Spotify na meti kritičara zbog nove ikone

poruka: 7
|
čitano: 2.070
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify na meti kritičara zbog nove ikone".
18 godina

Nemam ništa protiv 3D ikona ali ovo je zbilja loš dizajn.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Mladež s još dobrim očima, skužila je umjetnički izražaj. Mi, malo "iskusniji" očekijemo "da bude kao i uvijek".

iPhone prilikom auto-updatea zatamni ikonicu. Mislio sam da je to traje, pa traje.

2 0 hvala 0
4 godine
Re: Spotify na meti kritičara zbog nove ikone
Mislio sam da mi je aplikacija zapela na ‘downloadingu’ kad sam je ugledao zatamnjenu na pocetnom zaslonu… Kad ono to im je novi dizajn

0 0 hvala 0
8 godina

Možda je dizajn ikonice malo promašen, ali čestitam im da su se usudili izaći iz okova minimalizma, koji je trenutno mainstream. Minimalizam ubija kreativnost, jer na kraju sve izgleda skoro isto.

2 0 hvala 0
11 godina

Sa flat ikona na 3d, pa opet flat, pa opet 3d... I tako u krug jer svaki dizajner mora proći kroz sve faze.

Moj PC  
5 0 hvala 0
8 mjeseci

Apsolutno me boli ona stvar kako će ikona izgledati, generalno me kod korporacija više muči što se bave glupostima poput spomenute ikone, nego zadovoljstvu nas krajnjih korisnika/kupaca koji plaćamo njihove usluge.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2026 6:55 (Hrža).
Moj PC  
6 1 hvala 1
5 tjedana
Re: Spotify na meti kritičara zbog nove ikone
Ja se u vezi s tim ne bi žalio. Samo mi je bilo sumnjivo kad mi nešto nije išlo.
Probao sam brisat pa opet skinut aplikaciju. Mislim da su pravili nešto u vezi s tim jer nisam riješio ništa, i web je isto malo sporije Učitavao, pa mislim da je zato sve tako sporo išlo.
A to u vezi s ikonom aplikacije mi nije važno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice