Problem sa gašenjem kompjutera

poruka: 10
|
čitano: 5.198
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa gašenjem kompjutora, naime, nakon što sve uredno pozatvaram (programe, prozore itd,...) i uđemo normalno start-turn off

I ništa

Rocket doc se zatvori ( on ovik radi)

I komp tako stoji i do 30tak ili minutu tj 60 sec

i tek se onda počne gasit

JA još mogu raditi po njemu, jednostavno, kao da mu treba vremena da shvati naredbu

Molim vas pomozite što prije,

HITNO!!!

( da nije nebi radija temu u ovu uru)Sramim seOsmijeh

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa jel moguće da na cilon nesritnon forumu nema ni jedne osobe koja bi tila pomoć

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 10:08 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa gašenjem kompjutera

Ma nije stvar u tome,nego u činjenici da si dao premalo informacija a i inače je na takva pitanja vrlo teško ovako odgovoriti,dakle,moj savjet bi ti bio napraviti backup i reinstalirati windovse pa ako opet budeš imao problema onda početi tragati za hardverskim problemom koji možda imaš,mada meni ovo izgleda kao softverski problem.

I još jedna stvar,i ja imam RocketDock i na Visti mi je i normalno da joj nekad treba duže vrijeme da se isključi računalo,inače kod mene Vista stalno nekog vraga "melje" u pozadini jer čujem hard kako radi tako da možda i nemaš problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 10:33 (AjgorR).
17 godina
protjeran
thuglife kaže...

Pa jel moguće da na cilon nesritnon forumu nema ni jedne osobe koja bi tila pomoć

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/rocket-doc-pitanje/27320.aspx ovdje look

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
16 godina
neaktivan

Pa nema to veze

Samo san spomenija rocket doc čisto primjera radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
thuglife kaže...

Pa nema to veze

Samo san spomenija rocket doc čisto primjera radi

pa ništa onda start-control panel-system-remote settings-advanced-start up and recovery- settings-system start up-time to display list of operating system

pa ga podesiš meni je 30 sec

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
17 godina
neaktivan

cesto zna biti problem sa IE (bez zezanja) zbog velikog cache-a. Pogledaj uzroke i moguća riješenja na: http://support.microsoft.com/kb/179723

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jel imaš bug br 197? u njemu je objašnjeno kako se ubrzava gašenje winsa xp. ako nemaš ja ću to lijepo ovdje napisati
Bubamara na steroidima.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

baci ga

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jel imaš bug br 197? u njemu je objašnjeno kako se ubrzava gašenje winsa xp. ako nemaš ja ću to lijepo ovdje napisati

nemam, molim te objasni mi

ČERNOBIL kaže...

baci ga

Vidi se da si iz Černobila

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice