Partition Magic 8.0

poruka: 6
|
čitano: 3.625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Partition Magic 8.0

Imam instalirani Windows Vista, SP2, hard 500Gb, particije C i D, s tim da sam particiju C (bila je svega nekh 30 Gb velika) htio povećati sa programom Partition Magic 8.0. Nakon prvog pokretanja Partition M. javio mi neke "fix problems" i nakon resetiranja više ne vidi D particiju, samo C. Bila je i virtualna particija G koje također nema. Kako vratiti D jer mi važni podaci gore?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Partition Magic 8.0
Dany kaže...

Imam instalirani Windows Vista, SP2, hard 500Gb, particije C i D, s tim da sam particiju C (bila je svega nekh 30 Gb velika) htio povećati sa programom Partition Magic 8.0. Nakon prvog pokretanja Partition M. javio mi neke "fix problems" i nakon resetiranja više ne vidi D particiju, samo C. Bila je i virtualna particija G koje također nema. Kako vratiti D jer mi važni podaci gore?

Hvala!

Nazalost nisi trebao koristit taj Partition Magic 8 jer on je malo zastario i ne moze dobro ocijenit geometriju velikih diskova. Trebao si koristit Acronis Disk Director za taj posao pa onda ne bi bilo problema ovakvih trebao bi ti pomoc program Partition Table Doctor tj da ti povrati particije to bi on trebao napravit ali prvo pogledaj kak program radi upoznaj se s njim. Ubuduce koristi Acronis Disk Director i nece bit problema naravno prvo se moras upoznat s tim programom da bi ga mogel koristit kak treba!Cool

http://www.ptdd.com/

16 godina
neaktivan

Hvala, probat ću

16 godina
neaktivan

Idi na start gumb, desni klik na Computer, pa Manage. Odi na Disk Management, pogle koja particija nema ime, desni klik na nju, nešto sa drive letterom, postavi joj slovo i trebalo bi biti tu. Tako sam ja jednom problem riješio.

16 godina
neaktivan

Uspio sam vratiti podatke sa programom EASEUS Data Recovery Wizard. Sve podatke sam prebacio sa njime na vanjski hard, jedino još uvijek ne vidim D particiju na tom hardu. Probao sam u Disk Managment Change Drive Letter, ali veli da "Disk Managment is not up-to-date". Ima još opcija "Mark Partition as Active", ali mislim da je to ako na toj particiji postoji neki operativni sistem.

16 godina
neaktivan
Dany kaže...

Uspio sam vratiti podatke sa programom EASEUS Data Recovery Wizard. Sve podatke sam prebacio sa njime na vanjski hard, jedino još uvijek ne vidim D particiju na tom hardu. Probao sam u Disk Managment Change Drive Letter, ali veli da "Disk Managment is not up-to-date". Ima još opcija "Mark Partition as Active", ali mislim da je to ako na toj particiji postoji neki operativni sistem.

Ako su ti sad podatci na sigurnom, onda fino obrišeš taj dio bez slova (2 puta, jednom da postane free space, a jednom da postane unallocated), odeš na particiju na koju želiš "nalijepiti" taj prostor, odeš na extend i proširiš za nealocirani prostor. Ili, ako želiš stvoriti particiju iz tog prostora, onda desni klik na taj nealocirani prostor, pa da stvoriš novu particiju (ne znam kak točno piše). Pričam o Disk Managementu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice