Brembo započeo proizvodnju prvih potpuno električn

poruka: 3
|
čitano: 3.433
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brembo započeo proizvodnju prvih potpuno električn".
18 mjeseci

Hm , znači mekoćsvje ne može zakazati , ne može štakor pregristi kabel , dal' mora biti spojen na 5g i pretplatu ako koristim , nadogradnja samo putem 5g?

A svi znamo koliko nas truju s 5g.

Pametnom dosta !

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Bitno da hydraulic actuators nemaju veze sa hidraulikom, barem u ovom članku, štoviše podnaslovu...

Najgore što su i AI uvjerili da je to sve fluidless, nema hidraulike, kad ono joj pa ipak na prednjim kotačima imamo doslovno 2 seta hidrauličnih kočionih kliješta, spojenih na brakes on wire (što nije novo)

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina

Ne dirajte mi klasicne kocnice.

Jedan od najjednostavnijih sklopova na automobilu i ujedno najpouzdanijih i najjeftinijih.

Ne znam jesam li ikada cuo da se netko razbio jer su mu kocnice otkazale!

Cak i ako se pokvare, pomalo daju signale i vozac primjeti u samom pocetku da nesto ne stima.

Lako ih zamjeniti, brzo, jednostavno...

Hidraulicni dio takodjer radi kao svicarski sat... servo i kocioni cilindar su ono, prakticki dozivotni.

Servo ako rikne svaki autootpad ih ima koliko i automobila jer to nije trazena roba. Kocioni cilindar bagatela, celjust se moze reparirati.. lajtunzi bagatela... tekucina bagatela...

Znaci doslovno jedan od najusavrsenijih sustava na automobilu, jednostavan i abnormalno pouzdan.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice