Problem s live messengerom zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.336
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s live messengerom

Imam problem s Windows Live Messengerom. Kad probam uči unutra kaže mi da trebam novu verziju. Novu verziju ne mogu instalirat jer mi instaler javlja da imam dobru verziju. A program nemogu izbrisat jer kad idem na Widows Live Essences uninstall ne prikaže mi ni jedan program. Pomoć molim. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s live messengerom
mavikotas kaže...

Imam problem s Windows Live Messengerom. Kad probam uči unutra kaže mi da trebam novu verziju. Novu verziju ne mogu instalirat jer mi instaler javlja da imam dobru verziju. A program nemogu izbrisat jer kad idem na Widows Live Essences uninstall ne prikaže mi ni jedan program. Pomoć molim. Hvala.

Koju verziju imas 2011 ili ?

pokusaj izbrisati sa revom, pa instaliraj ponovo.

16 godina
neaktivan
RE: Problem s live messengerom

Trebala bi biti 2010, nisam nista instaliraval osim ak nije buraz. 

Pokusal sam s revom al mi on pokrene samo Windows liv essences uninstaller U kojem biram unninstall te mi on pokaže SELECT PROGRAMS YOU WANT TO UNINSTALL,a dolje je lista prazna

16 godina
neaktivan

Jesi pokusao otici u control panel pa na uninstall. i tamo nadji windows live essentials, desni klik na njega pa uninstall/change i tamo odi na repair/popravi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
17 godina

Problem je što ga on uopće ne vidi. Odi na Ms stranice,skini opet onu njihovu instalacijsku datoteku za Live Essentials,pokreni je i kad te pita što želiš instalirati odaberi Messenger. nemoj zaboraviti prije toga omogućiti WF jer će ti javiti grešku pri instalaciji....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice