Imam jedno pitanje windowsi mi se odjednom malo zesce s...... , ne mogu napraviti sistem restore , ipsilon mi je slovo z na tipkovnici , a z mi je y , a ne mogu namjestit language postavke ni nista , ukljucio sam komp nemam vise posadine ni nista , imao sam 60gb slobodnoga na C prije posljednjeg gasenja a sad mi se nes sve smrdalo i ne moye mi nista napraviti radi premalo mjesta naime odjednom imam samo 64mb slobodno _ wtf !!!!!... a sto je yanimljivo nije uopce ni usporen ni nis, mogu na net ili sve al opet ne mogu nista osim interneta , ukljucim neku pjesmu padnu windowsi lol , da li to moyda ima neke veye s mojim overclockanjem grafe i procesora iako nevjerujem nisam pretjerao ni sa jednim ni sa drugim a i ne bi smjelo biti poveyano... Pomoc pls
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguce da je virus .....a to za zamenu z/x to odes u control panel pa na regianal and language i tamo promenis na hr tastaturu
Nema to veze s overclockiranjem, nešto je maliciozno upalo tu preskeniraj računalo antivirusnim i antispywareom, ako ništa ne pomogne bojim se da moraš na format.
to za y i z znam da se tako radi al probao sam nece lol nista sve u k.... ne vjerujem cisto da je virus jer ovo mi je nekako prenaglo ya virus a i kod proslog gasenja mi je bilo sve u poptunosti normalno nije ni stekao komp niti mi izbacivao cudne poruke ono virus has been detected niti ista tog tipa a i da su virusi ne bi on ovako picio lol sve je normalno sa bryinom i netom al ne mogu nista na njemu reyolucija u k.... , jeyik... programi , rijesio bi ja to sve s jednim lijepim syztem restoreom al nece ni on omg .... neeeeee samo da ne moram rusit windowse omg ne da mi se sve podatke skidat s neta navo i na cd/e sve spremat i igre neke koje imam isto tako ... spasite me ljudi molim vas ko boga
To sto se tice prostora na hdd-u vjerojatno da je neki crv, a vjerojatno da si neke gamadi navuko sa interneta na komp, jel koristis kakvi antivirus i firewall, il ides bez ikakve zastite na net?
Avast
Meni se slično dogodilo na XP, riješio tako da sam ga restartirao.
A na Visti mi isto nejde na sve stranice (na bug uostalom) a to se počelo događati danas nakon čega sam nanovo instalirao draivere za LAN. a sad neznam kako to da popravim?! izgleda ču ju morati reinstalirat
Pretrazi s par virus scanera komp i to ti je glavno sto mores uradit, pregledat dal ima gamadi, ako ti avast nisto nejavlja, probaj s nekim drugim, npr Avirom, al ja najprije mislim da je neki crv u pitanju, jer se to isto desavalo kod prijatelja na kompu, i bili su crvi, samo sto kod njega nije bilo spasa, morali smo formatirat disk i stavit ponovo OS... al probaj se jos nekako izvuc :D