilo na forumu, evo jedna sa mozda i najgorim tenkom veceg tiera kojeg sam igrao do sada, vec sam odustao od masterya jer sa ovom kantom je tesko spojiti 2 dobre partije u nizu, tenk koji ima vise mana nego prednosti,
i baj d vej ako netko zeli igrati rangirane bitke i osvajati nagrade do prve klase nek se javi, nismo profesionalci ali nam dobro ide, uvjeti: min 2 tenka: is3 i t54ltw, ostali jos bolje,,, negleda se win rate vec samo trenutni wn8 da je +2300, sve vise je bolje, zz
pozz ljudstvo, nije me odavno bilo na forumu, evo jedna sa mozda i najgorim tenkom veceg tiera kojeg sam igrao do sada, vec sam odustao od masterya jer sa ovom kantom je tesko spojiti 2 dobre partije u nizu, tenk koji ima vise mana nego prednosti,
i baj d vej ako netko zeli igrati rangirane bitke i osvajati nagrade do prve klase nek se javi, nismo profesionalci ali nam dobro ide, uvjeti: min 2 tenka: is3 i t54ltw, ostali jos bolje,,, negleda se win rate vec samo trenutni wn8 da je +2300, sve vise je bolje, zz
Top kek
Malo carry game sa bat chatom uz pomoc artya.
Mogao bi uzeti malog škorpiona
Mogao bi uzeti malog škorpiona
eh kad bih mogao... a pogotovo onaj lijepi bundlić uffff
kriza je nema se :(
Pa đe ste? Lovite x3? Večeras win rate 9/10. Nisam htio dalje igrati, šteta kvariti veselje "malom čovjeku"...
Sta je ovo nema niko na forumu????
Sta je ovo nema niko na forumu????
lijepo je vrijeme vani :D