Musk je zakasnio, OpenAI nije ništa morao dokazati

poruka: 6
|
čitano: 1.876
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Musk je zakasnio, OpenAI nije ništa morao dokazati".
10 godina

Još je jutro, pa me kava još nije razbudila, ali ako ja ovo razumijem zapravo se radi o tome da znanstvenici mogu ulagati puno truda i znanja u AI, a onda dođu neki "poduzetnici" i omaste brk. Nekako zvuči poznato iz drugih domena.

Pa se ti žali kome hoćeš.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Re: Musk je zakasnio, OpenAI nije ništa morao doka
Jel meni neko moze ovo objasnit, znaci oni su ustvrdili da je ono sta je Sam radija ilegalno ali ga nece optuzit za to jer osoba koja je digla optuznicu je znala za to prije 10g? Pa jese moze sad dignit neka javna optuznica ako vec ispada da je radnja ilegalna?
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 1
16 godina

treba brzo uloziti u dionice proizvodjaca ketamina!

0 0 hvala 0
15 godina

kasno Marko, upssssssss, ustvari Musk na Kosovo polje stigao ! Ustvari, ma bilo gdje, u ovom slučaju! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
7 godina
Re: Musk je zakasnio, OpenAI nije ništa morao doka
stirko55 kaže...
Jel meni neko moze ovo objasnit, znaci oni su ustvrdili da je ono sta je Sam radija ilegalno ali ga nece optuzit za to jer osoba koja je digla optuznicu je znala za to prije 10g? Pa jese moze sad dignit neka javna optuznica ako vec ispada da je radnja ilegalna?

Dobro pitanje. Neka institucije rade svoj posao... a mi ovdje znamo kako to izgleda 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
16 godina

Ne znam jel ovo sad malo i US stiti sebe zbog velikih vojnih ugovora sa OpenAI

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice