Nadam se da je softwerski....

poruka: 15
|
čitano: 1.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam problema s prikazom teksta, ako sam dobro shvatio, u programima koji koriste grafički karticu za to tj directx. To su  npr neke igre, instalacija COH online, WLM 2011 i WMC. Šaljem par shotova... Imam Win7 Pro, najnovije drivere za nedavno nabavljenu HD6850 od sapphirea. Directx takodjer. Windowse sam reinstalirao kad je dosla graficka... U čemu može biti problem?

Primjetio sam da se problem u WMC djelomično riješi gašenjem Aera u Windowsima

u wmc se slova stalno mulljaju, malo su bistrija pa opet ovakva u wmc se slova stalno mulljaju, malo su bistrija pa opet ovakva
prvo sam problem primjetio ovdje, mislim da se vidi da su osim naslova, ostala slova loše rezolucije prvo sam problem primjetio ovdje, mislim da se vidi da su osim naslova, ostala slova loše rezolucije
isto kao WMC isto kao WMC
isto kao WLM isto kao WLM
jos loseg teksta jos loseg teksta
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 1:10 (bstih).

0 0 hvala 0
15 godina

I, da, nije do ClearTypea jer svi ostali fontovi(desktop, word, internet ugl...) izgledaju super, a i probao sam ga ugasiti

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nadam se da je softwerski....

jesi li probao reinstalirati drivere od graficke?

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
15 godina

Jesam, ali nikakva promjena....

16 godina

deintaliraj ih i neka windowsi instaliraju svoje drivere, pa probaj onda...

18 godina
neaktivan
bstih kaže...

Imam problema s prikazom teksta, ako sam dobro shvatio, u programima koji koriste grafički karticu za to tj directx. To su  npr neke igre, instalacija COH online, WLM 2011 i WMC. Šaljem par shotova... Imam Win7 Pro, najnovije drivere za nedavno nabavljenu HD6850 od sapphirea. Directx takodjer. Windowse sam reinstalirao kad je dosla graficka... U čemu može biti problem?

Primjetio sam da se problem u WMC djelomično riješi gašenjem Aera u Windowsima

jesi li prije te grafe imao iste windowse i dali je bilo sve u redu?

15 godina

Jesam, iste windowse i sve je bilo uredu. Imao sam hd4890 koji se pregrijavao pa je u garanciji zamijenjen ovom... dakle isto ati i nikakvih problema ovog tipa...

Sad cu probat pustit win da sami stave drivere.

15 godina

Brisanjem drivera windowsi su stavili "standard graphic vga adapter", a nakon restarta ne pronalaze sami ni u windows updateu ništa, a niti ako stavim u device menageru da traže sami po netu..... Probat cu staviti neku stariju verziju sad, ručno.

0 0 hvala 0
15 godina

Evo sad bez drivera, fontovi u messengeru izgledaju super u odnosu na inače, premda ni razolucija ekrana nije nativna...

A sa instalacijom starih... no luck. Iz 11. mj ne prepoznaju karticu, a novije 2 verzije mislim da sam imao.

Inače, performanse u igrama su normalne, kao i slika, a neke flash animacije, npr na AMD stranici za drivere, animirani izbornik je također mutan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 2:10 (bstih).

0 0 hvala 0
15 godina

Napravio sam repair instal windowsa i proradilo je na kratko se kako treba. I eto nakon sat vremena opet nevalja.

Mislim da je također povezano s problemom to što kod programa koji prikazuju 2 odvojena videa, npr WINFAST PVR2 kad je uključen PIP, ili WLM 2009 u videorazgovoru, video bude zelen i ružičast.

Može li itko pomoći?

0 0 hvala 0
16 godina

mozda nevaljaju codeci, driveri (opet)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 19:32 (Idealist).
18 godina
moderator
bstih kaže...

Napravio sam repair instal windowsa i proradilo je na kratko se kako treba. I eto nakon sat vremena opet nevalja.

Mislim da je također povezano s problemom to što kod programa koji prikazuju 2 odvojena videa, npr WINFAST PVR2 kad je uključen PIP, ili WLM 2009 u videorazgovoru, video bude zelen i ružičast.

Može li itko pomoći?

Možda ti je TV kartica neispravna, možda ti je grafička kartica neispravna. Probaj u programima za reprodukciju promijeniti Video renderer (po defaultu je valjda Overlay - probaj promijeniti u DirectX 9 Renderless ili tako neštoi).

15 godina
neaktivan

Probaj instalirati DriverGenius Professional, on je dobra stvar za pronalazenje najnovijih drivera za win 7. Ja sam imao problem sa grafickom, sa sluzbene stranice skinuo najnovije drivere a on mi je pronasao jos novije i rijesio problem. Meni je pomogao mozda ce i tebi

0 0 hvala 0
15 godina

Hvala na savijetima... ali našao sam problem!  Bio mi je uključen MORPHOLOGICAL FILTERING u driverima grafičke, a buduci da je tehnologija relativno nova, primijenjuje zaglađivanje, tj. zamućivanje svuda, ne samo u igrama... To sam isključio i sve radi kako treba!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebao si odmah iskljuciti te zle morfološke fitere cim si primjetio probleme.

Captain Hindsight strikes again!

{#}

Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 5:18 (forzzuk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice