LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.761
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
17 godina
LG G3 - Rasprava

Jel ovo 'real deal'? Tj je li to pravi Nillkin, kakva je cijena, ima li gdje jeftinije etc. Uzeo bi pa odnio u neki servis da stave

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: LG G3 - Rasprava
Hacker002 kaže...

Jel ovo 'real deal'? Tj je li to pravi Nillkin, kakva je cijena, ima li gdje jeftinije etc. Uzeo bi pa odnio u neki servis da stave

Nema lik neki rejting.

Ja sam uzeo ovaj: http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Hardness-Anti-Burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G3-D855-/151377421905?hash=item233ecc2651:g:0DcAAOSwrklVMNaD ,imam ga vec 3 mjeseca, jos je uvijek skoro ko novi.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
17 godina
LG G3 - Rasprava

Uzmem onda taj, iako nije uopće bitno jer je isto ali aj. Samo moram otići u neki servis pitati koliko love za stavljanje traže jer nema šanse da ja to čudo sam uspijem stavit bez mjehurića i tih pizdarija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

Uzmem onda taj, iako nije uopće bitno jer je isto ali aj. Samo moram otići u neki servis pitati koliko love za stavljanje traže jer nema šanse da ja to čudo sam uspijem stavit bez mjehurića i tih pizdarija

Na protected glassu nema mjehurica..samo moraš pazit da dobro očistis ekran i da nema prasine..staviš ravno i on sam upije kao vakum..nemš brige..lako je..kakav servis...

17 godina
LG G3 - Rasprava

Ok, hvala, a šta ako stavim krivo? Mogu li ga skinut pa samo ponovno stavit ili mora biti iz prve

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

Ok, hvala, a šta ako stavim krivo? Mogu li ga skinut pa samo ponovno stavit ili mora biti iz prve

pa bilo bi lijepo iz prve..ali može se opet...

13 godina
LG G3 - Rasprava

Jel moze netko isprobati jednu stvar ?

Nista opasno, samo da provjerimo jel lgup prepoznaje g3

ja

0 0 hvala 0
17 godina
galinjo24 kaže...

pa bilo bi lijepo iz prve..ali može se opet...

Bilo bi lijepo, da.. haha ma naručio sam ga pa ćemo vidjet. Hvala na pomoći obojici

14 godina
neaktivan
mozda mogu ja al tek sutra mozda..posalji mi na pm da vidim o cem se radi
Accidentaly sent from my SGS i9000
15 godina
neaktivan

Eto na prvi pogled mi se jako dopada ovaj MM. Neke vizualne promjene su mi baš sjele, ali ono što je bitno, performanse su dobre :)

Samsung Galaxy Note II :)
12 godina
Pozz.Za pocetak sve najbolje i puno srece u vec staroj 2016 god.Zanima me kupnja Lg g3 mobitela.Vidim dosta ima podjeljenih misljenja o tom mob.Neki ga vole neki preziru.Pa me zanima usporedba LG G3 i Sony Xperia Z3.Koji je bolji?Trenutacno posjedujem Z3 koji mi je ni manje ni vise pao iz djepa i razbio se jucer na novoj god xD.Pa ako mi mozete reci koji je bolji mob i koji da uzmem.Hvala...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni osobno je G3 puno bolji mob od Z3. Dosad nisam imao skoro nikakvih problema, a sa novim MM-om mob je zvijer.
10 godina
neaktivan
Jel zna neko da li je dostupan root za 6.0?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Endymon kaže...
Pozz.Za pocetak sve najbolje i puno srece u vec staroj 2016 god.Zanima me kupnja Lg g3 mobitela.Vidim dosta ima podjeljenih misljenja o tom mob.Neki ga vole neki preziru.Pa me zanima usporedba LG G3 i Sony Xperia Z3.Koji je bolji?Trenutacno posjedujem Z3 koji mi je ni manje ni vise pao iz djepa i razbio se jucer na novoj god xD.Pa ako mi mozete reci koji je bolji mob i koji da uzmem.Hvala...

Ekran - G3 ostriji prikaz, Z3 bolje boje i vidljivost na suncu

Baterija -Z3

Kamera - Sve ovisi što i kako se slika, tu su negdje

Softver - stvar ukusa

Dizajn - isto

Z3 je malo brzi i stabilniji, po meni je najbolje da uzmes koji ti se vise sviđa, jer su stvarno tu negdje

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Endymon kaže...

Ekran - G3 ostriji prikaz, Z3 bolje boje i vidljivost na suncu

Baterija -Z3

Kamera - Sve ovisi što i kako se slika, tu su negdje

Softver - stvar ukusa

Dizajn - isto

Z3 je malo brzi i stabilniji, po meni je najbolje da uzmes koji ti se vise sviđa, jer su stvarno tu negdje

Ma brate, Z3 na stock romu je blizu Nexusa po fluidnosti. To G3 nije, niti ce biti. Imam G3 32GB, ali kada sam vidio ekran, odnosno boje, te fludinost Xperie.. sta reci nego vrh sami. Jedino ako se G3 prebaci na neki AOSP, onda su isti. Plus kamera na G3-ci debelo ispasta na customu.

17 godina
LG G3 - Rasprava

Evo nakon par dana korištenja MM-a mogu samo reći da su u LG-u napravili odličan posao te da mi sad više ne pada na pamet mijenjati G3 za G4

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Bome, i ja sam pozitivno iznenađen :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - Rasprava

ok, znači skinem ovaj kdz s vrha stranice i flešam s lg flash toolsima? to je sve? jel treba još šta posebno flešati, instalirati?

kako najbezbolnije prenjeti što više podataka na novi software? sms me najviše brine, mailovi i mail računi.

Knjiga pise da postoji mesto, u sred zemlje neko sunce sja, tamo se moze i s milion dvesto, trazim srce zemlje stare i sunce za rudare
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Da, flashas sa Flash Tools-ima, preporuka CSE flash, jer se radi o potpuno novoj verziji androida, može se i upgrade napravit, ali... uglavnom, preporučuje se CSE.

Ja sam sve meni potrebne podatke sačuvao preko PC Suite-a. SMS-ovi su među njima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 12:29 (Dardevil).

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imam pitanje za LG (G3) D855, preko LG Flash Tool-a sam upgrade na Android 6.0 (preko KDZ file) i zelim da se vratim na Lolipop ali ne zeli da se downgrade. Pratio sam uputstva sve svaki korak ali nece... Izadje samo "grade stopped due to an error." i ono da izvadim bateriju i sl. Pokusavao sam, isao sam na RETRY i necee. Moze pomoc???

Corona
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stane012 kaže...

Imam pitanje za LG (G3) D855, preko LG Flash Tool-a sam upgrade na Android 6.0 (preko KDZ file) i zelim da se vratim na Lolipop ali ne zeli da se downgrade. Pratio sam uputstva sve svaki korak ali nece... Izadje samo "grade stopped due to an error." i ono da izvadim bateriju i sl. Pokusavao sam, isao sam na RETRY i necee. Moze pomoc???

Nece, da. Moras citati, citati, citati.

No dobro :)

Evo za sve, nova metoda, ja bi odbacio totalno lg flash tool 2014.

1. skini ovo, raspakiraj

2. slijedi upute :)

ja
13 godina
LG G3 - Rasprava

Kada bi se mogao očekivati MM preko OTA-e ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

jel imao netko problem da mu racunalo nije prepoznalo mob pri spajanju sa USB kablom? usb je od origilan lg-jev i punim mob sa njim tako da nije u kabelu problem...

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - Rasprava

Da li čekati official update ili je ista stvar flashati sa ovim iz linka gore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomi_hr kaže...

Da li čekati official update ili je ista stvar flashati sa ovim iz linka gore?

Ista stvar. Official je i jedno i drugo.

17 godina
LG G3 - Rasprava

Svjetlina na 40, WiFi, auto-sync i lokacija, od toga više od sat i pol Tennis 3D. Tko kaže da nemože bit 5h SOTa na stocku?! TMobile 2/16 verzija, Andriod 5.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zanima me jel 6.0 ima premo OTA. I kad bi mogla doci kod nas neko je tu rekao oko veljace jel to tocno ili neka procijena... Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ne zna se kad ce doc OTA, nije se znalo niti za official ROM, ugl. prvo bi Poljska trebala dobiti nadogradnju pa tek ostali.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 1
15 godina
Može neko napraviti tutorial step by step i u slikama kako flešat ovaj uređaj?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice