Šta si ti ugradio jedan Turbofen 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer! šta je ovo? nikoga ovdje, nikoga na chatu...
Šta si ti ugradio jedan Turbofen 
Ne tako ga je isčitao ja neznam zakaj...
Graška na senzoru... Događa se...
Al tako ga je čitao cijeli dan.Par puta se komp restartao i opet je tak čitao a ja sam morao to PrScr
Rekoh greška na senzoru... Zar ti misliš da on stvarno toliko dobro mjeri temperature, brzine ventilatora, napone. Vraga! Ima odstupanja od malih (čak ako je dobar senzor/program tada su podatci dosta realni i može se na njih osloniti), pa do velikih kao u tvojem slučaju...
Ma jasno ko noć.Kaj si mislil da sam ja ozbiljan
bla bla ljudi!!!
Graška na senzoru... Događa se...
Bok svima da kaj se moze senzori lazu nekad dost ili su pokvareni pa eto cudnih rezultata onda!
bla bla ljudi!!!
ma evo tebi blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Bok svima da kaj se moze senzori lazu nekad dost ili su pokvareni pa eto cudnih rezultata onda!
Zato su i napravljeni.
Opet niko pospance ne otvara,a jeste se zaspamali u bircu i onda krah.Tako je svako veče uhvati vas neka fjaka oko 22.00 i onda opet oko 00.00 ajmo malo življe .Seneka ne vidim te...
sad sam stigo,gemišti + viljamovka..
Ah ta vremena.
Ah ta vremena.
i za mene,puls mi je 120
i za mene,puls mi je 120
Uf nije valjda u mirovanju??
od alkohola,neispavan..
od alkohola,neispavan..
Mislim da ces morat saltat u nizu...
od alkohola,neispavan..
Mislim da ces morat saltat u nizu...
da,mislim da je posada apolla 11 imala takav puls nekoliko dana..predinfarktno stanje..
da,mislim da je posada apolla 11 imala takav puls nekoliko dana..predinfarktno stanje..
Houston..we have a problem!
samo da se javim... odoh u krpe. laku noć!
Houston..we have a problem!
da da to,ovi dole su se zabrinuli,oće li to moći podnijeti
Seneka imam ja nekih tableta ako zatreba.
Seneka imam ja nekih tableta ako zatreba.
hvala..čitao sam da se prema nekim novim spoznajama i srce regenerira 2 do 3 puta tijekom života,pa eto...
hvala..čitao sam da se prema nekim novim spoznajama i srce regenerira 2 do 3 puta tijekom života,pa eto...
Za srce neznam ali neki dan sam gledao neki dokumentarac di su tipu uklonili 2/3 jetre i nakon nekog vremena mu se potpuno obnovila. Fascinantno!
Sto se tice herca dabog da nikad ne iskusio tegobe.
jetra i pluća da,ovo za srce je novo..
Za srce neznam ali neki dan sam gledao neki dokumentarac di su tipu uklonili 2/3 jetre i nakon nekog vremena mu se potpuno obnovila. Fascinantno!
Sto se tice herca dabog da nikad ne iskusio tegobe.
Za moju jetru nema spasa. Ja joj ne dopuštam da se regenerira
bez brige,kloni se igle i promiskuiteta i jetra će radit..
A boce? 
Oce vraga kad jetra ode strajkat onda si u banani fuckaj ga!