MMS? Ja to stalno šaljem... npr. baš sam sad slao ulaznice za IM pokazat frendu... :D
Poznata je priča da apple fanatici/kupci/potrošači/ovce gutaju svako brainstorming govno koje izađe iz Jobsove mesijanske glave. Sa kojim pravom ima apple provjeravati na mojem jaPhoneu koje sam aplikacije na njega instalirao? Nije iPhone valjda neki dongle koji provjerava legalnost softwarea. Ovo me previše asocira na backdoor. jaPhone izgleda odlično da se razumijemo. Kvalitetne stvari ne moraju biti skupe ali appleova ciljana skupina su snobovi koji imaju para i pokoji hi-tech freak i grafičari. Poznat je pojam Veblen goods u koje bi uvrstio i iPhone. To je taj moćan marketing i potrošaćko društvo kao vrhunac moderne civilizacije kojima svi skidamo kapu i divimo se i željeli bi biti uspješni kao oni.
Kako to da ova aplikacija nije bila na popisu zabranjenih?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-beskorisna-iphone-aplikacija-za-1000-dolara/397929.aspx
Kako to da ova aplikacija nije bila na popisu zabranjenih?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-beskorisna-iphone-aplikacija-za-1000-dolara/397929.aspx
Imam osjećaj da ti živiš u nekom idealnom svijetu u kojme bi sve trebalo biti isto ili slično. Pa naravno da se plaća brand, ali ne samo Apple. Mogli bi mi ovako unedogled, ali nema smisla.
"uglavnom, jel ti ferovca kupuješ sav legalan softver? zapitaj se..."
Vjerovao ti ili ne, da.. Obzirom da imam dosta prijatelja programera i znam da je to mukotrpan posao, da, plaćam software kojeg koristim, a kojeg nema u freeware obliku.
Imam osjećaj da ti živiš u nekom idealnom svijetu u kojme bi sve trebalo biti isto ili slično. Pa naravno da se plaća brand, ali ne samo Apple. Mogli bi mi ovako unedogled, ali nema smisla.
"uglavnom, jel ti ferovca kupuješ sav legalan softver? zapitaj se..."
Vjerovao ti ili ne, da.. Obzirom da imam dosta prijatelja programera i znam da je to mukotrpan posao, da, plaćam software kojeg koristim, a kojeg nema u freeware obliku.

Apple je pao, očekivao sam nešto od iPhonea ali evo samo loše vijesti
Malo sam si dao truda pa pogledao po netu o novom iPhone-u i zaključak je da su , osim plastike, svi problemi nastali na mobitelima koji su malo promijenjeni od strane vlasnike (jailbreak i sl.). Znači, ne možemo baš generalno kriviti Apple za sve.
Kupiš auto, staviš novi filter, ispušni sustav, "chip" i sl. i onda kad se auto počne čudno ponašati ili rikne, onda je proizvođač kriv!?
Uglavnom, da skratim, prijatelj je dobio iPhone, ali nema pojma, pa ću mu ga ja pokrenuti i sl. Eto, obećajem objektivan izvještaj o kvaliteti i funkcionalnosti iPhone-a nakon što ga isprobam ( a obzirom da poznajem frenda, ne bih se čudio da mi ga pokloni , pa ću otvoriti temu Testiranje iPhone-a ).