Gledam prema vlastitoj situaciji,naravno. Monitor je 1440 i to je zapravo to. Eto i sam si poslao test gdje pokazuje cca 20-ak fps razlike skoro u svakoj igri ili ako hoćeš 20% brža..Želim li dati 2400 ili više je zapravo pitanje koje sam postavio,jer prema mojoj situaciji mislim da je ne isplativo
i opet bedastoća, znači tebi se sve igre vrte na 100fps-a
kad bi stvarno tako bilo onda bi se moglo pričati u fps-ima koliko je koja grafa jača
nažalost, neka se igra vrti na 50, druga na 100, a treća na 150fps i kad kažeš da je tvoja grafa jača za 20fps od neke druge, onda moraš objašnjavati u kojim igrama, na kojim postavkama i kojem monitoru i to uvijek dovodi do konfuzije i objašnjavanja
kad kažeš da je jača 15-20% rekao si sve
Eto nek ti bude 15-20% i ajd bok. I nemoj me više piliti
Rekao sam da je razlika u cca 20fps u igrama nasparm 980Ti. Kako se testiraju grafičke u igrama ? Uvijek su iste postavke ista rezolucija i sve ostalo za oba testna modela GPU-a Ako ja imam u Crysisu 55 fps sa 980ti sa ovom ću imati 75 ako u Metro LL imam 100 sa ovom ću 125 i eto to je tih 20% i šta sad molim te sviraš sa tim razlikama jedna igra ovako jedna onako. U svakom slučaju će razlika biti 20-ak% Nemoj da moram ići od A-Ž znaš osnove kako se šta testira
p.s. i da gdje sam ja to naveo da se jačina grafe mjeri u fps ?