Imam problem s Windows Live Messengerom. Kad probam uči unutra kaže mi da trebam novu verziju. Novu verziju ne mogu instalirat jer mi instaler javlja da imam dobru verziju. A program nemogu izbrisat jer kad idem na Widows Live Essences uninstall ne prikaže mi ni jedan program. Pomoć molim. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem s Windows Live Messengerom. Kad probam uči unutra kaže mi da trebam novu verziju. Novu verziju ne mogu instalirat jer mi instaler javlja da imam dobru verziju. A program nemogu izbrisat jer kad idem na Widows Live Essences uninstall ne prikaže mi ni jedan program. Pomoć molim. Hvala.
Koju verziju imas 2011 ili ?
pokusaj izbrisati sa revom, pa instaliraj ponovo.
Trebala bi biti 2010, nisam nista instaliraval osim ak nije buraz.
Pokusal sam s revom al mi on pokrene samo Windows liv essences uninstaller U kojem biram unninstall te mi on pokaže SELECT PROGRAMS YOU WANT TO UNINSTALL,a dolje je lista prazna
Jesi pokusao otici u control panel pa na uninstall. i tamo nadji windows live essentials, desni klik na njega pa uninstall/change i tamo odi na repair/popravi.
Problem je što ga on uopće ne vidi. Odi na Ms stranice,skini opet onu njihovu instalacijsku datoteku za Live Essentials,pokreni je i kad te pita što želiš instalirati odaberi Messenger. nemoj zaboraviti prije toga omogućiti WF jer će ti javiti grešku pri instalaciji....