World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.076.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
LordNIbbler kaže...
phnx kaže...

Moze usluga...

Skinul sam na 64 kbs onaj prvi dio patcha,8,1 mb,samo sat i pol,prekopiral drugi dio od 821 mb,instaliral ga i sad bi trebal treci dio od 247 mb mislim.. 

Ima ko vremenna zguglat i naci ga,ja ne uspjevam.

Hmm, pa skinut ce se samo ako fali koji dio, jedino ako nemate brzi net uzmite usb i odite kod frenda koji je vec skinuo updejt te prekopirajte cijeli folder od updejta, nakon instalacije ga mozete komotno obrisat igra i dalje radi a ustedi se prostora bar do sad je tako bilo  spas za nekoga tko ima ssd od 120 gb.....

Evo slike zadnje clean instalacije 9.15 netaknute mape updjta na hd clientu. 

Ja sam u emigraciji,nemam neta osim wifi na poslu i lebaru na stanu,5 gb mjesecno.. ali flat 64kbs kad potrosim tih 5 a tenkicima dovoljno za 30-60 ping.. a tih 247 mb bi skidal oko tri dana minimalno.. tako da sam skinul jucer dio od 800 i nest ali sad trazi jos taj od 247 ili koliko.. a toga nemogu naci.. a zasto nisu svi tri zajedno za skinut,hebes me ako to kuzim

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dva pitanja:

1. Idući mjesec je koja linija artija u top of the tree? Pretpostavljam američka jer su imali veliku prednost kad sam glasao.

2. Ako je npr. popust 30% za kupovinu tenka s silverima, ako prodam tenka u istoj liniji kojem je popust 30% za njega ću također dobiti 30% manje para nego inače?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ofkors, ja cekam kraj mjeseca  da prodam škodu IX :)

Angelbyu @ WOT
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Dva pitanja:

1. Idući mjesec je koja linija artija u top of the tree? Pretpostavljam američka jer su imali veliku prednost kad sam glasao.

2. Ako je npr. popust 30% za kupovinu tenka s silverima, ako prodam tenka u istoj liniji kojem je popust 30% za njega ću također dobiti 30% manje para nego inače?

Da, Američka linija artiljerije će biti na popustu.

Ovdje možeš vidjeti rezultate glasanja kad ih zatvore: WoT Polls

Drugo ti je kolega iznad odgovorio, kao i kod svega, kad kupuješ na popustu bolje je pričekati da popusta nestane, nećeš profitirati, ali ćeš manje izgubiti

Evo i matematički dodatak

1,000,000 - 30% = 700,000

Bez popusta prodaješ za 500,000; sa popustom 350,000  

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 20:56 (xhopeon).
11 godina
luka94 kaže...

Dosad najbolja partija u Conqu 

Bokte pa znaš ti pucati išta drugo osim zlata? Zadnji puta kad sam bio u protivničkom timu protiv tebe prvi šut koji sam dobio bio je od tebe i to zlato. Bio je i prvi tvoj.

Stronku 

Samomrzeći hrvat
9 godina
neaktivan
Igram je na PS-u 4 i mogu rec da je stvarno dobra igra☺👍👍👍
Iako u svakom gameu ima 4,5 igraca koji stoje na mjestu i je igraju a neznam zasto😱

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Alooo!!! A sam ja djabe kupil 390x?!!! 

Daj netko iskopaj link na onaj treci dio patcha,poslije 8,1mb i 800 nest mb... 

Hocu i ja vozit.. 

Ps.. alooo se cita pls comrads

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ok, jesam ja jedini kojem je igra jebeno sjebana. prvo svako malo se zamrzne ako prebacim na tenk izvan render rangea, 2 puta se skroz smrzla i nisam nista mogao 2-3 minute napraviti + zvukovi isto pojebani, prvo par puta nisam cuo posadu, a onda mi se topovi uopce nisu culi, PAS MATER!!!! jebes takav fps boost

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 21:59 (ja111).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I meni su zvukovi sjebani jos od zadnjeg patcha,a od ovog pogotovo...takoder me izbacilo sa servera par puta..
10 godina
neaktivan

Taman sam htio postaviti pitanje jel se još nekom ne čuje posada... Uglavnom ima onog "u boj" na početku, ali nema onih "we dinged'em" i "penetration" spikica... mislio sam da samo meni ne valja...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

To vam je stronk programing by WG

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
phnx kaže...

Alooo!!! A sam ja djabe kupil 390x?!!! 

Daj netko iskopaj link na onaj treci dio patcha,poslije 8,1mb i 800 nest mb... 

Hocu i ja vozit.. 

Ps.. alooo se cita pls comrads

Šta nije da bi sa time trebao moći vozit početne tierove? 

Ugl. evo ti link, to je moj torrent file za taj dio patcha, ja ga pokrećem sa uTorrentom, hoće tebi raditi sa nećim drugim ne znam.

http://www.megafileupload.com/b18y/wot_9.15.8840_9.14.8135_sdcontent.wgpkg.torrent?pt=cUkASKHD6pt5nsXGapYuzMy%2FV3mVGtqq9nBfzNzPNsw%3D

Klikni na free user - slow down. 

EDIT: to je sd klijent

PS. Vidim da se nešto puno živcirate i vi ostali. Koliko čujem mnogi su potvrdili da pomaže u WoT-u pa izvolite. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 23:27 (AirLive).
17 godina
World of Tanks

Ne čuje se posada, ali se zato jako lijepo čuju preleti ptičica iznad tenkova...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...
luka94 kaže...

Dosad najbolja partija u Conqu 

Bokte pa znaš ti pucati išta drugo osim zlata? Zadnji puta kad sam bio u protivničkom timu protiv tebe prvi šut koji sam dobio bio je od tebe i to zlato. Bio je i prvi tvoj.

Stronku 

Zato kaj je pametno pucat AP kad ti desetke u timu naprave po šut i umiru odma nakon toga,dobra ti je logika 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
World of Tanks

Hehe... Večeras one shotam T67 sa KV3, mapa Ruinberg, nestao mi iza kuća na onim livadama pa sam opalio otprilike i lik mi piše "cheater reported"... Ajd da bar koristim neki mod ali ne koristim nijedan. Liku se nije upalila lampica i odmah si varalica ako ti se posreći i zbombaš ga...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
ja111 kaže...

ok, jesam ja jedini kojem je igra jebeno sjebana. prvo svako malo se zamrzne ako prebacim na tenk izvan render rangea, 2 puta se skroz smrzla i nisam nista mogao 2-3 minute napraviti + zvukovi isto pojebani, prvo par puta nisam cuo posadu, a onda mi se topovi uopce nisu culi, PAS MATER!!!! jebes takav fps boost

I meni se smrzava i isto ne čujem posadu. Stronk update. Ono što je radilo sada ne radi. To samo može WG.

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Alt + f4 je jučer radio kao nikada do sada. 50% šanse da će se smrznuti nakon svake partije ili prebacivanja gledanja drugih tenkova kada riknem. Ponekad se sama odrmrzne nakon 30ak sekundi ali uglavnom je bio alt f4...

live and let live
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas sam tek saznao da sada postoje optimizirani driveri za WoT od Nvidiae, to mi se samo skine ak pokrenem Nvidia update ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pitanjca za ekipu koja igra T8 CW.

Istrazio sa T-54lw i tenk je elitan (zato jer sam T-54 imao istrazen dok sam grindao rusku medium liniju).

Tenk ce biti koristen ISKLJUCIVO za T8 CW ili SH ili Team Battles, nemam nikakvu namjeru tenk igrati u randomima.

Dakle, setup tenka za randome je potpuno nebitan.

Također, u CW nece biti koristen za scoutanje uopce nego manje-vise ugrupi sa ostalim t54lw, tj. manje vise kao da je medium.

Trenutno je posada na 90% drugog skilla, dakle nije bas nekakva. Prvi set su standardni sixth sense, smooth ride, snapshoot i safe stowage, a drugi koji se razvija je cammo. Cammo je odabran jer je bio koristan kroz grind linije.

E sad pitanjca:

1. da li ostaviti cammo kao drugi skill ili resetirati na repair

2. da li skillove nekako drugacije posloziti s obzirom na najenu tenka

3. koju opremu staviti? ja sam mislio rammer, vstab i vents za maksimalni dpm i gun handling, dakle bez opticsa jer nece sluziti za scoutanje. Ako me ikada zapadne scouting u CW onda cu koristiti RU251 koji je za to opremljen, a i ima neusporedivo bolju posadu (4 skill sa BIA)

Takodjer, najvjerovatnije su posadu iz Rudy-a najprije dobro istrenirati, a onda prebaciti u T54lw jer mi ne treba dodatna medium ruska posada, a kako ova u Rudy-u dodje sa BIA kao 0 skill moze se jako dobro utrenirati u njemu, pa onda pretrenirati za T54lw.

4. koji 3 skill staviti na Rudy posadu s obzirom da ce kasnije ici u T54lw? Za sada ima naravno BIA kao 0. skill i trenira se 2. skill sa sixth sense, safe stowage i gunnery skillovima. Dakle, koji 3. skill (a to je zapravo 2. za trenirati)?

Ajde savjeti ekipe koja dosta igra T8 CW i koristi T54lw.

Ponovo napomena - tenk NECE biti koristen u randomima i sluzit ce samo za CW/SH/TB.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Airlive,thnx.. sad jos samo da nadje te gdje seedas i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Np. Neće da ti skida ili...?

13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Alt + f4 je jučer radio kao nikada do sada. 50% šanse da će se smrznuti nakon svake partije ili prebacivanja gledanja drugih tenkova kada riknem. Ponekad se sama odrmrzne nakon 30ak sekundi ali uglavnom je bio alt f4...

e ali se nekad zna skroz blokat da ni jedna naredba ne pomaze i ako alttabam onda gledam samo crni ekran i tako stoji 5 min i tek onda se zatvori

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
13 godina
World of Tanks

Meni igra radi normalno, jedino kad tipnem enter, pišem svima a ne samo svojima...  Možda sam previše lupao po tipkovnici... 

U prvoj partiji to skužim i napišem "My k board is strange", jedan naš mi odgovori "Your brain is not normal" (tak nešto). Odgovorim mu "That also" a treći mi veli "Haha, you made my day".

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako sam ja dobro shvatio igra sada zapamti kome si slao poruku. Tj. ako si pisao u platoonu npr. kad opet ideš pisat automatski pišeš opet isto tj. ne moraš više tražit sa tab platoon chat nego je odmah postavljen prema zadnjem unosu. Ako se ne varam pamti i za sljedeću partiju. Korisna stvar po meni.

16 godina

Evo se nitko ne gura da reče neku pametnu pa cu ti ja pokušati nešto reći iz svoga iskustva premda se neki neće složiti jer ipak svi imamo svoj stil igranja.

1. i 2. Odabrao si dobre prve skilove, a što se tiče drugih.....eh....je....light tenk bez cammo (iako ga igraš agresivno ili med tenk...možeš ga ti igrati i kao hvy ili td....light ostaje light) je kao muško bez jaja, extra cammo koji dobiješ kroz posadu ga čini jooooooš boljim.... (imaš isti camo dok stojiš i dok se krećeš). Ja osobno nisam stavio repair nego na 4-tom skilu jer nisam imao ništa pametnije. Ako te "trekaju" imaš jedan repair pa di puklo...jbg. Repair ide na hvy i med(ne nužno što prije) i td liniju. Kada light ima dobar cammo pucaš na protivnika bez da te spota (pogotovo na hvy tenkove). Mago vidi po netu kako mehanika funkcionira, previše je za pisati. Ne ispalti se resetirati skilove...dosta % gubiš.

3. Ovo najviše ovisi o toga što tvoj vođa bitke želi od tvog light tenka. Light tenk bez optike? Ponavljam, ovisi što tvoj vođa bitke  želi, ali osobno nema šanse da se igrala kampanja ili SH ili CW bez optike na light tenku (osim "himelsdorfa"). Rammer, vents i optika. Veliki popravci veliki med kit i dodatni obrok...puniš ispod 6s (sa bia).... vidi gotovo 500m.

Frka85
15 godina
World of Tanks

Ovaj vikend je katastrofa a nekad je i dobar ali napokon sam istrazio tvp skodu

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Od svih tier 9 mediuma type 61 mi je medju najlosijima

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

glupa igra mi se smrzava nakon bitke ,radilo je prije 9.15 normalno

ne uvijek al cesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Žiga82 kaže...

glupa igra mi se smrzava nakon bitke ,radilo je prije 9.15 normalno

ne uvijek al cesto

Tocno to...poludio sam danas s tim problemom...ne mogu cak ni izac iz igre (alt+f4 ne funkcionira).

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 18:29 (fizicar1).
10 godina
neaktivan
Probajte isključiti ovu opciju ako koristite xvm.
Meni je pomoglo...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice