Program za vrt

poruka: 7
|
čitano: 1.783
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za vrt

imam jednu ideju ovako glasi:

imam tablicu s povrcem (prilog slika). Moze li se (a siguran sam da da) u nekom programu napravit program koji bi usvojio tu tablicu i onda bi ja u taj program kao neke pravokutnike (gredice) i odabirao povrca za sadnju i sad bi mi on trebao izbaciti moze li se tako, dali smeta takva kombinacija, itd.

ako neko zna nek mi kaze da li je komplicirano uopce

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Program za vrt

*bump*

a i more info: znaci ta tablica je velika npr 40 x 40 povrca, i ja trebam program u koji cu upisati 10 njih koje zelim sadit i da onda ih on ispise po redu kak bi svima pasalo, a ako nije moguca nijedna kombinacija da jednostavno ispise neki error

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Program za vrt
dmanz kaže...

*bump*

a i more info: znaci ta tablica je velika npr 40 x 40 povrca, i ja trebam program u koji cu upisati 10 njih koje zelim sadit i da onda ih on ispise po redu kak bi svima pasalo, a ako nije moguca nijedna kombinacija da jednostavno ispise neki error

nije mi jasno, više manje svaki vrtlar zna kaj se može kad sadit i kaj se može s čim sadit pa onda jel ti to treba za farmvile ili ne znaš što i kako sadit

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Program za vrt

pa sluzio bi da olaksa i da sprijeci greske  (moji roditelji to zele kao navalili na to a ja neznam pa pitam tu)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 19:41 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Program za vrt
dmanz kaže...

pa sluzio bi da olaksa i da sprijeci greske  (moji roditelji to zele kao navalili na to a ja neznam pa pitam tu)

na takav program nisam naletio.....al ono kupi im kakvu knjigu o tome (imaš i u bauhausu i knjižarama), proguglaj im malo a sve ostalo dođe iskustvom

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Program za vrt
tesko ces naci tako nesto. najveci problem kod toga je sto se stalno mjenjaju podaci, u svakoj knjizi su neke stvari drugacije... ugl. skoro nemoguce

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Program za vrt

ma ne naci, napraviti, ja znam neke osnove qbasica al siguran sam da bi se to cak i tako jednostavnom programu moglo napraviti a ne u onim C-ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice