Prikaz podnapisa - subtitle

poruka: 5
|
čitano: 2.343
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim malu pomoć!

Niti u Windows media playeru 11, a niti u Winampu, odjednom, ne mogu čitati podnapise filmova. Pokušao sam ih namjestiti kao što u WMP Helpu piše, ali ne radi, dok u WinAmpu čak nisam niti našao mogućnost namještanja preko helpa. Budući da titl radi u BSPlayeru (provjerio sam) i ima identičan naziv filmu, može li me netko uputiti kako da riješim problem i da ih namjestim u WinAmpu i WMP?

Hvala!

MarioK

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A zašto bi uopće htio gledati filmove u programima kojima je primarna namjena reprodukcija muzike?

Skini GOM player i to je sve što ti treba! Ili možda VLC ako voliš minimalizam i performanse.

Arch user :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

prije svega stavi si K-Lite Codec Pack ako vec nisi

rjesenje za winamp:

1.downloadaj najnoviji winamp 5.552 OVDJE

2.stavi film i titl (ekstenzija .srt ili .sub) u isti folder i nazovi ih istim imenom

3.pokreni film s winampom

dodao bih jos da ti wmp i winamp uopce nisu dobar izbor za filmove, ja koristim GOMplayer koji dolazi sa setom kodeka i s njim neces imat nikakvih problema, ako ti titl nije istog imena kao film jednostavno ga dodas s opcijom subtitle -- > subtitle explorer ili jos jednostavnije prenesi .srt/.sub file u prozor GOMplayera u kojem se vrti film. najnoviji GOMplayer skini OVDJE

real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 15:46 (r3d3f1n3).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A svaka ti čast, našao si gledati filmove u WMP-u ili Winampu :)

Nemam ja ništa protiv toga, ali za gledanje filmova, posebno onih sa titlovima, najbolje ti je imati programe BSplayer ili GOM player. Ta dva playera su glavna kada su titlovi u pitanju, u njima titlove možeš prilagoditi kako tebi najbolje odgovara.

Ja ti preporučujem GOM player. To je zaista jedan vrhunski player današnjice sa podosta opcija, a kad su titlovi u pitanju s njime nećeš imati problema. GOM player u nekim slučajevima prepoznaje titlove i ako se ne zovu jednako kao film, uvjet je samo da su u istoj mapi sa filmom.

Uglavnom, posto ja prevodim serije znam kako to ide sa titlovima. Ima playera koji ih nece prikazati, ali GOM player i BSplayer hoće.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala!

MarioK

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: