Prebacivanje glazbe SA iPoda bez iTunesa

poruka: 5
|
čitano: 11.429
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
pitanje

Ovako: nedavno mi je crk'o komp i uspio sam ga srediti, ostajući pritom bez podataka (naravno (nažalost)) i glazbe. Ima previše kako bih ju skidao ponovno, a dio mi je na iPodu. E sad dolazi dio zbog kojeg proklinjem iTunes. Moram izbrisati sve datoteke sa iPoda i sinkronizirati sa knjižnicom (Viče) (u kojoj ima 2 pjesme, i to one koje dolaze po defaultu sa Winzima), a, ako to napravim, odu moje pjesme! Pitanje je: postoji li neki freeware program pomoću kojeg mogu prebaciti pjesme sa iPoda?

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uff negdje sam bio citao kako se to radi ali sad ne mogu naci di :/

Evo ti jedan link mozda ti on bude od pomoci...

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_iPod_Managers

pogledaj dali mozda neki ima mogucnost prebacivanja muzike sa ipod-a na komp :)

inace ima jedan program koji ipod pokazuje kao vanjski disk (eksterni disk, memory stick,etc...) te onda mozeš radit drag and drop

Konkretno taj program radi samo sa ipod touch jail break verzijom tako da ne znam dali bi bio od pomoci na nekom drugom ipod-u

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Prebacivanje glazbe SA iPoda bez iTunesa
autorov komentar
Darth Punisher kaže...

Uff negdje sam bio citao kako se to radi ali sad ne mogu naci di :/

Evo ti jedan link mozda ti on bude od pomoci...

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_iPod_Managers

pogledaj dali mozda neki ima mogucnost prebacivanja muzike sa ipod-a na komp :)

inace ima jedan program koji ipod pokazuje kao vanjski disk (eksterni disk, memory stick,etc...) te onda mozeš radit drag and drop

Konkretno taj program radi samo sa ipod touch jail break verzijom tako da ne znam dali bi bio od pomoci na nekom drugom ipod-u

Ok, puno hvala, a u vezi prikazivanja iPoda u My Computeru, ne bi išlo, pokazao mi se tako dok nisam imao iTunes instaliran, pa je bilo nekoliko foldera i napokon sam našao pjesme, ali su bile označene sa brojkama i slovima, zapis o imenima je negdje drugdje ili uopće ne postoji, ali sam to napravio još prije, a i tako mi se ne bi dalo 100-tinjak pjesama preslušavati i preimenovati (a treba se prisjetiti naziva :)). Sad idem probati pa javim jel radi.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
RE: Prebacivanje glazbe SA iPoda bez iTunesa

Meni se isto dogodilo sa iPhone-om. Imao sam 1000 pjesama, 1500 slika i 200 videa. Sati ulozeni u pisanje ID3 tagova i ripanje... Upravo to sto ne prepoznaje iPhone kao disk ili memoriju je jedino sto mi smeta i fali.

16 godina
neaktivan

Rješenje svih tvojih problema (i mnogo, mnogo više) je - iPhoneBrowser. Freeware program pomoću kojega imaš uvid u sistemske i sve ostale foldere iPhonea, a s time i u slike, pjesme, fileove igara i sl.

Foldere možeš brisati, dodavati, kopirati na računalo te s računala na iPhone/iPod.

Sve u svemu - odličan komad softvera, a uz to i besplatan.

EDIT: Ooops, forumaš protjeran. Nadam se da će pomoći nekom drugom.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 21:20 (Random.).

2 0 hvala 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice