- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ovo 'real deal'? Tj je li to pravi Nillkin, kakva je cijena, ima li gdje jeftinije etc. Uzeo bi pa odnio u neki servis da stave
Jel ovo 'real deal'? Tj je li to pravi Nillkin, kakva je cijena, ima li gdje jeftinije etc. Uzeo bi pa odnio u neki servis da stave
Nema lik neki rejting.
Ja sam uzeo ovaj: http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Hardness-Anti-Burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G3-D855-/151377421905?hash=item233ecc2651:g:0DcAAOSwrklVMNaD ,imam ga vec 3 mjeseca, jos je uvijek skoro ko novi.
Uzmem onda taj, iako nije uopće bitno jer je isto ali aj. Samo moram otići u neki servis pitati koliko love za stavljanje traže jer nema šanse da ja to čudo sam uspijem stavit bez mjehurića i tih pizdarija
Uzmem onda taj, iako nije uopće bitno jer je isto ali aj. Samo moram otići u neki servis pitati koliko love za stavljanje traže jer nema šanse da ja to čudo sam uspijem stavit bez mjehurića i tih pizdarija
Na protected glassu nema mjehurica..samo moraš pazit da dobro očistis ekran i da nema prasine..staviš ravno i on sam upije kao vakum..nemš brige..lako je..kakav servis...
Ok, hvala, a šta ako stavim krivo? Mogu li ga skinut pa samo ponovno stavit ili mora biti iz prve
Ok, hvala, a šta ako stavim krivo? Mogu li ga skinut pa samo ponovno stavit ili mora biti iz prve
pa bilo bi lijepo iz prve..ali može se opet...
Jel moze netko isprobati jednu stvar ?
Nista opasno, samo da provjerimo jel lgup prepoznaje g3
pa bilo bi lijepo iz prve..ali može se opet...
Bilo bi lijepo, da.. haha ma naručio sam ga pa ćemo vidjet. Hvala na pomoći obojici

Eto na prvi pogled mi se jako dopada ovaj MM. Neke vizualne promjene su mi baš sjele, ali ono što je bitno, performanse su dobre :)
Ekran - G3 ostriji prikaz, Z3 bolje boje i vidljivost na suncu
Baterija -Z3
Kamera - Sve ovisi što i kako se slika, tu su negdje
Softver - stvar ukusa
Dizajn - isto
Z3 je malo brzi i stabilniji, po meni je najbolje da uzmes koji ti se vise sviđa, jer su stvarno tu negdje
Ekran - G3 ostriji prikaz, Z3 bolje boje i vidljivost na suncu
Baterija -Z3
Kamera - Sve ovisi što i kako se slika, tu su negdje
Softver - stvar ukusa
Dizajn - isto
Z3 je malo brzi i stabilniji, po meni je najbolje da uzmes koji ti se vise sviđa, jer su stvarno tu negdje
Ma brate, Z3 na stock romu je blizu Nexusa po fluidnosti. To G3 nije, niti ce biti. Imam G3 32GB, ali kada sam vidio ekran, odnosno boje, te fludinost Xperie.. sta reci nego vrh sami. Jedino ako se G3 prebaci na neki AOSP, onda su isti. Plus kamera na G3-ci debelo ispasta na customu.
Evo nakon par dana korištenja MM-a mogu samo reći da su u LG-u napravili odličan posao te da mi sad više ne pada na pamet mijenjati G3 za G4
Bome, i ja sam pozitivno iznenađen :)
ok, znači skinem ovaj kdz s vrha stranice i flešam s lg flash toolsima? to je sve? jel treba još šta posebno flešati, instalirati?
kako najbezbolnije prenjeti što više podataka na novi software? sms me najviše brine, mailovi i mail računi.
Da, flashas sa Flash Tools-ima, preporuka CSE flash, jer se radi o potpuno novoj verziji androida, može se i upgrade napravit, ali... uglavnom, preporučuje se CSE.
Ja sam sve meni potrebne podatke sačuvao preko PC Suite-a. SMS-ovi su među njima.
Imam pitanje za LG (G3) D855, preko LG Flash Tool-a sam upgrade na Android 6.0 (preko KDZ file) i zelim da se vratim na Lolipop ali ne zeli da se downgrade. Pratio sam uputstva sve svaki korak ali nece... Izadje samo "grade stopped due to an error." i ono da izvadim bateriju i sl. Pokusavao sam, isao sam na RETRY i necee. Moze pomoc???
Imam pitanje za LG (G3) D855, preko LG Flash Tool-a sam upgrade na Android 6.0 (preko KDZ file) i zelim da se vratim na Lolipop ali ne zeli da se downgrade. Pratio sam uputstva sve svaki korak ali nece... Izadje samo "grade stopped due to an error." i ono da izvadim bateriju i sl. Pokusavao sam, isao sam na RETRY i necee. Moze pomoc???
Nece, da. Moras citati, citati, citati.
No dobro :)
Evo za sve, nova metoda, ja bi odbacio totalno lg flash tool 2014.
2. slijedi upute :)
Kada bi se mogao očekivati MM preko OTA-e ?
jel imao netko problem da mu racunalo nije prepoznalo mob pri spajanju sa USB kablom? usb je od origilan lg-jev i punim mob sa njim tako da nije u kabelu problem...
Da li čekati official update ili je ista stvar flashati sa ovim iz linka gore?
Da li čekati official update ili je ista stvar flashati sa ovim iz linka gore?
Ista stvar. Official je i jedno i drugo.