Vbc.exe - System error

poruka: 12
|
čitano: 2.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Vbc.exe - System error

Kada upalim jedan program pojavi mi se poruka vbc.exe - system error

"The program cant start because .DLL is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."

U poruci ne piše koji Dll file nedostaje. Kako da riješim ovaj problem?

Postoji li neki program koji traži koji dll fileovi nedostaju?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vbc.exe - System error

Jesi pokusao reinstalirati program kao sto gore pise?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Vbc.exe - System error

Neki problem sa Visual Basic runtimeom. Ništa čudno. Skini i instaliraj ovo i vidi jel pomaže.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Neki problem sa Visual Basic runtimeom. Ništa čudno. Skini i instaliraj ovo i vidi jel pomaže.

Možeš li mi dati link za 64 bitnu verziju?

D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen

Trebalo bi biti ovo. Napravi restore point za svaki slučaj.

Greška, nije to to.To je update. 

Evo ga.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 14:56 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Vbc.exe - System error

Još uvijek neće. Pokušao sam instalirati ovaj link koji si mi dao al se odmah zgasi kada se upali. Zatim sam skinuo "Vb60SP6 - KB957924 - v2" , ali kada se upalila instalacija je pisalo da se to instalira treba imati instaliran Microsoft Visual Basic 6.0 .

Onda sam skinuo Microsoft Visual Basic 6.0 i upalio sam instalaciju, kliknuo agree, ali sljedeća poruka koja se pojavila bila je "Microsoft Visual Basic 6.0 was NOT completed sucessufully. "

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Skini ovo sa drugog linka koji sam dao (poruka iznad tvoje) - onaj vbrun60sp5.exe. To je taj Visual Basic 6.0 koji te traži instalacija SPa 6.

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Skini ovo sa drugog linka koji sam dao (poruka iznad tvoje) - onaj vbrun60sp5.exe. To je taj Visual Basic 6.0 koji te traži instalacija SPa 6.

To i jesam skinuo.

D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen

Čudo. Pokušaj u command prompt otipkati sfc /scannow. Možda je koji sistemski file oštećen ili sam Windows Installer zeza.

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Čudo. Pokušaj u command prompt otipkati sfc /scannow. Možda je koji sistemski file oštećen ili sam Windows Installer zeza.

Sfc se ne želi upaliti.

Primjetio sam da kada pokrenem onaj link koji si mi dao, instalacija se pokrene i stane te prestane kada dođe to comcat.dll u systemu 32. Kako da kopiram i zamijenim comcat.dll u system 32, jer mi piše "Destination Folder Access Denied."

D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen

Skoro sam napisao da moraš sa sudo {#}. Pokušaj iz safe moda.

BTW, sfc bi se morao pokrenuti. Koje windowse imaš?

EDIT: vidim, win7. Pokušaj iz safe moda ili nekim live CDom kopirati taj file.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 15:25 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Vbc.exe - System error

Ne, nije radilo.

Postoji li neki drugi način? Možda nije stvar u SP6.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice