Jeste. Ukucas IMEI i ispadne ti ako ti je fon za poljsko trziste.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste. Ukucas IMEI i ispadne ti ako ti je fon za poljsko trziste.
Gdje ukucaš?
http://lg-firmware-rom.com/
Daj baci koji SS da vidimo kako to izgleda :)
jel sam dobro skuzio, MM nije samo sa Poljsku pušten, vec i za Autriju i Svicarsku i Kanadu?
znaci li to da ga mozemo i mi u hr vrlo skoro dobiti?
E to nzm, ali imas link za Kdz. obe verzije pa mozes da stavis.
Preko KDZ-a nabacite, to je takodjer official way. Ili preko TWRP kao sto sam ja, tako da imam i root.
E to nzm, ali imas link za Kdz. obe verzije pa mozes da stavis.
I ja sam flashao 6.0..vrh....
S'obzirom da je prvi MM update ovo je full, svaka naredna bi trebala biti sve bolja, osim ako nesto ne zajebu
:) naredna ? G3 je dobio svoj oprostajni poklon od lga :)
Nisi me razumeo, nisam mislio na 7.0 nego update MM :)
AOSP. :)
Imam samo problem sa sporim wifi-em....al zasad to rješava dnset aplikacija..to je boljka i na g4 mm...nekome ok radi nekome ne..morma trazit drugi modem od t-coma..
Skinuo .kdz, napravio CSE flash, zasad sve 5
Vi koji ste flešali KDZ, skinuli ste ovaj poljski ili ??
kako da skinem 6.0 na lg g3
Stavio sam CM 13, za sad sam zadovoljan, jedino mi fali stock kamera.
Jel da ga vratim na stock 6.0 preko kdz-a ili probam CloudyG3 2.5?
uglavnom g3 sa MM je novi telefon...za sada samo i postoji poljski kdz...
tko kaze da nema razlike izmedu 2 i 3gb rama nije nikad imao na duze vrijeme obje verzije ;)
Točno. Osjeti se razlika i po meni je glupo uzimati "slabiju" verziju.
ja sam ga mogao dobiti za 100kn razlike, ali nisam htio jer mi se nudilo samo u bijeloj boji...pa sam uzeo 2/16 titan i nakon servisiranja imam 3/32 titan :D
Moze legit tutorial kako flashati stock 6.0 ty
EDIT: nasao na xda
Pozdrav! Može preporuka za neku dobru masku za G3,link odakle ste uzimali...ebay,amazon itd..
Evo ja ti preporucam ovo:
Nije klasična maskica već samo okvir (bumper). Štiti bočne ali i prednju i zadnju stranu. Ne povećava debljinu uređaja jer su leđa "gola", a i dobro je za bežično punjenje.
A i nemaš što riskirati za dolar i po :-)
Pozdrav. Mobitel je kupljen u Alo Alo (Tele2) u Splitu, ima garanciju jos godinu i pol, ja sam ga uzeo od jednog lika sa njuskala, opcenito sam jako zadovoljan mobitelom, imam verziju od 32GB, jedini problem je ostecenje koje je naravno vrlo poznato na ovom modelu, a to su ona vidljiva puknuca/crtice gore i dolje kod senzora i utora, e ja ih imam. Mobitel je u futroli non stop i nema bas nikakva druga vidljiva ostecenja niti je ikada pao i slicno, pa me zanima oce oni to priznat pod garanciju? Ja bih ga zelio odnijeti na servis, a procitao sam negdje da bi zapravo trebali prihvatit to i staviti novo kuciste sa zaslonom. Ima li netko iskustva sa time ovdje? Drugo je to sto nisam iz Zagreba i ne mogu ga osobno odnijeti tamo u Agram i pitati ih, pa me zanima gdje ga mogu (ako mogu) odnijeti u servis u svom gradu (Đakovo) i jel' bi trebali to prihvatit? S obzirom da je Tele2 jel moram tamo kod njih pa oni to salju u Agram ili ja mogu poslati postom u Agram nakon sto im kazem?
Zasad samo rucno...
imali itko link za 6.0 32gb verziju